A sprdali ste se Dajku zbog suza za Beranama? Evo dokaz da se posteni rad cuj mene izborni iznenjering isplati.
https://www.vijesti.me/v/737922
Castila ga braca iz DF-a to malo glasova sto je falilo. Okidose SNPu jedan mandat.
Last edited by hercules; 21-12-24 at 20:59.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Usao Dajko u Beransku skupstinu kakav skok na ponovljenom glasanju u Gornjem Zaostru sa jednog na 39 glasaca, malo namjestanja, inzinjeringa da se uplakanom Dajku da taj jedan odbornik mora da ljepsi poklon nije mogao ocekivati za Novu godinu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
21.12.2012. Smak svijeta
vs
21.12.2024. Smak Berana
Dajko aloooo qq
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koliko je koštao glas, zna li se šta?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Jok Iliri primorska postava ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gornje Zaostro, cetnicko leglo. Sve pitomci Pavla Djurisica. Fini neki ljudi. Znam neke iz Zaostra, mogu se cojstva nanosit
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Vučić detaljno o programu za mlade: 5.500 stambenih jedinica, država daje 130 miliona evra FOTO
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u obraćanju javnosti da je država pripremila program stambenih kredita za mlade koji je najbolji u celoj Evropi i istakao da to nije socijalna mera već mera za budućnost Srbije.
Na primer, uzeli ste stan od 100 hiljada. Fiksna kamata je 3,5 odsto, mi vam dajemo 2 odsto, dakle za korisnike je kamata 1,5 odsto, to nema nigde na svetu", istakao je on.
On je naglasio da će tako iznos rate biti manje nego što se sada plaćaju mesečni zakupi takvih stanova.
"Od druge do šeste godine kamatna stopa je 6,5 odsto. Nakon toga po euriboru, dakle po sadašnjem to je 4,6 ili 4,8 odsto. Ako je vrednost nekretnine 75.000 evra, učešće je 750 evra, manje od jednog telefona. U prvoj godini vi dajete 93 evra mesečno. To je toliko povoljno da ne znam šta bih rekao. U nekretninama koje danas iznajmljujete nemate mesečno ispod 350 evra nigde. Dakle vi plaćate 93 evra, a država daje 143 evra. Od druge do peste godine, dajete do 175 evra mesečno. Nakon šeste godine ide do 340 evra će biti rata", najavio je Vučić.
Ako je vrednost nekretnine 100.000, tada rata u prvoj godini ide do 124 evra, od druge do šeste do 234 evra.
Bogu fala Vucicu sto postoji zbog motivacije da se Velje brdo ostvari...
Tako se to radi
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...intext_related
Narodna volja
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Viđeh vijest da je Kosovo ušlo u pokrivenost starlinkom a od sljedeće godine Srbija i Crna Gora.
Znači,jedino BiH će ostati "pomračena".
https://starlinkinsider.com/is-starl...le-in-my-area/
![]()
Last edited by Bluemoon; 22-12-24 at 07:29.
EDIT:
Ovako će izgledati nebo iznad Šavnika.
Fora je da starlink može ozbiljno poremetiti operatere u zemlji koji drže monopol kao novi igrač u Srbiji je predat zahtjev još prije mislim 3 godine a Srbija je bila u fazonu FTJP (fali ti jedan papir). E sad kakve su nam države i SR i CG bojim se da će ipak starlinku se nametnuti svakakvi ovi i oni pa će biti čak i skuplji odnosno daleko od konkurencije recimo pretplata ako bude preko 40eura oprema pretpostavljam da je tu do 400eura.Lupam samo neki podaci što pogledah kao u povojima na SR jedan kanal o najavi.
Meni lično se sviđa ideja satelitskog interneta podalje od lokalnih operatera nego ako bude u krv,JBG.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 22-12-24 at 08:04.
Starlink sam po sebi je skup i za opremu i za pretplatu tako da ne moze biti konkurencija operaterima ni u najludjem snu... cush ne mogu da zamislim prosjecnog korisnika da samo internet placa 70 eura mjesecno i opremu od 500 eura.
Odje su ljudi poprimili od Vasojevica dosta tamo su se jaja na vagu stavljala...
Može u Grčkoj je 40 eura.Griješiš Network mislim da su cijene u zavisnosti od države do države a prednost satelitskog interneta je ogromna,naročito u nekim našim vukojebinama (ovo u pozitivnom smislu kao divljina sama prirodna) zbog turista jer sve više turista iz svojih metropola želi prije biti u nekoj divljini nego u Splendidu.Svakako je iz tog razloga pozitivno za Crnu Goru.Sve je do države a inače smatram da internet bi u 21.vijek trebao biti besplatan kao što je Estonija odradila 2022.
A prednost satelitskog interneta nije samo za obične korisnike nego i za samu državu,njenu sigurnost ITD.Razlog što je starlink ugašen za Rusiju dokle god je sadašnji predsjednik na vlast.
P.S. zato i jeste tužna vijest za BiH da će biti jedina zemlja u Europi "pomračena".
Last edited by Bluemoon; 22-12-24 at 08:26.
Bluemoon. Starlink u grckoj radi ocajno. Ping je toliko los da mozes zaboravit na wapp call i slicno. Zaborvi na to da oni nude neki dobar servis
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Okey nisam znala mora da je nafuran u reklamiranje hvala, @Kaemse.Znam da je mnogo značio Ukrajini za vrijeme rata i to i da je skoro cijela Evropa njime pokrivena pa i mi sa Srbijom izlazimo iz mraka.Nego,da ne opterećujem temu krenulo je sa četnicima i to najbolje da se sklonim sa bitnijih tema.
P.S. biće zabavno kad bizbi bude snima starlink ka UFO.Eto bar neke koristi.![]()
Last edited by Bluemoon; 22-12-24 at 10:09.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks