Moji i s jedne i druge strane ono baš nisu ništa ni slavili ni to sve pojma nemam kako je bilo iskreno kod vjernika.Znam da mi je đed iz Beograda bio teški ateista.
Ali evo vjerujem ti sad kad čitam ovog bugarskog pisca vjerovatno je nešto slično bilo u Jugoslaviji.Možda u Jugoslaviji da se ne razvije ta međuvjerska i međunacionalna mržnja koju imamo danas samo što ima ona stara narodna put do pakla je popločan dobrim namjerama.
Hrišćanstvo u svojoj srži je u stvari plemenito naslanja se na antičku grčku e sad što ga je balkan malo iskrivio pa ubacio u to i neke otrove nacionalizma druga priča.Isto važi i za one hrišćane što su tako osvajali Australije,Afrike itd.Ali u samoj srži hrišćanstvo ima jako plemenite poruke mislim na samoh Hrista.
Blumun jos samo Rusiju da podrzis i top, otvorila si trece oko, cakre itd.
Ja napisah na Raulijev post ti shvatio ne bi nešto vezano za komunizam i hrišćanstvo najbolje bi ti bilo da iskuliraš.
A što je ovo kakvi su ovo jadi momak uživaj lijep je dan danas.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
To se zove proširivanje perspektive i lični rast. Uvijek treba pozdraviti tu spremnost osobe da se suoči sa samom sobom, preispita stavove i prizna kada shvati da je pogriješila. To ne može svako tj nema svako mogućnost nadilaženja ega. Pogledajte samo Bugija i njegovu percepcijsku kapsulu, greote.
🟠 tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Što bi se nervirala samo me smaraš.
Ali,treće oko veli.
Ovi boktemazo profitirali zahvaljujući Moskvi ka nikad u istoriji izbili na vrh ljestvice izvoznika njihovog gmo.Evropu pretvorili bukvalno u koloniju.FAO čestita dan farmera ove godine sa statističkim podacima kako su izbili prvi u svijet i đe se tačno vidi po godinama kako se to odvijala u ciframa.I to sve zvanični podaci.
Evo Fidel se žali na carinike ja ga skroz kapiram da je naručio palme za portomontenegro i uvezo onog surlaša i sve to fitosanitarna puštila što je pokosio cg primorje odma bi mu puštili pošiljke.No sva sreća pa mu nije nešto kvarljivo ka jedan što je naručio kompost za šampinjone pa je sve mora da bači.
Mislim ne moš ti mene iznervirati ka jebeni carinici osim ako nisi jedan od njih.![]()
Eto pomenuh trece oko i sve izbifla, bravo, imas 4 iz treceg oka.
sad nam kazite nesto o solar pleksus cakri.
Nisam pisala tebi ovo je javni prostor.Možda neko shvati to i jest čar javnog prostora.
Eto tako.
Inače,agelast je poslije briljantne emisije o komarcima napravio briljantan podkast o slijepim miševima.Nekad je bolje slušati i gledati emisije o životinjama no o sopstvenoj vrsti.![]()
Last edited by Bluemoon; 28-12-24 at 15:13.
Mene blam njegove blamaže majkemi.On se divi ovom liku:
https://youtube.com/shorts/f0cXJ6mJxGc?feature=shared
Rtcg definitivno treba da ukloni oldtajmere iz etra...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dvije stvari opisuju čovjeka - strpljenje kad nema ništa i ponašanje kad ima sve.
Ovo je neka pravnica 100%
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
A mozda je jednostavno konkurencija izmislila pricu jer u tekstu se pominje naziv lokala.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
e ne znam, a ne znam ni kako taj lokal zivi, nikad nikog nema, mozda par stolova, unutra izgleda kao da dolazis na saucesce.
a ostali lokali i nisu neki iskreno.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne može biti dobar čovEk onaj koji ne voli karanfile.
srećni narod.
https://www.index.hr/mobile/magazin/...dex_tid=615629
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ova retrospektiva za karanfile me podsjeti kad je Vučić jednog osmog marta dijelio preko svoje armije ruže ili karanfile ne znam mislim da su ipak karanfili i neko ogledalce,đe s jedne strane ogledalce a drugo njegova slika đe piše voli vas Vučić i srce neko JBT kakav bolesnik na vrhu takve zemlje.
Ako stanem, na vr' glave ću..
U šestu brzinu cijeli mjesec. Ljepota.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Baš me užasa to što sam ja glavni razlog čini mi se što starwalkera nekako učinim da napravi otklon od ovog jebenog foruma.Iako on pojma o pojmu nema koliko mi znači.
Ka i NHM.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks