nije prelosa igra, ovi pogadjaju sve trojke po metar iza linije. fali visine na bekovskim linijama i neko da ustopuje carlika. na tu temu, vidjeti moj prethodni post. umjesto da startuje, zavede red 5-6 minuta i polako privedemo utakmicu kraju...
Ovaj Sferopulos mora sto prije da pakuje kofere. Izgubio je kontrolu nad ovom ekipom. Kao kreteni igraju, akciju jednu nemaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nije prelosa igra, ovi pogadjaju sve trojke po metar iza linije. fali visine na bekovskim linijama i neko da ustopuje carlika. na tu temu, vidjeti moj prethodni post. umjesto da startuje, zavede red 5-6 minuta i polako privedemo utakmicu kraju...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
izgleda robija i nama odrzao demonstrativni trening kako se promasuju bacanja.
Sad neka ide u policiju i nek se žali.
Govedo.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
e pa debila... bice da je sfero i ovo iskljucenje imao kao tajni plan.
Da se Vesna danas vrijedjala odavno bi se praznila tribina![]()
zar nije najbolji i najjači ikad? kojeg je svijet imao?
čoek odličan trener, finala euroleague ima. Zvezda na 9-8 u el, pri čemu je moglo vrlo lako biti tipa 11-6 i bila bi u top 5. kad je to Zvezda imala posle prvog dijela tog takmičenju ovoga formata tako dobar skor? mislim da ni za vrijeme Deja nije. bez prvog centra igrao dva mjeseca. no vama ne valja ni najbolji u evropi ikad, šta dalje polemisati na tu temu.
Last edited by outline; 23-12-24 at 19:17.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
blizu je bio Partizan, da je u full sastavu mislim da bi ovo dobili. falilo je svježine. Kalina čudo od igrača, il ga gotiviš il ne. al kad treba tu je vazda. opet ofanzivni skok košta Partizan.
INDIAAAAAA PAKISTAAAAAAAN !!!
5 minuta ne mozemo akciju da odigramo. srecom brt kalina bogotac.
Dobro je ovo izgledalo kako sam mislio da ce biti, opet se lopta ne umije izvesti i opet sami sebe dobijamo.
sad je Ioannis dobar, jel? tako je i Dejo bio svašta nešto dugo vremena, čak su ga i po nacionalnoj osnovi vrijedjali par puta. al dobro vrijedjao se Micić, Mitrović. skandira se noćas precedniku. hrabri sns projekat.
Opusti se fratelo malo, stalno si napet nesto, pod nekom tenzijom.
Sferopulos OUT !
Jesu li ovo skandirali Vucicu ped*ru na kraju ?
moras to out da udenes negdje u prezime, takva su pravila. sferoutopulos, recimo.
u ligi ovakvoj moraš biti prvi nakon regularne sezone. Partizan bi moglo skupo koštati onaj poraz od Budućnosti. jer idu u goste Dubaiu, Cedeviti i Budućnosti. Zvezda nema teško gostovanje osim derbija do kraja sezone.
nikako. no navijači čovića i terzića nikad ne cijene nikoga. čoek je jako dobar trener što se jasno vidi po igri i rezultatu Zvezde u EL.
jesu. djelovi dje su oni bili ovi ljudi sa djecom i onaj dio normalnih navijača Zvezde.
Last edited by outline; 23-12-24 at 20:19.
Sto ce to biti, aj fala bogu![]()
Sam sebe dobi partizan. Nerealno kakve greske napravile u zadnjih 2-3 min. Kretencine one crncuge jbg
Koliko je ovo 11-1 u medjusobnim?
Satelitski resiveri/oprema
Dako ih robija nauci vise kako se out izvodi. Kao slobodna.
Samo kmečite, muzika za moje uši
Forever young, i want to be forever young
https://www.instagram.com/p/DD97xfUN...Z5MDIyMmpicQ==
Džabe kmečimo nema što
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks