Page 670 of 682 FirstFirst ... 170570620660666667668669670671672673674680 ... LastLast
Results 16,726 to 16,750 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    E nasmija me ovo lijepo.

Nevjerovatno da se vlast bavi samo Podgoricom i da niko nije zainteresovan za cirkus u po drugim gradovima.

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,057
    Thanks Thanks Received 
    892
    Thanked in
    469 Posts

https://www.vijesti.me/v/738454?utm_..._share_counter

BSCG: COK nagradom za Dukića pokušava da sakrije svoj neuspjeh, 14. mjesto ne može da parira rezultatu Đinovića

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    1,070
    Thanks Thanks Received 
    1,443
    Thanked in
    724 Posts

Sve je to iz iste epruvetice proizaslo i isti korijencic i zametak ima, i DPS i NSD i DNP i SNP i DCG i SNS crnogorski stari i sve te oznake sa D i S i to je tih 95% potomaka socijalistickog sistema ciji roditelji nijesu smjeli prducnuti i zivi se cuti mimo stava suda svoje partije.
    Ostatak je to malo liberalnih i reformatorskih snaga koji su i danas marginala jer ih okruzuju ideoloski i sistemski identicni mentalni sklopovi koji danas, za razliku od svojih starih, danas imaju dopustenje da nesto javno prozbore, naravno i dalje u okvirima sudova svojih partija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. The Following 2 Users Say Thank You to Shaneman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,944
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ulećela si sa postom. Na vodi

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Šta god ka što i ti stalno zvocaš kako treba imati u vidu da neki ljudi žive oko drugih žive i ovi oko tebe koji drže uprkos tome što je druga vlast dobar procenat DPS-u.A ti razmisli zašto.Isto tako imaj u vidu da je dobar komad DPS-a preletio u ove koje neki vele nisu DPS.

Dakle,ti nisi ništa onda drugačiji od onih za koje veliš da nemaju tolerancije za druge.Neka glasa ko za koga oće njegova stvar ali nije niko toliko paglu da ne vidi koliko je podrška nakon tog 30.avgusta DPS-u ipak ostala i što je najveća tragedija ne zato što su oni kul,super i to no što ovi ne prestaju sa nacionalističkim bulšitima i ostalim sranjima.
    Što reče šaneman iz iste epruvete izašli.
    Last edited by Bluemoon; 25-12-24 at 18:48.

Thanks Thanks Given 
    25,910
    Thanks Thanks Received 
    8,334
    Thanked in
    4,091 Posts

Ćakulaš sama sa sobom moja Blu

Thanks Thanks Given 
    23,944
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Ćakulaš sama sa sobom moja Blu

Aha.

Baj d vej nisam se popravila ostala sam ista.JBG.Čuš veli popravila se,ka da sam bila nakrivo nešto.
    Last edited by Bluemoon; 25-12-24 at 21:49.

Thanks Thanks Given 
    25,910
    Thanks Thanks Received 
    8,334
    Thanked in
    4,091 Posts

A jesi malo na krivo jesi evo, ne valja ti ni kad te hvalimo

9. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,944
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Ako branim da je idiotizam da se neka tri momka apse zbog okvira na tablice u pritvor i ako mi je to odvratno što se ođe slade time kako ti veliš a slade se,ne mora da znači da isto tako neću reći ko je zaslužan da DPS ima ovoliku snagu a isto tako one koji neće sa ovima neću osuditi.JBG.

Meni drugo lice množine nikad pasalo nije ni mi ni vi,nego isključivo imam svoje ja.Lakše mi je tako da posmatram svijet može biti da je nekome teže ali ja tako svijet jedino mogu i da posmatram.

A zahvalnice mi ne trebaju ničije.
    Last edited by Bluemoon; 25-12-24 at 22:06.

Thanks Thanks Given 
    25,910
    Thanks Thanks Received 
    8,334
    Thanked in
    4,091 Posts

Samo ne znam zašto meni pričaš to ko je kriv?

Thanks Thanks Given 
    1,552
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

https://www.cdm.me/politika/mandic-a...-i-za-vranesa/

Pomiritelj nas. Kaže imamo dosta nesporazuma u Crnoj Gori. Ne,mandicu. Cčetnicki i partizanski pokret normalan covjek nikad ne može izjednačiti i nemoj nas pokušavat na taj način pomiriti jer ćeš izgubit svoje dragocjeno vrijeme. To je isto kao da izjednačavaš sovjetski savez sa nacističkom njemackom. To sto tvoj saborac pipun pokušava da izigrava nekog potomka partizana,a ti vojvoda cetnicčki,pa ono pomiriteljski…NekaTe.

Thanks Thanks Given 
    4,798
    Thanks Thanks Received 
    5,593
    Thanked in
    2,761 Posts

A ovoga plača za DPS-om

Kontam da je meni namijenjeno, jer sam ih pominjao pred ovim postom, pa da te korigujem samo. Ono jeste bio plač istinski, i to iz dubine duše. Ali ne za DPS-om, no od puste muke ko ih je zamijenio.

Nikako to dvoje nije ista stvar. A to što se tako izjednačava, samo je još jedna u red od onih mantri čuvenih. I ta se izlizala malo već
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    25,910
    Thanks Thanks Received 
    8,334
    Thanked in
    4,091 Posts

Ođe se jedino izlizala mantra da su ovi novi isti ili gori. Ne, nisu. Jesu li loši, jesu. Jesu li nastavili dobar dio DPS prakse, jesu. Jesmo li (mada ne svi, neki nisu željeli nove) se nadali da će biti mnogo bolje. Itekako. Jesu li nas razočarali, jesu. To odlično pokazuje i izlaznost. I još dosta drugih stvari, ali da su isti ili gori od DPS-a, e to nisu.

15. The Following 5 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    2,013
    Thanked in
    1,139 Posts

Moram se sloziti sa extravagancom, kako je krenulo definitivno idu ka tome da budu isti kao DPS ali definitivno nisu tamo jos stigli, makar sa moje tacke gledista najprosjecnijeg CG gradjanina koji nema apsolutno nikakvu korist od bilo koje vlade. Ne sumnjam da su oni gori od DPS-a ljudima koji su tokom DPS-a imali neke benefite a iste izgubili kad su oni pali, isto tako ne sumnjam da su i nekima najbolji na svijet jer su padom te neke benefite dobili.

17. The Following 2 Users Say Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,910
    Thanks Thanks Received 
    8,334
    Thanked in
    4,091 Posts

Upravo i pričam o ajde da kažemo prosječnim građanima. A tek onima sa minmalnom platom. O penzionerima. O ljudima sa sjevera CG koji su većinom radili za 220e. O slobodi. Manje kriminala. Posebno povezano sa državom. O hapšenjima.
    Spajić mi se jedno vrijeme činim kao ne mnogo pametan, ali kako ja to sad vidim njegova namjera jeste da drži taj dio naroda koliko toliko zadovoljnim, u finansijskom smislu, da iskoristi trenutak i ugura nas u EU, a ovamo pušta DF (jer mu trebaju) da radi jedino što DF i može. Isto što i DPS. Jer oni za drugo nisu sposobni. I on je završio posoa da vlada i u narednom mandatu. Po meni je to sigurno bolje od bilo kakve uloge DPS-a u vlasti. Bar još jedan dobar period dok se ne pročisti ako to uopšte i može. To što Manda i obi njegovi bilmez svako malo imaju neke ispade, što seru o nacionalnim temama, pa oni njihove glasale sa tim drže. I oni jedino to i znaju da rade. Jer se ne nadaju sigurno od ljudi koji glasaju opoziciju ili PES da će i ako oni promijene ponašanje oni njima dati glas. Ljudi su klasični balkanski političari kojima je bitna samo njihova guzica. Ebe se njima za sve drugo.
    Još jedna stvar koja ebe sve nas pa i PES. Što mi, kao država, nemamo dovoljno kvalitetnog kadra koji bi da uskoči u politiku, jer dosti koji ni možda i mogli doprinijeti neće da se valjaju u to blato. PES je brzo posle pada DPS-a "pritiskao" jednog mog prijatelja da uskoči u to kolo. Jer jeste stručan i mogao je doprinijeti sigurno. Ali mu nije padalo na pamet. Tako da treba još koji izborni ciklus da prođe kako bi se (nadam se) pročistila politička scena i sva ova gamad nekako skrajnula. Nadam se dae to krenuti sa ulaskom u EU. I nadam se da će nas ugurati nekako. Ne jer vidim neke previše pozitivne stvari, već baš iz ovih razloga.

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Vojni i policijski helikopteri pomogli postavljanje ilegalne planinarske baze u srcu NP “Durmitor”

Dobro jutro raspala državo.

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...DOAXRctx0YxjPg
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    4,798
    Thanks Thanks Received 
    5,593
    Thanked in
    2,761 Posts

Ođe se jedino izlizala mantra da su ovi novi isti ili gori. Ne, nisu. Jesu li loši, jesu. Jesu li nastavili dobar dio DPS prakse, jesu. Jesmo li (mada ne svi, neki nisu željeli nove) se nadali da će biti mnogo bolje. Itekako. Jesu li nas razočarali, jesu. To odlično pokazuje i izlaznost. I još dosta drugih stvari, ali da su isti ili gori od DPS-a, e to nisu.

Ahahahahaha, sad ćeš se iznenadit, ali ja se skroz slažem sa tobom- i ta mantra, ''isti'', ''gori'', i to ostalo, jeste potpuno prazna, bez značenja, i totalno izlizana

Ali ta opoziciona pustotvorina, kojom se puca u prazno i ništa više od toga, nije JEDINO što se izlizalo, ko što govoriš. Sve ove mantre o DPS-u, kojima se ne puca u prazno no se na njima vlada, su mnogo više izlizane. I mnogo su štetnije, baš zato što se na njima tvori vlast, umjesto na kvalitetu vladanja.

Baš tako na kraj završimo u tački đe nam se čak ugrožava i mogućnost SLOBODNIH IZBORA, jer vlasti ne odgovaraju. Tako da, to što kažeš- da je Miki sebi završio da vlada još, zapravo znači jednu od najgorih konkretnih stvari koje si o novoj vlasti mogao reći.
    Isto kao što to što govoriš o Mandi koji trabunja o nacionalizmu, ali relativizuješ tako lijepo težinu tog trabunjanja koje dolazi od čoeka koji se na današnji dan ubjedljivo najviše o svima nama pita, nije ispravno, i to obojica znamo. I svi ostali. Manda je jedina strana ove vlasti koja svakodnevno dobija na težini, i to ogromno. Dok Mikilecu ostaje samo boga da moli da onih pomenutih slobodnih izbora ne bude.

Inače, ''isti'' i ''gori'' ne znači ama baš ništa. Neđe su mnogo bolji, neđe su mnogo gori. Pojedinačno možemo naglabat kolko oćeš, o svakoj tački, ali suštinski, osnovna negativa ove vlasti je URUŠAVANJE SISTEMA. I o tome možemo do u beskraj, ali je, mislim, i slijepima postalo već preočigledno.

I osnovna neizlizana stvar, koju isto tako preočigledno svi podržavaoci ove vlasti preskaču ko da je kužna, jeste koliko je to LOŠE. Jer, sa urušenim ustavo-pravnim poredkom, nefunkcionalnim, pristrasno orijentisanim, i nekvalitetnim upravnim sistemom, ostaje ti upravo onaj Manda da isključivo vlada, i to kako mu se oće, Miki da vulgarno ganja narod po tvitera, i krajnji rezultat koji ni u jednom scenariu ne može biti dobar.

Za kraj, ipak da ponovim: Ako mislim krajnje loše o vlasti, ne znači da sam za DPS. Da vam uštedim tastature od daljeg izlizavanja
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Vojni i policijski helikopteri pomogli postavljanje ilegalne planinarske baze u srcu NP “Durmitor”

E ako nisam mislio da su digli visespratnice a ne satore prebacili

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,554
    Thanks Thanks Received 
    5,845
    Thanked in
    2,801 Posts

Momci, žao mi je što ne vidite da su ovi gori nego DPS kojeg nemam namjeru da branim jer je što je sivma poznato - bio skup kleptomana. Naročito kad vidim da napišete da je trebalo da se živi od 220 EUR-a dođe mi da vas pitam jeste li ozbiljni. Nekako ste naprasno zaboravili da je to bila prijavljena zarada, a da su u realnosti na ruke dobijali još nešto preko, što je opet bilo daleko od dovoljnog za normalni život. Ali fino zvuči to 220 eura prosječni građanin. Poredite minilanu zaradu sa prosječnim građaninom, a u tom periodu prosječna zarada prosječnog građanina bila 460 eura.
    Imate na forum ovdje nekoliko momaka koji su pisali da im sa ES1 zarada nije povećana, nego ono što su dobijali na ruke sad dobijaju preko računa. @remark vam je prvi pisao o tome.
    ES2 je iniženju u policiju donijelo cirka 45 eura povećanja. Sjajno.
    Jes da je to inflacija pojela svima, ali ko bi mogao živjet od 220 eura je li tako. Ne budite naivni.

A kad već kritikujem te programe da ne bude da ne dajem rješenje i da se krijem iza kritikovanja: mišljenja sam da je jedna inskepkcija rada uzela i saslušala svih 10 hiljada zaposenih kod Volija, Lakovića, IDEA, Bemaxa, kladionica i svih ostalih velikih poslodavaca da bi se u svaku firmu našao po jedan koji bi rekao da mu se isplaćuje zarada u keš i da bi jedna fina tužba za utaju poreza prilično prevaspitala solidan dio prethodno pomenutih dobitnika tranzicije.
    Niko nije imao petlje za to da to sprovede, jer glasači.

I ne, nije tačno da mu je trebao DF da nas ugura u EU što mu je (valjda) plan. Moglo je to bez DF i DPS. Ponavljamo vam to kao papagaji ovdje a namjerno to preskačete.

Banalani primjer iza 3 milijarde duga DPS od 2006 na ovamo osim punih džepova pojedinaca, ostala je neka infrastruktura. Ovi novi su za 4 godine digli dug milijardu za ništa. Završili su infrastrukturne projekte koje je DPS započeo.
    Imamo 3,000 novih u državnu upravu. Za 4 godine trošak zarada se povećava 43 miliona godišnje. Za 4 godine smo dali 180 miliona na zarade partijskih službenika više.
    To vam je 15km najskupljeg autoputa sa svim ugradnjama lokalaca.

Kad se jednog dana stabilizuje tržište energenata koje je poremetio botoksirani, EPCG/CEDIS/Solar/Željezara će da budu u debelom minusu zbog troškova zarada. To može da riješi na 3 načina: otpuštanjem viška zaposlenih, smanjivanjem zarada ili podizanjem cijene struje. Što mislite koji će od ponuđena 3 metoda da odaberu?

Srećan pa nas ovaj ToMontenegro ne košta ništa kako najaviše onomad.

Kriva štete koju radi DF i ova tužna skupina ima eksponencijalni oblik, ne linearan kao kod DPS. Razne smijenjene sudije, tužioci, direktori škola, dražvnih preduzeća - to su sve milionski iznosi koji se isplaćuju iz budžeta po osnovu tužbi koje dobijaju. Bilo je tužbi u vrijeme DPS, pa nezasiti prasci a la Zoran Đurišić koji je spiskao 100 miliona u MNE Airlines je tužio firmu jer sam sebi nije dozvolio da ide na odmor i dobijao to na sud. DF i Demoni se ne razlikuju od njega.

Treba li pominjat tonalitet poruka koje se šalju na uštrb čuvene puštite ih da izduše. Svi oni riljaju iz državne kase, jedina razlika što je DPS deklarativno potšovao državu i simoble, ovi osvježeni ni to.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

23. The Following 3 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post

NVO Ljubitelji prirode....

Pa ovo nema niđe, iz dana u dan prevazilazimo sami sebe.

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Procedura je zapravo ispoštovana. U junu, kada je Ustavni sud zasijedao po ovom konkretnom pitanju, i konkretno utvrdio koji će se zakon primjenjivati na sticanje uslova za penziju njegovih sudija. Po tome, ona još nije bila za penziju.
    I možda i najbitnija činjenica tu, koja se masovno preskače: Odnos glasanja je bio 4:2. Što nekako znači da ovo ipak nije opozicija skuvala.
    Najbitnija i ujedno najzalosnija cinjenica je da dps sa ostatkom opozicije kandiduje za US ljude koji su 60 + jer izgleda da mladjih kandidata nema.
    Znajuci da ce ponovo za koju god bit povuci potegni,nejasno skroz.
    Njima svima super,kako vlasti tako i opoz...a nama zivot prolazi.

Sent from my SM-S921B using Tapatalk
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    488
    Thanks Thanks Received 
    1,323
    Thanked in
    838 Posts

Realno, vlasti odgovara da su lopovi proslog rezima na slobodi, jer uvijek imaju izgovor i pricu koja lagano prolazi kod glasaca, a glasi vratice se dps i nikad s DPS-om. Drugo nemaju sto da ponude. Sistemski se slabo sto mijenja, ako ista. I treba ove smijeniti, pa sledece isto. Jedino kroz iteracije mora biti nekog progresa. Narod ce osjecati da se pita, a cobani i cobanice iz vlade i skupstine ce morati morati svaki put makar malo vise raditi za glas. Kad vide da nije toliko isplativo biti poslanik, ministar, mozda se otvori prostor za one koji stvarno zele da mijenjaju.

E, da, prije napisah da ulazimo u EU s Mandom, uz najvece moguce ispunjenje njegovih interesa.
    Last edited by nicky; 26-12-24 at 09:03.

28. The Following 2 Users Say Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,005
    Thanks Thanks Received 
    6,219
    Thanked in
    2,893 Posts

Prvo, kada DPS (i ti oko njega) počne da kuka o ugroženosti države to nema nikakvu snagu (ni moralnu, ni pravnu, ali ni iskrenu) jer su se isti us*ali u ovu državu. Za vjeki vjekova.
    Drugo, u čemu su ovi sada bolji? U fingiranju... ne znam čega. Kriminal je i dalje državni (samo druga imena), ono što je rekao Nikola Jovanović jza Andriju Mandića i kriminalne krugove je sve tačno, pa sarađivao je sa istima dok nije ,,pukla tikva".
    Treće, opet se namjerno politička scena svodi na ono ,,mi ili on(i)", a jedno i drugo je za smeće (eto, da budem pristojan). Treba neka treća opcija, a da li je ima, e, to... Ajde da ne širim apatiju.

Sent from my Motorola 8400

30. The Following 3 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,368
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Kad je osvježilo prije četri godine, da li ste očekivali da ćete za, realno jedan četvorogodišnji mandat, razglabati jesu li novi gori od DPS-a.
    Nije sad bitan stav, nego što se tema zaista otvorila.
    Posle četri decenije zasrali su da se poreda sa DPS koji je zaserava decenijama.
    E zamislite da ovi jašu decenijama…

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    2,005
    Thanks Thanks Received 
    6,219
    Thanked in
    2,893 Posts

Ja sam pisao na ovom forumu poodavno da će prvi izborni ciklus u kojem padne DPS biti euforičnan, ali da bi se pročistili (kao društvo) treba da prođe bar još sedam tih ciklusa (ne znam kako sam tada izračunao baš sedam). To je tako jer je to dio (političke) evolucije.

Edit: mi smo sada na trećem izbornom ciklusu ako sam dobro.

Sent from my Motorola 8400

Page 670 of 682 FirstFirst ... 170570620660666667668669670671672673674680 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)