Page 671 of 682 FirstFirst ... 171571621661667668669670671672673674675681 ... LastLast
Results 16,751 to 16,775 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    7,366
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ja sam pisao na ovom forumu poodavno da će prvi izborni ciklus u kojem padne DPS biti euforičnan, ali da bi se pročistili (kao društvo) treba da prođe bar još sedam tih ciklusa (ne znam kako sam tada izračunao baš sedam). To je tako jer je to dio (političke) evolucije.

Edit: mi smo sada na trećem izbornom ciklusu ako sam dobro.

Sent from my Motorola 8400
    Sedam izbornih ciklusa…
    To je taman koliko i DPS.
    Milsim da smo možda jedan završili i ušli formalno u drugi (jednom bili izbori).
    Što se pročišćenja tiče, otpao jedino pljani Zdravko, koji je kukavac Čerčil za ove njegove pulene.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Realno, vlasti odgovara da su lopovi proslog rezima na slobodi, jer uvijek imaju izgovor i pricu koja lagano prolazi kod glasaca, a glasi vratice se dps i nikad s DPS-om. Drugo nemaju sto da ponude. Sistemski se slabo sto mijenja, ako ista. I treba ove smijeniti, pa sledece isto. Jedino kroz iteracije mora biti nekog progresa. Narod ce osjecati da se pita, a cobani i cobanice iz vlade i skupstine ce morati morati svaki put makar malo vise raditi za glas. Kad vide da nije toliko isplativo biti poslanik, ministar, mozda se otvori prostor za one koji stvarno zele da mijenjaju.

E, da, prije napisah da ulazimo u EU s Mandom, uz najvece moguce ispunjenje njegovih interesa.
    Tom dinamikom je i krenulo sdt od prvog dana...lakopo.To pokusavam objasnit zaludjenim ljudima odavno.
    Simovic i Pesa Ivanovic u procesu od 300 k...uozbiljimo se

Sent from my SM-S921B using Tapatalk
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

3. The Following User Says Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

eo kako to radi stvarni premijer svega u ovoj državi. stavlja u isti koš ženu koja se samo protivila tome što joj je riječ oduzeta (i usput od mandinog druga opsovana) i promotera četničke ideologije, javno deklarisanog mrzitelja CG i Crnogoraca. ovo vam je diljenje klasično koje većina kako u državi tako i odje podržava:

https://x.com/KonteZanovic/status/1872056682760790263

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    23,941
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Priča gluposti.Momir Bulatović nikad nije podržavao četničku ideologiju ali evo on zna da jes.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    488
    Thanks Thanks Received 
    1,323
    Thanked in
    838 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Tom dinamikom je i krenulo sdt od prvog dana...lakopo.To pokusavam objasnit zaludjenim ljudima odavno.

Vode se onom vise dana no zivota i dje gori?!

7. The Following User Says Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Nego,mozemo ocekivat i u ovom slucaju da ce Koprivicin kumara ponovo bit izuzet od optuznice,kao u par slucajeva u prethodnom periodu

Last edited by Sidewinder; 26-12-24 at 11:31.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Mandić: Ako imam razumijevanja za Jevrosimu Pejović moram i za Vraneša

Ne znam al mislim da Manda brka termine ligav i lukav. Opet rekao bih. Pokušavam da mu nađem dvojnika iz prethodne garniture. Tu al ne baš blizu su mu Miško, Svetozar, Petar... Tragedija je jer dosta naroda smatra ovo mudrim. U tom nekom tamnom vilajetu gdje duše takvih obitavaju moram, kolko teška srca samo ja znam, reći da je Milo za njega gospodin.
    Last edited by Caesar; 26-12-24 at 12:30.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Kontam da je meni namijenjeno, jer sam ih pominjao pred ovim postom, pa da te korigujem samo. Ono jeste bio plač istinski, i to iz dubine duše. Ali ne za DPS-om, no od puste muke ko ih je zamijenio.

Nikako to dvoje nije ista stvar. A to što se tako izjednačava, samo je još jedna u red od onih mantri čuvenih. I ta se izlizala malo već
    Nije bilo placa dok je dps bio na vlasti, kako to?
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    340
    Thanks Thanks Received 
    1,610
    Thanked in
    1,232 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post

Ne znam al mislim da Manda brka termine ligav i lukav. Opet rekao bih. Pokušavam da mu nađem dvojnika iz prethodne garniture. Tu al ne baš blizu su mu Miško, Svetozar, Petar... Tragedija je jer dosta naroda smatra ovo mudrim. U tom nekom tamnom vilajetu gdje duše takvih obitavaju moram, kolko teška srca samo ja znam, reći da je Milo za njega gospodin.
    NK, bolan
    I ako ne valja, opet je sa stilom.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Momci, žao mi je što ne vidite da su ovi gori nego DPS kojeg nemam namjeru da branim jer je što je sivma poznato - bio skup kleptomana. Naročito kad vidim da napišete da je trebalo da se živi od 220 EUR-a dođe mi da vas pitam jeste li ozbiljni. Nekako ste naprasno zaboravili da je to bila prijavljena zarada, a da su u realnosti na ruke dobijali još nešto preko, što je opet bilo daleko od dovoljnog za normalni život. Ali fino zvuči to 220 eura prosječni građanin. Poredite minilanu zaradu sa prosječnim građaninom, a u tom periodu prosječna zarada prosječnog građanina bila 460 eura.
    Imate na forum ovdje nekoliko momaka koji su pisali da im sa ES1 zarada nije povećana, nego ono što su dobijali na ruke sad dobijaju preko računa. @remark vam je prvi pisao o tome.
    ES2 je iniženju u policiju donijelo cirka 45 eura povećanja. Sjajno.
    Jes da je to inflacija pojela svima, ali ko bi mogao živjet od 220 eura je li tako. Ne budite naivni.

A kad već kritikujem te programe da ne bude da ne dajem rješenje i da se krijem iza kritikovanja: mišljenja sam da je jedna inskepkcija rada uzela i saslušala svih 10 hiljada zaposenih kod Volija, Lakovića, IDEA, Bemaxa, kladionica i svih ostalih velikih poslodavaca da bi se u svaku firmu našao po jedan koji bi rekao da mu se isplaćuje zarada u keš i da bi jedna fina tužba za utaju poreza prilično prevaspitala solidan dio prethodno pomenutih dobitnika tranzicije.
    Niko nije imao petlje za to da to sprovede, jer glasači.

I ne, nije tačno da mu je trebao DF da nas ugura u EU što mu je (valjda) plan. Moglo je to bez DF i DPS. Ponavljamo vam to kao papagaji ovdje a namjerno to preskačete.

Banalani primjer iza 3 milijarde duga DPS od 2006 na ovamo osim punih džepova pojedinaca, ostala je neka infrastruktura. Ovi novi su za 4 godine digli dug milijardu za ništa. Završili su infrastrukturne projekte koje je DPS započeo.
    Imamo 3,000 novih u državnu upravu. Za 4 godine trošak zarada se povećava 43 miliona godišnje. Za 4 godine smo dali 180 miliona na zarade partijskih službenika više.
    To vam je 15km najskupljeg autoputa sa svim ugradnjama lokalaca.

Kad se jednog dana stabilizuje tržište energenata koje je poremetio botoksirani, EPCG/CEDIS/Solar/Željezara će da budu u debelom minusu zbog troškova zarada. To može da riješi na 3 načina: otpuštanjem viška zaposlenih, smanjivanjem zarada ili podizanjem cijene struje. Što mislite koji će od ponuđena 3 metoda da odaberu?

Srećan pa nas ovaj ToMontenegro ne košta ništa kako najaviše onomad.

Kriva štete koju radi DF i ova tužna skupina ima eksponencijalni oblik, ne linearan kao kod DPS. Razne smijenjene sudije, tužioci, direktori škola, dražvnih preduzeća - to su sve milionski iznosi koji se isplaćuju iz budžeta po osnovu tužbi koje dobijaju. Bilo je tužbi u vrijeme DPS, pa nezasiti prasci a la Zoran Đurišić koji je spiskao 100 miliona u MNE Airlines je tužio firmu jer sam sebi nije dozvolio da ide na odmor i dobijao to na sud. DF i Demoni se ne razlikuju od njega.

Treba li pominjat tonalitet poruka koje se šalju na uštrb čuvene puštite ih da izduše. Svi oni riljaju iz državne kase, jedina razlika što je DPS deklarativno potšovao državu i simoble, ovi osvježeni ni to.
    Lako je tebi da pricas, ti si bio namiren i za vrijeme dpsa, ne znas kako je vecina gradjana zivjelo.
    Istina nekome se davalo preko 220 i nekome i manje. Ja sam radio za 193e plus citavih 57 na ruke, a znam i neke primjere sa sjevera dje su radnice u buticima primale 193 pa vracale 43 ono do 150 . Je li smio ko da se buni zbog sive ekonomije tada? Ili ona cuvena praksa dps preduzetnika, preimenujes firmu na svakih par godina a dugovi drzavi i radnicima ostanu, i niko te ne dira. Evo jedno nagradno pitanje, je li bilo lakse platiti racun za struju od 220e ili sada od 600? Ili napuniti rezervoar goriva?

13. The Following User Says Thank You to Crni Zuti For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post

Ako ta dvojica odgovaraju za to, ne mora da znaci da nece za jos dosta toga. Nesto nije bilo kritika na racun tuzilastva dok je na celu bila sada vec optuzena ekipa? Inace kako stvari stoje sdt bi imalo posla za narednih 20 godina u cast branioca

Thanks Thanks Given 
    23,941
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post

Bio je tačnije Momir čije ime koristi samo ne znam kako ovi SNP-ovci ne dignu jedno slovo što im koristi Momira. Miješa golootačke žrtve i četnike.Pakao.Evo gledam klikbejt naslov na cdm spremni smo na leđima da vas nosimo da uđemo u EU. Sve više mi se čini da Ameri guraju ovog Mandića ka i tamo Vučića.

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Ladno ne usvojiše budžet.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

što bi reka kolega crno žuti, ne dadoše Crnogorci da budemo normalna država. kad njih oćeramo biće lakše i ljepše.

Thanks Thanks Given 
    7,366
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Lako je tebi da pricas, ti si bio namiren i za vrijeme dpsa, ne znas kako je vecina gradjana zivjelo.
    Istina nekome se davalo preko 220 i nekome i manje. Ja sam radio za 193e plus citavih 57 na ruke, a znam i neke primjere sa sjevera dje su radnice u buticima primale 193 pa vracale 43 ono do 150 . Je li smio ko da se buni zbog sive ekonomije tada? Ili ona cuvena praksa dps preduzetnika, preimenujes firmu na svakih par godina a dugovi drzavi i radnicima ostanu, i niko te ne dira. Evo jedno nagradno pitanje, je li bilo lakse platiti racun za struju od 220e ili sada od 600? Ili napuniti rezervoar goriva?
    Vidim, imaš dosta škole i znanja čim radiš za minimalac.
    Reklo bi se imaš reference.

Tko leti, vrijedi...

19. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    što bi reka kolega crno žuti, ne dadoše Crnogorci da budemo normalna država. kad njih oćeramo biće lakše i ljepše.

Nema tu nista crnogorsko, pravi Crnogorci su uvijek bili casni i posteni
    Tako to rade branioci, sve u javnom interesu, nema povecanja penzija, isplata zarada i vracanje dugova upitno, to je njihova definicija odbrane drzave i naroda.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

pa bilo je već privremeno finansiranje. 2020. godine. tada nije bilo problema. što bi sad bilo frke u najjačoj i najrazvijenijoj zemlji ovoga dijela Evrope godinama unazad a pogotovo u zadnjih par mjeseci?

na kraju dana, tvoji su donijeli neke odluke oko US koje su problematične. vidji zovni druga mandu, pa sa njim pogledaj da se pogura budžet. prije 4 godine ste oružjem prijetili.

Last edited by outline; 26-12-24 at 13:47.

22. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post

Nije se gledala skola u to vrijeme, znas ti to dobro
    A skolu imam, drzavni pravni, hvala na pitanju

Thanks Thanks Given 
    7,366
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Nije se gledala skola u to vrijeme, znas ti to dobro
    A skolu imam, drzavni pravni, hvala na pitanju
    Tražen si očigledno.
    Vazda je bila jagma za tebe na tržištu rada, no su te zakidali jer nisi za DPS.

Tko leti, vrijedi...

25. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://www.portalanalitika.me/clana...-citirao-kuran

podju u NY o državnom trošku i onda rade stvari koje nikakve veze sa državom koju predstavljaju nemaju. lažni vjernici ka im drugovi iz dfa.

27. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa bilo je već privremeno finansiranje. 2020. godine. tada nije bilo problema. što bi sad bilo frke u najjačoj i najrazvijenijoj zemlji ovoga dijela Evrope godinama unazad a pogotovo u zadnjih par mjeseci?

na kraju dana, tvoji su donijeli neke odluke oko US koje su problematične. vidji zovni druga mandu, pa sa njim pogledaj da se pogura budžet. prije 4 godine ste oružjem prijetili.

Zato sto stize dps milijarda na naplatu, prvo naprave dug (pokradu), pa kad isti stigne na naplatu koriste to da blokiraju drzavu, posteno

Thanks Thanks Given 
    23,941
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post

Viđi ne shvati me što progrešno ali mene je otac nekako učio i da onoga sa malo škole poštujem iako je on sam bio magistar u svojoj struci i vazda je ponavlja nema veće budale od školovane jer se sa takvima srijeta.Ali,nikad za nikad snob nije posta intelektualni.Veći mu je izvini bio običan radnik nekad čoek no neki doktor nauka jer diploma da ti rečem ne čini čovjeka čovjekom.I ja sam srećna što imam takvog oca koji me učio tome da ljude ne mjerim po nekakvim stečenim diplomama no da ostane čovjek.
    Imali smo tada u zgradi sina ministra tadašnjeg finansija kojeg je otac nešto drugo učio eno ga sad tamo ka glavni apologeta EU i to a smradina je bila teška i on i mu otac.
    DPS je bila jedna žešća mafija devedesetih reketaša i tako dalje da ne nabrajam onda su se nešto ka presvukli kad su osjetili puls ka golfske struje.

30. The Following 3 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,366
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Viđi ne shvati me što progrešno ali mene je otac nekako učio i da onoga sa malo škole poštujem iako je on sam bio magistar u svojoj struci i vazda je ponavlja nema veće budale od školovane jer se sa takvima srijeta.Ali,nikad za nikad snob nije posta intelektualni.Veći mu je izvini bio običan radnik nekad čoek no neki doktor nauka jer diploma da ti rečem ne čini čovjeka čovjekom.I ja sam srećna što imam takvog oca koji me učio tome da ljude ne mjerim po nekakvim stečenim diplomama no da ostane čovjek.
    Imali smo tada u zgradi sina ministra tadašnjeg finansija kojeg je otac nešto drugo učio eno ga sad tamo ka glavni apologeta EU i to a smradina je bila teška i on i mu otac.
    DPS je bila jedna žešća mafija devedesetih reketaša i tako dalje da ne nabrajam onda su se nešto ka presvukli kad su osjetili puls ka golfske struje.
    Mwne su učili da moraš da imaš znanje bi bio plaćen.
    I da poslodovac plaća tvoje znanje i rad.
    A to “bićeš čovek sine moj” ne plaća račune.
    Ovdje je bila tema da moraš dosta znat da bi bio dobro plaćen.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    23,941
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Može bit no u današnjem svijetu neki debil jutjuber obrne milione što je recimo Bugiju kul nit zna znanje nit je kvalifikovan no pravi avetinju od sebe tako da bi meni ipak jedan zanatlija u ovom svijetu tjubera,influensera i ostalih idiota bio daleko više plaćen.

Thanks Thanks Given 
    6,138
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

A dobro Blu i to je zanat isto...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Page 671 of 682 FirstFirst ... 171571621661667668669670671672673674675681 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)