Probao kacamak u Lanterni, bas je dobar i hvala na preporuci
Pizza i carbonara takodje dobra. Mislim da je kacamak 500g 9.5e
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Zaboravih da pohvalim konobu Šteke. Ambijent unutra tako-tako, ljeti će sigurno biti top sa baštom. Ali, što znaju da spreme jela to je bez greške. Krap, šnicle, teletina ispod sača, sve je bilo vrhunski
Ono je bilo u blagu ruku sramotno... Takodje ako ne zeli ljude na kafu uvece neka je makne da se sluzi do 18h npr ili neka joj digne cijenu pa da ljudi koji dodju samo da jedu i to je to... A ne dodjes pola lokala prazno stavljeno rezervacija samo za jelo i ti sjedis za šank,a 20 stolica praznone ide...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Kod Paše miješano danas prva liga, meso sočno, one gurmanske i ćevapi zbilja premekani ka što reče neko bez zuba da se jede...Kobaja roštiljka
Sugestija možda da ubaci vješalicu mjesto recimo leskovačke jer su već još 3 pljeske u porciji, pa da bude raznovrsnijeI na cijenu ako utiče čak mislim da ne bi marilo, super bješe stvarno...
Hvala brate !
Bice posle praznika jos svasta nesto.
Nedavno smo tortilje ubacili, pa malo po malo.
Ovjerih Radgost na Stari, ozbiljan restoran baš, ambijent super. Drug uze neku specijal picu što inače tu jede, ja domaćinski doručak, u suštini ok, nemam vala zamjerki nikakvih sem što bi umjesto ove suve pečenice stavio malo kobasica. Kobasice dođu uz Engleski doručak ali tamo nema šampinjona a dođu i viršle što izbjegavam.
![]()
Ja juce rucah u Radgost, teleći medaljoni u sosu od pecuraka, uopšte nisam zadovoljan. Previše je otvoren kafe u odnosu na restoran, pa te oni gosti iz kafea gledaju dok piju kafu kao da čekaju samo da ih pozoveš na rucaka evo sad ja i kolega @Petronas u konobu u Steke gustamo uz prijatnu atmosferu i dobru hranu, za svaku preporuku.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Evo i ja se upravo vratih iz Radgost restorana-zadovoljan sam.
Lijepo sredjeno usluga fina -zurili smo pa se nisam mnogo udubljivao u meni uzesmo mijesano meso i piletinu sa susamom i naravno kupus kisjeli.
Sve to sa koka kolom i jednom casicom stare pesme 30€.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
nema Crnogorca koji ne zna za Dragisu, makar smo mu 90% onog mercedesa mi finansirali
acs, crane_operator, extravaganca, GaD, institucija, kimmi, MeDo_JE, mrgo, Stivi, TAKUMI
Ja sam skoro konacno posjetio restoran Mali hrast kod Arandjelovca dje spremaju kako kaze vecina komentatora najbolje prasece pečenje u Srbiji.
Ako covjek ide za Beograd dosta mora da se skrece sa puta to je velika mana ali pečenje je stvarno da bolje biti ne moze.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Zlatiborski pastuv kraljev stek,i kraljevo pivo
Obično posle grada mogu pojes' da mi neki indijac glibavim nogama spremi i mulja neko meso, ali stvarno tegobe koje imam od gurmanske iz perpera to je neki next level, pih. Nikad više pa da ne znam koliko sam gladan u perper.
A kakav Perper, to se odavno zaobilazi u širokom luku
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
A posle grada ništa ne radi, pa ajde reko bio mrtav gladan, sve može proć, ali ovo više nikad...
Ja rostilj u zadnje vrijeme uzimam iskljucivo kod Sinise u Dalmatinskoj, preko puta Bite-a.
To je u nacelu mesara sa usluznim pecenjem, nije hamburgerija, niti brza hrana, necete dobiti lepinju i priloge, i nema da se sjedi, ponese se doma.
Gurmanska pljeskavica, pa mogu slobodno rec da Jokica baca u sijenku, kolika je, kako je socna i ukusna.
Hvala vam momci !
Svratim povremeno, nema greske kod Pashe, no mi je milije da sjedem![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks