takav isti zvuk je i u orginalu kojeg sam ja skinuo odavdje od 170mb,ja sam sabio video samo a zvuk je potpuno ostao isti kao i na ovom fajlu od 170mb
takav isti zvuk je i u orginalu kojeg sam ja skinuo odavdje od 170mb,ja sam sabio video samo a zvuk je potpuno ostao isti kao i na ovom fajlu od 170mb
Ima li ko ovu novu?
Samsung Galaxy S7
Sta je ovo, ljudi sto posustajete? Ne mogu da vjerujem da nema nijednog komentara o sinoshnjoj emisiji, ranije ih je bilo bar 10-tak. Da se nije sto desilo?
opustite se, disite svaki vas udah donosi vam mir i spokoj, disite opustite se, kada izbrojim do deset pascete u dubok san, jedan dva tri cetiri pet sest ociva me sklapaju ne opirite se, sedam osam devet deset. zaspali ste, cujete samo moj glas, didi i moderatori su zli, zelite da ih ubijete kada izbrojim do deset izvrsicete moju naredbu ubiti ih sve, jedan dva tri cetiri pet sest sedam osam devet(puce mi konekcija ne uspjeh da kazem deset:cry: )
ma extra je bila emisija
prvo mi nije bila nesto,a i gost je imao neki smarajuci glas ali onda su se pjevanjem iskupili!!!
ajte ljudi,stavljajte tu emisiju!
Apsolutno ne podrzavam.
Emisija je bila predobra! Ovog puta se nisam oslanjao na forumashe no cheka 02:00 da mi bude fiiiino. I bi mi fino bogome. Bas sam se dobro ismijao. Prvi dio je bio odlican, kontakt dobar, a 3 dio najbolji koji sam slusao u zadnje vrijeme! Bolesno pjevanje narodnih pjesama sa smijehom u pozadini.!
hahahahhhaha, a kakvo pjevanje sinoć + Popajev pokušaj hipnoze!
Još jedna pobeda i titula...
treba sacekati tatoo-a on uploaduje emisije!
Ne uhvatih cijelu,ali ono pojanje je razvalilo zvučnike!![]()
moze li neko zakacit poslednje dvije emisije?
I ima li ko spot Boza Bulatovica - Das is Zabjelo??
ima li se gdje skinuti ova jucerasnja emisija???
a kalendar? Ima li dje?
ima na yotube
:lolblue: Vrh!
dje su ovi sto postavljaju...
kakva je ovo neozbiljnost
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Aj kacite!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks