Tko leti, vrijedi...
eo kako to radi stvarni premijer svega u ovoj državi. stavlja u isti koš ženu koja se samo protivila tome što joj je riječ oduzeta (i usput od mandinog druga opsovana) i promotera četničke ideologije, javno deklarisanog mrzitelja CG i Crnogoraca. ovo vam je diljenje klasično koje većina kako u državi tako i odje podržava:
https://x.com/KonteZanovic/status/1872056682760790263
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Priča gluposti.Momir Bulatović nikad nije podržavao četničku ideologiju ali evo on zna da jes.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Nego,mozemo ocekivat i u ovom slucaju da ce Koprivicin kumara ponovo bit izuzet od optuznice,kao u par slucajeva u prethodnom periodu
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 26-12-24 at 11:31.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Mandić: Ako imam razumijevanja za Jevrosimu Pejović moram i za Vraneša
Ne znam al mislim da Manda brka termine ligav i lukav. Opet rekao bih. Pokušavam da mu nađem dvojnika iz prethodne garniture. Tu al ne baš blizu su mu Miško, Svetozar, Petar... Tragedija je jer dosta naroda smatra ovo mudrim. U tom nekom tamnom vilajetu gdje duše takvih obitavaju moram, kolko teška srca samo ja znam, reći da je Milo za njega gospodin.
Last edited by Caesar; 26-12-24 at 12:30.
γνῶθι σαὐτόν
Lako je tebi da pricas, ti si bio namiren i za vrijeme dpsa, ne znas kako je vecina gradjana zivjelo.
Istina nekome se davalo preko 220 i nekome i manje. Ja sam radio za 193e plus citavih 57 na ruke, a znam i neke primjere sa sjevera dje su radnice u buticima primale 193 pa vracale 43 ono do 150. Je li smio ko da se buni zbog sive ekonomije tada? Ili ona cuvena praksa dps preduzetnika, preimenujes firmu na svakih par godina a dugovi drzavi i radnicima ostanu, i niko te ne dira. Evo jedno nagradno pitanje, je li bilo lakse platiti racun za struju od 220e ili sada od 600? Ili napuniti rezervoar goriva?
Umoran sam od svega sto znam
Umoran sam od svega sto znam
Bio je tačnije Momir čije ime koristi samo ne znam kako ovi SNP-ovci ne dignu jedno slovo što im koristi Momira.Miješa golootačke žrtve i četnike.Pakao.Evo gledam klikbejt naslov na cdm spremni smo na leđima da vas nosimo da uđemo u EU.
Sve više mi se čini da Ameri guraju ovog Mandića ka i tamo Vučića.
Ladno ne usvojiše budžet.
što bi reka kolega crno žuti, ne dadoše Crnogorci da budemo normalna država. kad njih oćeramo biće lakše i ljepše.
pa bilo je već privremeno finansiranje. 2020. godine. tada nije bilo problema. što bi sad bilo frke u najjačoj i najrazvijenijoj zemlji ovoga dijela Evrope godinama unazad a pogotovo u zadnjih par mjeseci?
na kraju dana, tvoji su donijeli neke odluke oko US koje su problematične. vidji zovni druga mandu, pa sa njim pogledaj da se pogura budžet.prije 4 godine ste oružjem prijetili.
Last edited by outline; 26-12-24 at 13:47.
https://www.portalanalitika.me/clana...-citirao-kuran
podju u NY o državnom trošku i onda rade stvari koje nikakve veze sa državom koju predstavljaju nemaju. lažni vjernici ka im drugovi iz dfa.
Viđi ne shvati me što progrešno ali mene je otac nekako učio i da onoga sa malo škole poštujem iako je on sam bio magistar u svojoj struci i vazda je ponavlja nema veće budale od školovane jer se sa takvima srijeta.Ali,nikad za nikad snob nije posta intelektualni.Veći mu je izvini bio običan radnik nekad čoek no neki doktor nauka jer diploma da ti rečem ne čini čovjeka čovjekom.I ja sam srećna što imam takvog oca koji me učio tome da ljude ne mjerim po nekakvim stečenim diplomama no da ostane čovjek.
Imali smo tada u zgradi sina ministra tadašnjeg finansija kojeg je otac nešto drugo učio eno ga sad tamo ka glavni apologeta EU i to a smradina je bila teška i on i mu otac.
DPS je bila jedna žešća mafija devedesetih reketaša i tako dalje da ne nabrajam onda su se nešto ka presvukli kad su osjetili puls ka golfske struje.
Može bit no u današnjem svijetu neki debil jutjuber obrne milione što je recimo Bugiju kul nit zna znanje nit je kvalifikovan no pravi avetinju od sebe tako da bi meni ipak jedan zanatlija u ovom svijetu tjubera,influensera i ostalih idiota bio daleko više plaćen.
A dobro Blu i to je zanat isto...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks