Ova posljednja pošiljka, SK pošta.
Na carini od petka, dako stigne do Nove.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
To nije doslo do CG. Tek spakovano u vrecu u ino
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Do Not Disturb.
Evo narucio jos neku sitnicu prije neki dan, 'opseg' dostave prakticno mjesec dana...
Realno nema potrebe da daju ovakve datume kad se zna da je dobro ako stigne do tog krajnjeg datuma, prije toga sigurno nece a definitivno ne ni blizu ovog "prvog" datuma do kad je pitanje oce li Kinu uopste napustit' (jos nije ni do njihovog aerodroma stiglo).
Do Not Disturb.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dodje mi Temu posiljka preko poste, ne uzese ni 1€.
U medjuvremenu cekam prvu posiljku koju sam narucio 8 dana prije te, vjerovatno cu je dobit poslije nove godine![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pogledaj ko salje. Ako je temu partnerska logistika to vec uvezla i predali posti na urucenje, onda je to lokalna posiljka i nemaju sta da uzimaju onaj harac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preko Slovacke poste.
Prosto me sramota bilo kad sam otpratio postara a nista mu dao nisam![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
U skladu sa instrukcijom Sektora za carinsko pravne poslove Uprave carina, ukoliko su dvije ili više pošiljki pristigle istog dana, od istog pošiljaoca za istog primaoca, a po istom transportnom dokumentu, te pošiljke se objedinjuju i na objedinjenu pošiljku se obračunavaju i naplaćuju dažbine.
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Vraćemo se znači na sistem ručnih narudžbi
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Da
Posiljka kasni par dana (preko onog finalnog roka). Dali su mi onaj kredit 2 EUR za kasnjenje i uputili me da sam preuzmem posiljku na pickup lokaciji. Medjutim ne daju nikakvu info gdje se u Podgorici nalazi ta lokacija. Ima li kod od vas info?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Nije to sabirni centar za sve agente dostavljace?
ESC, Mone, posta SK...
Preko cega kad stigne se tu trazi?
Je li koristio ko ovaj 200e kupon bundle? Ima li kakve koristi od toga?
Prije 2 nedelje stiglo obabjestenje da su paketi kod kurira,u medjuvremenu jedan mi je isporucen... Danas dobih NTC da pitam zasto mi se ne isporucuju ostali paketi,rece mi zena da su mi 3 paketa na carinu,da treba da platim pdv jer su preko 75 eura (mozda 85-90),a da je jedan kod njih i da ce mi ga isporuciti...
Zna li ko koliko se placa za ovaj iznos i kako to ide?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Koji je to broj na koji se NTC javlja pošto nas na carinu već redovno zovu da su dobijali poruke od NTC-a da treba da se plate dažbine bez navođenja konkretnog iznosa, pa ljudi bezuspješno pokušavaju da ih dobiju...
Inače na taj ukupni iznos ide 21% PDV-a, ne znam da li i nesto preko za NTC
Evo vidim sad da je i Posta CG izlistana sad kao opcija za dostavu...
Mislim nije da kupac moze da bira dostavu nego bice oni izaberi najbolju/najjeftiniju opciju od svih ovih koje se vide...
![]()
Do Not Disturb.
Ako je neko imao slično iskustvo pa da posavjetuje. Naime, na aplikaciji stoji da je paket u Paket shopu od 16. decembra, čekah par dana da me kontaktiraju ali ništa. Pokušao sam dobiti Milšped ali nema trika. U međuvremenu sam kontaktirao dva Paket shopa, kod Multikoma i kod mašinske, kod njih nema paketa. Sad čujem da ima paket shop i na Starom. Zna li ko je li to tačno i ako jeste ima li ko kakav kontakt ili lokaciju istog?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks