https://www.cdm.me/politika/spajic-n...im-sjednicama/
Izgleda da ga niko nije obavijestio da je NAJBITNIJI OD SVIH ZAKONA ZA GRAĐANE Ustav njihove zemlje. Za koji se svi složiše da ga je ta ista Skupština neki dan urušila.
Pa je zato zaboravio da ih pozove da to poprave
Ako sam ikad u životu vidio nekog ko se uklapa u ovaj fenomenalni izraz ''kikirez samopromocija'', to je ovaj lik. Degutantno. I katastrofalno, kad ti vodi državu.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
U potpunosti veli razumijem njegovu odluku. Tandem snova.
https://x.com/AndrijaMandicDF/status...51926894051498
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mada je sasvim u redu da predsjednica Ustavnog suda bude bratanična Peđe Bulatovića. Ona je vrhunski pravnik, a bratanična sasvim slučajno.
I što je zet Peđe Bulatovića predsjednik Upravnog suda.
Mada, Peđina familija je stara pravnička loza. Skoro pa pravnička aristokratija.
A ovo dvoje su tu zbog prava, a ne zbog Peđe.
Tko leti, vrijedi...
Ova nesreca od Hota ima ljubavnicu na poslu (cuvena prostitutka sa konika,sumnja odavno se da je i zarazena).
Na proslavi se doticna tokom plesa primakla kolegi,sto je iziritiralo ovoga brava koji zapocinje tucu,u kojoj je osim kolege zakacio i svoju ljubav
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ustavni sud nije u sistemu redovnog sudstva. Sudije se biraju kada se svi dogovore i to dovoljno govori o njegovom karakteru. Sudija Djuranovic, Gogic, Armenko i drugi su tu gdje jesu ili su bili iskljucivo zato sto se politika dogovorila, ni uslovi za izbor im nisu kao kod ostalih sudija zbog toga. Zato ih i penzionisu kako koja politicka vecina u kom trenutku smatra da treba, u konkretnom slucaju su bajpasovali redovnu sjednicu, ocigledno protivno zakonu ali sa druge strane politicki ocekivano kad ti je vlast poslodavac.
Nakaradno je samo sto Ustavni sud odlucuju i o nekim stvarima o kojima ne bi trebali a koje su iz domena nadleznosti redovnih sudova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znas kako, ovako covjek kada cita i dozivljava ove stvari svakog ljeta stvarno bi rekao da su svi takvi... Srecom nisu i ne treba ih stavljati u isti kosh sve i generalizovati ali ovi gastarbjateri iz ALB koji se vracaju za praznike kucama autom su vecinom upravo ona najgora moguca sorta... Uzhas...
Ovo je veoma cesta pojava ljeti i definitivno treba nekako stati na kraj takvih idiotskim glupostima.
Ovo sam vjerovatno "izbjegao" toga jutra jer koliko vidjeh desilo se taman pola sata nakon sto odlucih ne cekam trajekt vec idem okolo... Guzva je bila tolika tipa u 5:20 ujutro da se ne sjecam takve guzve ni u sred avgusta, gamad su vjerovatno zaobisla cijelu kolonu i ko zna kako pokusali da se ukrcaju na trajekt... Dobro trebaju da odrobijaju za ovo.
eo dfovac koji vlada Pljevljima izbacio sliku sa pjesmom koja veliča četnike. tu su njegovi drugovi. ovo podržava evropa sad. veliki vjernici koji u sred posta piju alkohol.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kolega Beton, što ne pišeš sa pravog naloga?tvoje vidjenje demokratije su četnici i kad slaven vrijedja žrtve silovanja a ti ga podržavaš u tome. ovo je jedno veliko ništa. al dobro, ti po zadatku svrneš i napišeš nešto pametno. taman ka kad ismijavaš žrtve nasilja.
@outline pušti ih da izduše čoče.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Barometar veli 26
Podgorica Podgoricanima!
Last edited by Caesar; 23-12-24 at 11:36.
γνῶθι σαὐτόν
Samo vam je krivo sto ne jedete dzabe
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
sto rece kolega crni zuti oni su dosli da oslobode narod i krenuli sa reformama ali dps ne da
f6
Ponese jewrosima mikrofon za cacak...
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Jevrosima jedina izgleda smije da reče četničini u facu kako jes.
i Crnogorci tj dukljanski separatisti. i oni smetaju našem kolegi. eo čak ima problema i sa ovim u BG.
eo kako dfovci sprovode demokratiju. ćeraju i prijete novinarima. kao njihov šef u BGu. al to tako treba da bude. kolege napisale na forumu
https://www.cdm.me/politika/opet-ten...ne-gurajte-ih/
Last edited by outline; 23-12-24 at 13:29.
Sto ste puni mrznje, vama izgleda vise smetaju srbi nego kriminalci, a ne bi trebalo da je tako ako ste isli u skolu![]()
Umoran sam od svega sto znam
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks