Page 666 of 682 FirstFirst ... 166566616656662663664665666667668669670676 ... LastLast
Results 16,626 to 16,650 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,858
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Kao i obično, splačina operisana kada se pomenu posledice četničkog orgijanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Reče li ovo Dario da ne podržava čičin lik i djelo nego pjevuši neku makedonsku pjesmicu?

Sent from my 23090RA98G using Tapatalk

2. The Following 2 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,265
    Thanks Thanks Received 
    624
    Thanked in
    326 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Reče li ovo Dario da ne podržava čičin lik i djelo nego pjevuši neku makedonsku pjesmicu?

Kad je bio mali, znao je svoj pravac, makedonski ajvar i dobar prebranac.
    SMRT FAŠIZMU!

4. The Following 4 Users Say Thank You to Illuminated For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Navikli šiptari na kosovu da rade sto im je volja,a mi naravno šupak od države,čisto sumnjam da će se oglasit ovi naši evropejci da nam ne ugroze put u evropsku uniju.
    Samo ih čekam kad vidim nedje da barjače onom autohtonus zastavom tzv. Prirodne albanije,da vidimo oce li ih ko uhapsit

6. The Following 2 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,542
    Thanks Thanks Received 
    4,663
    Thanked in
    2,081 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Kakva divlja drzava, ne gone se krivicno a pritvor 2 mjeseca, ne dostavljaju odluke po zalbi i nemas pravo na jezik

Sto se mene licno tice, ja bih uvijek stao na stranu nasih drzavljana, pa bili srbi, bosnjaci, albanci, sva ova mrznja i sprdanje mi djeluju nenormalno
    Mi smo veca divljina, kod nas ljudi leze po tri godine u istrazni, pa nikome nista.
    A eteo i skljarci i kavcani su nasi drzavljani, pa pretpostavljam da i za njih isto mislis kad ih nedje uhapse.
    Ne mozes da podjes u drugu drzavu i da provociras. Ni jedna drzava koja drzi do sebe, nece ti to dozvolit. Oce ova nasa, odje se barjaci sa svakakvim zastavama. Drze se nekakve kanavace ispered zvanicnih organa i niko nista. Da ne duzim.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

8. The Following 3 Users Say Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Mi smo veca divljina, kod nas ljudi leze po tri godine u istrazni, pa nikome nista.
    A eteo i skljarci i kavcani su nasi drzavljani, pa pretpostavljam da i za njih isto mislis kad ih nedje uhapse.
    Ne mozes da podjes u drugu drzavu i da provociras. Ni jedna drzava koja drzi do sebe, nece ti to dozvolit. Oce ova nasa, odje se barjaci sa svakakvim zastavama. Drze se nekakve kanavace ispered zvanicnih organa i niko nista. Da ne duzim.
    Ti dileri droge se savršeno slažu sa tom super uređenom državom Kosovo.Neće njih niko dirati.Tako su dvojicu izvukli vojnika iz CG sa Kosova (dok je CG bila u zajednici sa SR i imala rok obavezni,jel vojni) jer je tada majka jednoga molila lokalnog nekog mafijaša iz Rožaja a ne vladu tadašnju Crne Gore no najjačeg dilera da joj kosovska policija oslobodi sina.Ta ista trasa SR/CG/KOS/ALB i dalje su Balkanski Kartel.Bilo bi samo lijepo da se ođe ne pravimo mutavi i napravimo razlike oko toga (dilovanja,oružja,fizičkog napada i sl.) i nekakvog kurčenja sa jebenim naljepnicama na tablice.
    Mada ko zna ja i dalje ne mogu nekako da povjerujem da su ih toliko odrobijali zbog glupog stikera ako jesu nešto više počinjeli ili ima druga pozadina izvinjavam se jedino što viđu je to a ništa drugo se i ne iznosi u javnost.
    Last edited by Bluemoon; 23-12-24 at 21:55.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

nadam se da sad kapirate zasto je Dajko plakao...i bio srecan kad je osvojio ono jedno odbornicko mjesto...jer je po svemu sudeci od sljedece godine ponovo nezaposlen...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Neće se moć' ostat od njega onda.

Thanks Thanks Given 
    3,542
    Thanks Thanks Received 
    4,663
    Thanked in
    2,081 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ti dileri droge se savršeno slažu sa tom super uređenom državom Kosovo.Neće njih niko dirati.Tako su dvojicu izvukli vojnika iz CG sa Kosova (dok je CG bila u zajednici sa SR i imala rok obavezni,jel vojni) jer je tada majka jednoga molila lokalnog nekog mafijaša iz Rožaja a ne vladu tadašnju Crne Gore no najjačeg dilera da joj kosovska policija oslobodi sina.Ta ista trasa SR/CG/KOS/ALB i dalje su Balkanski Kartel.Bilo bi samo lijepo da se ođe ne pravimo mutavi i napravimo razlike oko toga (dilovanja,oružja,fizičkog napada i sl.) i nekakvog kurčenja sa jebenim naljepnicama na tablice.
    Mada ko zna ja i dalje ne mogu nekako da povjerujem da su ih toliko odrobijali zbog glupog stikera ako jesu nešto više počinjeli ili ima druga pozadina izvinjavam se jedino što viđu je to a ništa drugo se i ne iznosi u javnost.
    Nema druge no tim dilerima iz Rozaja spomenik podic. Bas me zanima sto bi se desilo dapodjes u Poljsku i stavis naljepnicu ruske zastave i naspis ovo je Rusija....Vjerovatno bi se nasao neki diler da te izvadi iz zatvora...
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Kod nas leze 3 godine ali sa pravnim osnovom, sve u skladu sa zakonom.
    Treba biti objektivan, u ovom slucaju se radi o nepravicnom postupku, ocigledno je djelo s namjerom pogresno kvalifikovano, pa se neosnovano produzava pritvor, tu su i procesne povrede...
    I da nisu nasi drzavljani ispravno je biti na strani onih koji trpe pravno nasilje. Isto kao da smo mi njihovog drzavljanina optuzili za pokusaj ubistva zbog guranja radnika sa trajekta u vodu.
    Treba da odgovaraju ali srazmjerno ucinjenom, svakako neodgovorno i nesmotreno s njihove strane. Pa i ljekar zajedno sa njima zbog falsifikovanja dokumenata, i plus oni disciplinski.
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Nema druge no tim dilerima iz Rozaja spomenik podic. Bas me zanima sto bi se desilo dapodjes u Poljsku i stavis naljepnicu ruske zastave i naspis ovo je Rusija....Vjerovatno bi se nasao neki diler da te izvadi iz zatvora...
    Pušti se sarkazma da te zamolim uopšte mi nije bila namjera da pravdam dilerčine droge jebene no izjednačavati sa dilovanjem droge i takve rabote sa ovim je besmisleno.
    Mogu i ja u USA da uletim sa svakakvim stikerima što im priliči jer jebu vas cijelu planetu svojom ološkom politikom ali to ne znači da sam tamo nekog boktemazo ugrozila moja ideološka shvatanja.Ka ovima Kosovo je Srbija.Pa koga briga ako su im to shvatanja?Što su učinjeli?Koga su ubili?Jesu nosili oružje,drogu,šta?Oni su ideološki neđe đe su ko ih jebe sa ideološkim shvatanjima dok se masovno dila oružje,droga i šta sve ne između Kosova Crne Gore i Srbije.

Jel se vi stvarno ođe zajebavate samo zato što su ako je to jedini jebeni razlog 6 mjeseci osuđeni na tvorza i da je to regularno?

16. The Following 4 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,793
    Thanks Thanks Received 
    5,569
    Thanked in
    2,750 Posts

Kuđ se njih shjeti

Dva pripadnika Sedmog bataljona, preciznije, nisu bili remci - na redovnom služenju vojnog roka.
    Zalutali preko 10km u teritoriju Kosova, sa vozilom krcatim oružja. Treći put te nedelje
    Nastavljali ljudi svijetle tradicije naše slobodarske borbe tog vremena, kao ono kad je Arkan u sred rata prodavao tenkove V korpusu Armije BIH, i mi i Vojska Rep.Srpske Fikretu Abdiću u Bihać, a ''Beoplov'' uredno vozio Aliji Izetbegoviću naftu iz Libije u Ploče dva puta neđeljno, da mu ti tenkovi ne presuše

Inače, ova dvojica su poslije suđena zbog toga. A Sedmi bataljon je i ovako bio poznat po besprekorno uređenoj kriminalnoj evidenciji ljudstva

A za ove sadašnje si u pravu, ako nemaju nešto više i ozbiljnije da raspliću oko njih valjalo bi da ih sude i presuđuju ako imaju kakav zakonski osnov za to, a onda i puštaju.
    Last edited by Buva+gacce; 23-12-24 at 22:51.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

18. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Sjetih se jer su laži bile da ih je Vlada Crne Gore izvukla no dilerčina iz Rožaja.Toliko o Kosovu.
    Last edited by Bluemoon; 23-12-24 at 22:53.

Thanks Thanks Given 
    4,793
    Thanks Thanks Received 
    5,569
    Thanked in
    2,750 Posts

Sjetih se jer su laži bile da ih je Vlada Crne Gore izvukla no dilerčina iz Rožaja.Toliko o Kosovu.
    I čuveni krimos Juka Prazina, krvnik mnogih majki po Bosni i Hrvatskoj, je u isto vrijeme, nećeš vjerovat, iz ratnog Sarajeva izvuko više srpskih civila no vascijela srpska vojska. Crno-bijeli svijet samo u onu pjesmu postoji.

A Kosovo je pojam od države, i za nas, i za Srbiju. Mafija jeste premoćna tamo, oduvijek, ali se sa državom ne premjerava. Bil se mogla opkladit u isto i za nas?
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    I čuveni krimos Juka Prazina, krvnik mnogih majki po Bosni i Hrvatskoj, je u isto vrijeme, nećeš vjerovat, iz ratnog Sarajeva izvuko više srpskih civila no vascijela srpska vojska. Crno-bijeli svijet samo u onu pjesmu postoji.

A Kosovo je pojam od države, i za nas, i za Srbiju. Mafija jeste premoćna tamo, oduvijek, ali se sa državom ne premjerava. Bil se mogla opkladit u isto i za nas?
    Vidi dokle god je tamo mafija premoćna toliko mene ostalo apsolutno ne zanima.I dobro barem si razuman da veliš da neki stiker na tablice nije razlog da nekoga odrobijaš 6 mjeseci.Ja ne vjerujem majkemi što ođe čitam.Još neki vele braniš srpstvo vaskoliko. Ako su samo tamo otišli da srbuju i to sa nekakvim stikerom oni su naivni idioti indoktrinirani jer ne znaju što je Kosovo i da tamo tako što se ne prašta ali je li to normalno ta kazna samo zbog nekog stikera,meni nije.I ja sam kad je slučaj bio u toku pitala ođe đe MVP?Ali nema MVP.Mandić se oglašava.Ko je faking Mandić u taj slučaj?Ono mrze ih što su Srbi i to.Cijela se politička ujdurma napravila.Umjesto logično MVP poziva ambasadu na Kosovu,uz izvinjenje vratite nam naše građane izvinavamo se na njihovom ispadu.Ali ne, nego se cijela garnitura DF oglašava sa ugroženi Srbi trte vrte ovo ono zlo Kosovo i još ih više ukopava, a đe vi je MVP?Nema.I ti isti u DF koriste te momke ka evo kako naši vajni Srbi tamo stradaju dok se njima istima za te momke jebe načisto.I niko se ne pita đe nama MVP?O tome se radi.
    A kakvi će oni izaći iz tog zatvora nek im je bogupomoć.
    Last edited by Bluemoon; 23-12-24 at 23:18.

22. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    395
    Thanks Thanks Received 
    332
    Thanked in
    198 Posts

Jel ova Pejovićka svojevremeno napuštila pes kad su bili pregovori oko vlade jer su (u početku) rekli da nece sa df? Kao i Milatović

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
    Nema prevelikih,samo ima malih ruku

Thanks Thanks Given 
    1,013
    Thanks Thanks Received 
    4,080
    Thanked in
    2,304 Posts

Quote Originally Posted by rzeljko View Post
    Jel ova Pejovićka svojevremeno napuštila pes kad su bili pregovori oko vlade jer su (u početku) rekli da nece sa df? Kao i Milatović

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Јесте.Имају велику заслугу за васпостављење Кољенице и кољеничара.
    И они и Марадона раније, који се сјетио да је Кољеница штетан тек кад је овај нашао Лажојка који је понудио више.

Ево неко помену Здравка Кривокапића, био институција за ове.А клечао је и није се вакцинисао.

Црна Гора
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    671
    Thanks Thanks Received 
    672
    Thanked in
    445 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post

Uvijek može da kaže-dogodine
    Jole otišao na terapiju zbog stresa, Marko dalje od ovoga jednostavno ne umije
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,834
    Thanked in
    2,797 Posts

Ođe je bilo nešto više od okvira za tablice čim će 2 mjeseca bit u pritvor.

Bluemoon MVP šeta po svijetu kao i uvijek.
    O čijem trošku BS gostuje po Njujorku? Više ministara i poslanika iz iste stranke u SAD-u

Poveo je cijelu partiju da im guzica put vidi. En oih u Amerike. Kuća poso, poso kuća što kaže Ekrem u kultnoj pjesmi.
    Inače eno na FB objave grupa iseljenika da se zahvaljuju konzulatu u Njujorku na pozivu da prisustvuju sastanku sa Nj E Ministrom, ali neće doći dok je Ervin tu đe je. Poručiše mu da sa Dariom sastanči i uživa u njegovom muzičkom ukusu.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

27. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

niko ne radi to kao dfovci sa dna kace:

https://cginfo.me/2024/12/24/uskoro-...janje-budzeta/

Kako saznajemo, u toku su pripreme za organizaciju protesta zbog prekrajanja izborne volje i opstrukcija usvajanja budžeta.
    protest veli radi opstrukcije usvajanja budžeta.

https://cginfo.me/2024/12/24/krecu-l...va-milatovica/

Više organizacija iz Nikšića koje su aktivno učestvovalle u organizaciji litija zahvaljujući kojim je pao režim Mila Đukanovića, organizovaće narednih dana proteste. Naime, kako saznajemo, litija će krenuti od hrama u Nikšiću i krenuće prema Danikovgradu, postojbini aktuelnog predsjednika Jakova Milatovića. Njima će se pridružiti sestrinske organizacije koje će krenuti iz Danilovgrada. Litije će biti organizovane u znak protesta povodom najave koalicije Đukanovićevog DPS-a sa Pokretom za Podgoricu Jakova Milatovića. Njihov zahtjev će biti da parlamentarna većina pokrene inicijativu pred Ustavnim sudom za smjenu Milatovića.
    kad ne znaš kako da privučeš ljude na protest samo se pozoveš na Crkvu i misliš sve riješeno.

barometar 26, kako vele.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    4,906
    Thanks Thanks Received 
    8,779
    Thanked in
    4,233 Posts

https://libertaspress.me/single-news/3176

Uhapšeni Duško i Radosav Koprivica

Imao sam uzbudljiv život, ponekad trnovit, i često na raskršću veoma bitnih odluka i puteva... Jedna dimenzija mi je uvijek bila prioritet - da i u teškim iskušenjima, kojih je bilo mnogo, ostanem čovjek, u osnovnom smislu te riječi. Da li sam uspio, na drugima je da sude”, poručuje Koprivica.

LoL
    nothing comes from violence and nothing ever could

30. The Following User Says Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

idemo dalje

https://www.cdm.me/politika/markovic...ja-za-gradane/

Izdaja 220.000 građana nije samo trenutak političke sramote – to je prelomni trenutak za društvo da pokaže da povjerenje naroda nije igračka i da narod, kada je prevaren, može i mora tražiti pravdu, saopštila je poslanica Pokreta Evropa sad (PES) Branka Marković.
    jaki exdps kadar se javlja. sad izdaje dvesta iljada ljudi. a ne smeta kad evropa sad gazi po ovoj državi da bi se udovoljilo dfu.

samo da ne bude zabune. Milatović je taj koji je ubačio df u Vladu i mandu na čelo Parlamenta. tad je bio momenat da se priča protiv njega, ali su fotelje bile preče.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    6,113
    Thanks Thanks Received 
    5,766
    Thanked in
    3,329 Posts

https://www.cdtmn.org/2024/12/24/sva...st-po-njegovu/

Iako većina građana pripadnike druge vjere ne smatra prijetnjom po svoju religiju, svaki četvrti je kazao da su pripadnici drugih religija prijetnja po njegovu.
    Centar za demokratsku tranziciju (CDT)

Istraživanje je sprovedeno u okviru projekta ”Jačanje otpornosti Crne Gore: Borba protiv radikalizacije i dezinformacija” uz podršku Ministarstva spoljnih poslova Holandije. Sadržaj je isključiva odgovornost Centra za demokratsku tranziciju (CDT) i ne predstavlja nužno mišljenje Ministarstva spoljnih poslova Holandije.

Sto imaju Holandjani sa nama? Ovi iz CDT uzimaju pare na nebulozne ankete...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

33. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,658
    Thanks Thanks Received 
    2,621
    Thanked in
    1,184 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    https://libertaspress.me/single-news/3176

Uhapšeni Duško i Radosav Koprivica

LoL
    Pade macak

Thanks Thanks Given 
    6,113
    Thanks Thanks Received 
    5,766
    Thanked in
    3,329 Posts

Cijeli Nikšić zna za mnoga nepočinstva Duska Koprivice,od pocetka devedesetih na ovamo.Ogroman dio svega u svacega sto se kriumčarilo prema BIH je isao prko njega.Ovo sto imaju od 2019 na ovamo je sitnica,ali i dokaz da je isto radio i u vrijeme ove vlasti.Okrenuo je leđa DPS primakao se Demokratama,ali previse je toga bilo da bi ga neko pokrivao..

Thanks Thanks Given 
    1,658
    Thanks Thanks Received 
    2,621
    Thanked in
    1,184 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Cijeli Nikšić zna za mnoga nepočinstva Duska Koprivice,od pocetka devedesetih na ovamo.Ogroman dio svega u svacega sto se kriumčarilo prema BIH je isao prko njega.Ovo sto imaju od 2019 na ovamo je sitnica,ali i dokaz da je isto radio i u vrijeme ove vlasti.Okrenuo je leđa DPS primakao se Demokratama,ali previse je toga bilo da bi ga neko pokrivao..

Eto tako. Sve si kazao.

Page 666 of 682 FirstFirst ... 166566616656662663664665666667668669670676 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)