Eto para...
Nageci navodno vrijebaju Lavina za Portera.
To ako je tacno onda i oni ko Minesota odlucili da im je korisnije sredina copora.
Porter je duplo korisniji igrac od Lavina.
Porter skace za Denver. On uzima sve one skokove dje stvarno treba se iscimati.
Porter je cisti strijelac.
Porter je zdrav.
Eto para...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Све тачно.
Ево што вели један наш гоат спорт талк коментатор о Михином броју 4., лоад менеџмент...
https://youtube.com/shorts/ejxo_rooV...ZPUaSuL24vZrtB
Видим да синоћ нијесу играли против Клипс ни Лука ни Кајри. И пораз дома од 23 кошева. Наводно раме и пета. А играће сигурно следећу. Срамота.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
108 тројки синоћ Бос-Чик.
Бостон 56/14 (41 шутева за 2)
Чик 52/19 (42 за 2)
Како им тренери имају образа да то гледају ја не знам.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
isti ti komentatori ce ti reci u narednoj epizodi da su utakmice u decembru nebitne, koga briga za regularnu sezonu, broje se samo titule. pa izaberite sta vam je bitno.
i onda dodje play off, a svakom drugom timu fali po 1 od 2 najbolja igraca, ili oba. eh, sta je sad odjednom ovo, zasto ne igraju? pa se durant vrati rovit i pokida ahilovu. pa se embiid vrati i obnovi povredu koljena. pa kawhi pokusa da igra i ne moze. okacih nocas utakmicu iz 90-ih. ne moze se vise igrati zona u odbrani na jednoj nozi, na tempo napada od 24 sekunde, i dobrojeto, jak sam momak.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nema dokaza da ako odigraju full sezonu da ce se zbog toga znacajno povrijediti.
Luka je mlad momak, nesto mnogo pauzira za pivrede koje to nisu.
Kad te zaboli glava, ides na posao. Kad imas dijareju, ides na posao. Prehladu, ides na posao.
I u tih 68 meceva sto igra moze ozbiljno da se povrijedi.
Embiid je centar, kao mlad sklon povredama.
Istorijski, veliki igraci su odigrali sve sto se moglo odigrati.
Sasvim je ok da se povrijedis u jednom od 10 PO koje si imao do 30. godine.
Sustina - ne igras samo kad si povrijedjen. Luka i Kajri nisu povrijedjeni.
I eto sa svim load menadzmentom opet manje igraju nego zvijezde prije.
Opet isti nivo povreda u PO.
Boston non stop odmara kod b2b.
Njima se moze, i nikom vise.
Lebron nije igrao u Minesoti i prozivaju ga navijaci. 40 punih.
Luka kosta tim pozicije na tabeli i nikom nista.
Znaci nije da ne kostaju svoje timove kad ih pussy hurts.
Nije isto uci u PO sa 2. a 6. pozicije.
Zanimljivo da svi budu zdravi u contract year.
nije isto uci u PO zdrav i nezdrav, i onda bude - eh, lose igrao, a gdje su titule, samo se titule broje?
KD je dobio max sa pokidanom ahilovom. klay produzetak sa ... cim vec u tom trenutku. sad kad je bio zdrav i nisu mu dali. pelicansi imaju opciju da raskinu ugovor sa zionom svake godine do kraja ugovora. drugo, ugovori su kraci danas, nekad su se potpisivali i na 6-7-do 10 godina i to drito sa drafta.
Denver osvojio titulu kad su bili prvi.
Lejkersi isto.
Finiks finale.
Jeste tu i uzrocno posljedicno to da su prvi jer su najbolji, ali isto su prvi jer su igrali kroz bol, istegnuca, uganuca.
Dalas bi bio prvi d Luka i Kajri odigraju po 77 meceva.
Finiks isto.
Nece biti prvi i vrv nece osvojiti titulu.
To im je valjda cilj? Pa kad je osvoje nek odigraju sezonu 's po gasa' pa na foru u PO.
Svi oni kvantitativno produze karijere, ali ne i kvalitativno. Sa 35 ne osvajaju titule, kao nosioci igre, ni oni prije ni ovi sad.
MJ i LBJ su naravno izuzeci.
od 80-e na ovamo, 45 sezona, 30 puta je prvi u kosturu u svojoj konferenciji uzimao titulu, ukljucujuci i 13 puta zaredom od 80-e do 92-e. osvajanje titule a da nisi prvi u konferenciji je relativno frisak 'fenomen'.
kao pionira load managementa bih uzeo shaqa, koji je redovno sa po gasa igrao regularni dio sezone. 3 od 4 prstena je uzeo kada bi iskulirao dobar komad regularnog dijela sezone zbog povrede vage kad stane na nju.
Kako je pricao MJ - Ako posvetis 3h od svog dana da me gledas, u obavezi sam da dam sve od sebe.
Sve je jasno kada i tu liga uvodi posebna pravila kako bi sprijecila organizacije i top igrace da preskacu utakmice, uvodjenjem pravila od 65 utakmica minimum kao kriterijum za MVP..
Tada si imao igrace tipa Stockton koji u 19 sezona je ukupno 22 meca propustio, u ligi koja je bila znatno vise fizicka, a sad imamo suterske treninge svaku noc, od svakog tima i kao su umorni i moraju da "load menedzuju"
ada, Embiid dodje i izjavi kako on više neće da igra back to back mečeveKawhi i PG su čuvani u Clippersima samo tako tokom sezone da bi bili spremni za PO.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
mislim da nije rekao da nece, nego da ne moze. nisam siguran da ljudi bas kapiraju fizicka ogranicenja u kretanju koja imaju ljudi sa tom vrstom povreda.
evo jednog friskoh zanimljivog teksta:
https://sports.yahoo.com/fact-or-fic...165552428.html
da li bi kingsi mozda bili zainteresovani za jednog juliusa randlea, umjesto da startaju murraya na cetvorci? ne znam sta mogu da ponude zauzvrat, posebno jer je minnesota ogranicena novim CBA pravilima, ali ne bih trazio mnogo.
... ili ista.
Жа' ми је Анта појма немаш. Без везе да труне тамо сад.
ne ocekujem da ce i dalje biti na rosteru u drugoj polovini februara 2026-e.
isto ne ocekujem da ce finch biti na klupi u drugoj polovini februara 2025-e, ni kriv ni duzan.
proslogodisnji wolvesi bi protiv ovakvih warriorsa sada (sredina 2/4) vodili oko 30 razlike.
Last edited by moon safari; 22-12-24 at 02:26.
ovo su vjerovatno najgore dvije cetvrtine kosarke koje je odigrala neka ekipa sa 4 all star igraca.
miha, ziv li si posle ove cetvrte cetvrtine? daleko od toga da je ovo prva ovakva herojska partija colea anthonyja.
Gledao sam SAS. Za 30 min Vembi 30 7 3.
MVP.
I da, 10 blokada.
Covjek bi kagano imao po nekoliko QD po sezoni da hoce da se *****isu kao Nageci.
jel ovo najmanji broj poena neke ekipe u četvrtini u modernoj istoriji nba? 8p, nije ni to lako. 106p ubačiš za 36min prije toga.
Magic nemaju sreće sa povredama. Banchero pa jedan Wagner eo sinoć i drugi. koljeno, moguć kraj sezone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
mrzi me da riljam, ali mislim da je neko dao 2 poena negdje 90-ih. cak mislim da nije bila neka totalno krs ekipa.
ne znam koliko puta sam do sada gledao ovu gospodju na poluvremenu (prethodni put sinoc), nikako da mi dosadi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Pa...t%20and%20head.
Ne znam sto traze ove TO kad ne umiju ni normalan sut nacrtat za pobjedu.
Opet Marej klac.
Kad igraju zajedno Braun i Jokic znas da svaka ide na Jokica. I onda u OT ostavljas Jokica samog na 6cm nizeg i 25kg lakseg.
mislim da vecina timova nema nekoga na rosteru jokicevih gabarita.
nikad lakse pare na kvotu 6 na -15 u 3/4.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks