Dobri moji nije ovo dobro…. ura od zanjenika gradonacrlnika do toga da ni portira nece imat. Abaz doktor politike…
Pa odje je i ispao doktor. Posto su PES i Demokrate u slobodnom padu, a Milatovica su progutali sa pritiscima i prijetnjama, na sledecim izborima u PG, a vrlo moguce i u Niksicu DPS moze da ocekuje povratak na vlast. A ukoliko se to desi doktori politike su Mickej i Jackej. Njih rezultati u PG i BD ni malo ne brinu izgleda. Tu mislim na PES naravno. Nezapamcen pad jedne partrije koja je skoro bila najjaca na parlamentarnim izborima.
Ono sto je sigurno Milatovic je pokazao i dokazao da je neozbiljan, pregovarao sa DPSom, zalio se na anti Nato, Eu i Crnogorce i na kraju ni 24 sata kasnije otisao sa ovima koje je pljuvao. I dalje nije kasno da spasi obraz ako tako nesto postoji u politici pa da se ide na nove izbore. Ali znaju oni ako se ponove da ce procenti jos duplo dolje vjerovatno.
Na kraju formira vlast na lokalu s onima koje je srusio. Klasicna kupovina vremena i nista drugo.
Kod nekoga ce morati da idu razocarani PES glasaci, a prije ce kod SD, SDP, Markovica, DPS, URA, Perica nego kod Milatovica, DF i SNP. DF je uspio da ih potpuno proguta i treba im cestitati na tome. Jbg imali su istorijsku priliku onomad, nisu je iskoristili. Sve sto se nakon toga desava je ocekivano. Izlaznost je sve manja, opcija je tek sve manje, tamo dje je bilo uporiste PESa, a to je PG vise nije. I tek nece da bude.
Last edited by Jakuza; 25-12-24 at 20:06.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Milatovic obalio vlast da bi dobio ono sto je imao do prije pola godine, pride je pokazao svima na politickoj sceni da nema kicmu i da je politicar kojeg moze svako uplasiti odma. Da ne pricamo da je najavljivao Luka gradonacelnik ili ponovo izbori.
zavrsio karijeru
Podgorica Podgoricanima!
Drile legenda.
Moraće i vikendom podcast da radi.
Vidio Jakov da DPS zanima samo vlast, a on takve neće...![]()
Milatović je od početka mandata prilično jasno pokazao da je za politiku Beograda. svaki njegov potez u toku sastavljanja Vlade je bio na tom fonu. on je ubacio df unutra i postavio Mandića na čelo Parlamenta. dakle, svjesno je na drugu funkciju po bitnosti svojom igrankom stavio deklarisanog vojvodu četnijade i čoeka koji godinama gazi po ovoj državi u korist BGa. Spajić je tada mogao da nastavi sa onom prvom idejom (dakle es/dcg/manjine) pa neka razni zborovi i miholjski sns pokreti graju po vas dan. nažalost nije i posledice toga živimo sada.
sada kad es pada u procentima, jer ih više ne glasa procg glasačko tijelo i dio srpskog koji iz dna duše prezire sns i df u velikom su problemu.
Milatovićev stav ne bi bio problem toliki za CG da se i sam Spajić jasno i postupcima svojim nije stavio na istu stranu, dakle sns politika > država CG. ista ona politika koja gazi djake i studente po Srbiji, šalje ljude da biju žene po blokadama, koja je ubila 15 svojih gradjana i svakakve stvari još. dakle za sns su maltene svi ministri i svi oni poslanici koji istu podržavaju (dakle i manjine).
s obzirom da vidimo kako je fotelja sve i da je tandem mandić i armenko uzeo pravo glasa svim ljudima u CG koji isto imaju treba znati da je evropa sad spremna na sve zarad ostanka na funkciji. dakle ide zakon o državljanstvu dje će oni iz Banja Luke koje su Beogradjani jurili decembra prošle godine jer su došli da im kroje sudbinu sada kod nas, i iljade i iljade takvih. promjena Ustava u raznim djelovima.
tako da, Milatović je ostao na istoj strani samo je pokušao da uzme malo procg glasova, što i jeste, al sad ih je opet izgubio. njegovi pravi i jedini glasači su upravo ovi zborovi koji su prethodnih dana pozivali na proteste.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znači predsjednik ide sa svojima? Kakvo iznenađenje za one koji ne poznaju CG politiku.
Do narednih izbora za predsjednika, neće ga bit niđe na mapi svakako što je dobro. ES sigurnim korakom na istom putu.
Izgleda da mladost i školovanost nije dovoljna za Dalaj Mandu.
Nego, ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju. Nema boljih primjera od Milatovića i Spajića za tako nešto.
Šteta, propuštena je generacijska šansa da se napravi bolje društvo, Vlada bez DF-a i DPS-a. Hvala im. Slava im.
Aksiosi naši mili, dragi i nesposobni.
Last edited by hercules; 26-12-24 at 08:17.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovi koji su sa Đukanovićem sadilii već lupaju tikve u Spuž rekao bih. Suza mi suzu stiže zbog toga, ali kad bi se zajebavali. Neka sade i lupaju i dalje.
U Welder u zadnje vrijeme više voli nova garnitura jer su često PG CG auta iz pratnje parkirana kad prođem u rijetkim momentima
Mada iskreno ne bavim se tuđim životima i đe ko sa kim izlazi.
DPSovci se nemaju što dozivati pameti, dio garniture su makli, moraju još i onda za 3-4 izborna ciklusa će se vratiti nazad đe su bili, jer su im retardi konkurencija. Sad je li to na sreću ili na žalost, zavisi koliko velike tikve je ko izrodio i polomio o glavu.
BORBA EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Saša Mujović gradonačelnik Podgorice, Jelena Borovinić Bojović predsjednica Skupštine, Nađa Ljljanić zamjenica gradonačelnika!
Outline, izdrzi
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Last edited by doomerwojak; 26-12-24 at 18:19.
ja sam odje branio Spajića dok si ti sa tvojim drugarima bio odje:
https://www.slobodnaevropa.org/amp/p.../32959671.html
i branio Vladu sve dok je radila u korist države a protiv vas takvih. za mnogo drugih stvari, takodje. nemam ja problem sa tim za koga sam glasao. nisam ja sa dna kace dfovac ka tia i Mujovića su stigli da potroše. sad će nekog djuku bizona za ministra da radi kako mu vojvoda kaže.
a potpisujem da bi desetak ljudi sa ovoga foruma bolje vodilo grad od Injac i od ovih budućih. jer džaba dvaes Mujovića kada će ostatak da čine isti ljudi koji upravljaju gradom eo tri godine. rezultate toga vidimo. stadion uništen, grad prljav, direktor lokalnog preduzeća se bije sa zaposlenima.
Neka je sa srecom nova vlast dragi sugradjani. Za ove koji su prespavali umjesto Luke Rakcevica imamo Nadju Ljiljanic i umjesto Olivere Injac dolazi Sasa Mujovic.
URA ispusila.
Бар ће сад неко вријеме бити мирна и смирена политичка сцена.
Last edited by avet; 26-12-24 at 20:14.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Neko napokon preyeba i Dritana i njegovog gurua Željka. I to ovaj moron.
Days of love.
Tko leti, vrijedi...
jedni izdajnici ove države su ugašeni.
https://skupstina.podgorica.me/odbor...dja-ljiljanic/
impresivna biografija za zamjenika gradonačelnika, zaboravili su da ubace da je predsjednica kućnog savjeta
kako postiže sve ovo i još da podiže 4 djece, čoek-žena nema što
She is only here to annoy herself!
e zlatio se DPS.
2 godine haosa u Podgorici samo da bi Nadja bila zamjenica Mujovica
Podgorica Podgoricanima!
Fin je ovaj novi gradonachelnik...bash...e daleko bilo,kad se i iz aviona vidi da je dijagnoza zeshca.
...
Pa dobro sad, pitanje od kad je ovaj CV. Možda je u međuvremenu i zaršila fakultet.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks