E ovo moram ispričat
U Srbiju eo nekolko dana kod rodbine bliske, ustajem jutros, 06.47h, njih troje već piju kavu, intelektualci i to lijepi, jedno penzionisani sudija Vrhovnog suda Srbije, drugo vrsni advokat, treće mašinski inženjer, magistar, gledaju televiziju...
RTS, ide neka emisija sa gostom, profesor neki, aktuelna polit situacija tema, studenti, Kosovo, Amerika... gledam, kontam neka repriza od juče, ko je lud da gostuje po televiziji i baulja o politici prije sedam ura izjutra... krmeljam onako, trljam oči da progledam, ipak vidim piše nekim crvenim slovima ''UŽIVO''... Predsednik ovo, Predsednik ono, studenti ovakvi, studenti onakvi, a Predsednik ovako, i Predsednik onako... ide pauza emisije kratko, u pazu audio isječak Predsednikovog govora mladima od prije neki dan, kako ih bodri i podučava i nadahnjuje, citat J. Dučića na to, Bože pravde, veličanstveno, sve praćeno nekom muzikom i ostalim efektima, zvuči baš kao jedan od najbitnijih momenata savremene srpske istorije, taj govor...
Ovi moji ne trepću, a ja magarac reko se našalim, pa kažem- ja tv u ova doba nisam gledao u životu, liše kad su đeca ono bila mala, pa me odvale od života po svu noć kad ne spavaju, te im puštim neki cartoon network ili tako neko čudo, dako me pušte da bar minut oči zatvorim...
Auh, brale, kad su osuli surduk u mene, jesam li ja svestan koliko je važan i kritičan trenutak, sankcije NIS-u, oće da im otmu Kosovo, ruše im vlast i spolja i iznutra, oće li živi dočekat da više Tramp dođe...
Baš auh.
Inače, od 06.47 do 07.05h, koliko sam ja to gledao dok sam uteko na terasu da pijem kavu, Crnu Goru i Mila Đukanovića su pomenuli 4 puta, uz komentar kako se mora odbranit od njega. Kako je to i sam Predsednik sinoć u emisiji, koja je bila povod ovog jutarnjeg gostovanja, rekao.
Znači, devet zora ujutro, pa čitav dan. Ja ovakvo bombardovanje neurona nisam gledao ni 1991. Manje je tehnologija tad bilo.
Iliti, da parafraziram jednom čuvenog tviteraša našeg:
@A. Hitler, J. Goebbels be like: WAUUU, RTS, kako ovoga nije bilo u naše doba![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Kad je crkva odbila bilo ciju donaciju. Nego se treba zapitati dje je bilo tuzilastvo ranije
Umoran sam od svega sto znam
Osmijeh je tu,je li ovo ruganje sa državom i narodom vidjecemo valjda za koju godinu u slučajevima mnogih koji su ovih godina privodjeni i hapšeni.
A dok to traje svaki dan nam se ruga sveto marovic iz beograda,a sve zahvaljujući ovima sto čuvaju narodnu volju od 30og avgusta koji ga pomenut ne smiju više izgleda.
Tu je orden !
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
okej donacija. možda griješim al davati ordenja ovakvim ili svojevremeno pedjolinu mi je šta znam. pogrešno po nekom mom vidjenju stvari. možda griješim, svakako.
ono što je tačno - u CG kriminalci bježe u patriotizam ili vjeru. valjda misle da će tako nepočinstva izbrisati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
i onda nam milo nije valjao, a sad ce sve da nas hapse
nothing comes from violence and nothing ever could
Ove što se keze tokom privođenja treba odmah osuditi, znaš da su krivi.
Pročitah ovo, a daljinski mi pri ruci...pa ga uzeh i vratim RTS na 06 i 47 od jutros, 5 minuta priča o gužvama na Horgošu, pa onda 5 minuta reklama, pa 5 minuta o vremenskim prilikama na Kopaoniku i puno snijega...pa je onda bio gost koji je analizirao pitanje uvodjenja sankcija NIS-u, očekivanju od Trampove administracije, nešto o Kosovu, situaciji u BiH u vezi hapšenja Nešića, o razgovoru Vučića i Zelenskog...a potom su javio reporter iz Novog Pazara koji je pričao o tamošnjim problemima sa parkingom.
Do pola osam niko Crnu Goru i Đukanovića nije pomenuo
Da nisi ipak ustao malo kasnije?
Od koga sankcije NIS-u.Prije par dana Hil je rekao da ne razmatra tu opciju aldžazira izvor doduše.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Osim navoda Predsednikovog gostovanja od sinoc i komentara na napokon otkrivena lica i otvorene napade, sad kad su se studenti UDG-a ( ''njegovog ( Milovog ) univerzizeta'', da baš tačno citiram Predsednika ) solidarisali sa kolegama u BG. Inače nisu. A gost je išo prije sedam.
@joni
Doručak je i suviše intimna stvar da je dijelimo nas dvojica, a i nismo na dejting forum![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
to su ti čuveni prelazi iz 'Crnogoraca' u 'Srbe'. edition 2020. godine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks