Kupljeno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Upravo tako su me japanci naucili.
Upali auto i vozi ga dok ne dobije radnu temperaturu, skini relej od pumpe za benzin (poklopac ispod haube), upali auto (radice par sekundi i sam ce se ugasiti), onda skini jednu svjecicu i umjesto svjecice navidaj crijevo od testera, spojis tester na crijevo i vrglas 2-3 sekunde. Pritisak treba da ti bude 191 PSI ili 13.2 bari. Minimum 11,5 bari ili 164 psi. Razlika izmedju cilindara ne smije biti veca od 1 bara ili 14 psi. I tako za sve klipove. Poyyyy
Last edited by TAKUMI; 20-12-24 at 12:52.
Prema tome, šta da ti kažem?
Fala ti. Ti vazda pošteno. Još kad slomim svećicu pa te zovnem
Je li Ravenol najbolji izbor? I ja bih uradio servis DSG na audi a3 2018 1.6tdi. Neko kaze treba da se mijenja ulje, neko ne treba.. meni ima vise logike da treba i uradio bih ga koliko god da kosta samo da me neko uputi dje je najbolje to uraditi u CG eventualno blize okruzenje? Auto je sad na 175k i to nikad nije radjeno, menjac radi odlicno, jedino nekad tipa jednom u 20 dana osjetim mali trzaj iz prve u drugu brzinu, bas rijetko.
Meni su na BMW-a radili isto, sve 1/1.
Ocu na Mercedesa radili takođe, međutim nešto je "puklo" u mjenjač poslije nepun mjesec i lijepo je ulja bilo ispod auta. Poveo je auto nazad kod njih i sve su ponovo odradili o svom trošku, objasnili su kako u serija tih nekih "šaltera" bilo dosta faličnih. Kako god, evo preko pola godine od tada bez greške.
I brat će da radi na svog BMW-a kod njih takođe.
Inače su skroz okej i Novica i serviser. Sjediš u servisu, piješ kafu dok majstor radi i sve ti polako objašnjava i pokazuje što, kako i zašto.
Stay salty.
Ima li u PG dje da se uzmu Liqui Molly aditivi. Treba mi za DPF, bio do Kvantexa u Danilovgrad danas,nidje nikog,na poruke ne odgovaraju,na pozive se ne javljaju....
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Probaj u eurogum prodavnicu u city kvart
Cosak zgrade koji gleda na luk oil pumpu
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Koje je pravilo pri zamjeni kanalnog/klinastog kaisa, prilikom zatezanja? Da je ugao uvrtanja 90° u mom slucaju nije, jer ga ne mogu uvrnuti na najduzem dijelu.
Roler je obicni bez one opruge kao kod 1.5dci. Evo slika
Ima video ali covjek ne prica vec samo pokazuje kako se zateze
https://youtube.com/clip/UgkxiSMQmPA...feature=shared
Pri kraju videa ima dio gdje zateze roler i gdje ce cuje "klik" kada krene da ga zategne. Ko ima volje nek pogleda. Hvala!
Vozilo clio 3 1.2 16v sa klimom
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Last edited by CYBUG; 22-12-24 at 12:16.
Na najduzem dijelu remena cca 10mm sa lenjirem ili dugacki subler i sl. Inace ce posle xx kilometraze poci lezaji alternatora ili kompresora....
Ne znam dal vidite datum na kaisu, Contitech.
Probao sam na pogresnom dijelu kaisa, moja greska.
Da vodim profesora muzicke kulture kod majstora kad budem mijenjao. Evo veli 277Hz +-5.
@injection izmjericu na ovom dijelu gdje je oznaceno brojem 5 na gornjoj slici.
Hvala
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Komšo mi je rasturio branik na parkingu, obojica smo u Uniqa osiguranje, kako najlakše riješiti naplatu? Treba li evropski ili da samo odemo u osiguranje?
Stay salty.
Evropski ako je steta do 500 evradi.
Prema tome, šta da ti kažem?
A ako je preko?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
U Uniqu idite sjutra zajedno.Tamo ćete ispunit evropski.Slikajte kontakt automobila tu đe se desilo.Tamo budite sa oboje kola,obojica sa polisama,aaobraćajnim i vozačkim.Kola će slikati i agent osiguranja(štetu koja je vidljiva)
Mom sinu grawe isplatio 600€.Štetu smo sanirali za 170(70 plastičar 100 farbanje branika).Izašlo kao iz fabrike.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 22-12-24 at 15:58.
Hvala momci, policiju je kasno sad, vidjećemo ujutro u osiguranju.
Štete ima fino, branik je udubljen i probijen, iskočio iz ležišta na jednoj strani, parking senzor zgnječen, nosač ili absorber provirio vanka.
Vukčević iz Barutane veli 950€ tutto completo.
Stay salty.
Mnogo. Ako ce da radi postojeci branik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks