Page 36 of 45 FirstFirst ... 26323334353637383940 ... LastLast
Results 876 to 900 of 1107

Thread: [MEN] Parfemski topik

Thanks Thanks Given 
    190
    Thanks Thanks Received 
    666
    Thanked in
    357 Posts

Trenutno brutalan parfem, traje po 3-4 dana na odeci, cak i posle pranja se oseca na nekim tkaninama...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Thanks Thanks Given 
    1,454
    Thanks Thanks Received 
    5,786
    Thanked in
    2,719 Posts

Trenutni

🟠 tapatalk
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

YSL i meni je trenutni
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    4,862
    Thanks Thanks Received 
    5,664
    Thanked in
    2,801 Posts

Chanel, Platinum Egoiste. Samog sebe me stid koliko mi ne pada na pamet da taknem drugi

Miyake, L'Eau d'Issey, možda jedino drugo što mi paše poslednjih 100 godina. Ima i IGO varijantu, može u avion, nije za bačit.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

5. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,030
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    407 Posts

Meni je bio bolji obican Egoist

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,491
    Thanked in
    1,001 Posts

Nesto gledam, meni je sasvim dovoljno da kupujem niche, za poklon, a uz kupovinu na poklon dobijam 2.5ml i meni to traje godinu dana.

8. The Following User Says Thank You to Zhuangzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,925
    Thanks Thanks Received 
    459
    Thanked in
    237 Posts

Hermes Eau Givrée 10ml 12€

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Zdravo... Ako moze mala asistencija...
    Dje se moze kupiti, Tom Ford-Tabacco Vanilla, ali da je 201% original i po kojoj cijeni... Valjda necu morati kredit dizati za parfem...
    Unaprijed zahvaljujem...
    ... Ride away with your mighty horse
    ride away through the land of storms...

Thanks Thanks Given 
    3,595
    Thanks Thanks Received 
    6,855
    Thanked in
    3,587 Posts

Quote Originally Posted by GuGi View Post
    Dje se moze kupiti, Tom Ford-Tabacco Vanilla, ali da je 201% original i po kojoj cijeni... Valjda necu morati kredit dizati za parfem...
    Unaprijed zahvaljujem...
    Imas dosta provjerenih IG prodavaca, naci ces neke i na ovoj temi da ih ne reklamiramo svako malo.

Ocekuj da platis makar 200-220e za 50ml ili 300-330e za 100ml.

Vrlo moguce i malo jace od toga, zavisno od prodavca.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

12. The Following User Says Thank You to Fidel Castro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Parfum de Marly, muski, mišljenja, iskustva, svidjaju mi se Layton i Habdane. Dje najpovoljnine uzeti?

Sent from my SM-S921B using Tapatalk
    two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    811
    Thanked in
    492 Posts

Ja volim oba Laytona.

Obični je dosta "nosiviji", kod njega dominiraju (zelena) jabuka, lavanda, biber, kremasta vanila. Još nijesam sreo pripadnicu nježnijeg pola kojoj se nije svidio. Može lagano za jesen, zimu, proljeće, za posla ili izlaska - potpuno je svejedno. Ne bih ga nikako preporučio za vrelih ljetnjih dana.
    Moj je star nekoliko godina, tako da mi pristojno traje - ako ga nosim preko dana na poslu, lagano mi izdrži tih 8+ sati dok se vratim doma (prvih 3-4 sata ima pristojnu projekciju na mojoj koži). Ovo napominjem jer su valjda novije verzije slabije zbog reformulacije, makar tako kažu ljudi koji su probali i uporedili.

Layton Exclusif je kompleksniji i "mračniji" jer ima sve te note plus dim i drvo, i te note su poprilično dominantne tokom cijelog trajanja parfema. To je zbog toga što Exclusif sadrži Oud, ja baš i nijesam ljubitelj te note, ali je ovdje veoma fino izbalansiran. Trajanje je malo duže nego kod običnog, projekcija manje više ista.
    Exclusif mi je više za uveče/izlaska i to samo kad malo zahladni, nikako za toplije dane.

E sad, ljudi koji imaju podosta niche parfema znaju da popljuvaju Parfums de Marly i običnog Laytona i da ga kritikuju da je "veoma skup dizajnerski miris".

Zavisno da li kupuješ od nekog iz CG ili poručuješ iz BG, obični možeš naći od 170 do 200 eura za 125 ml (Exclusif je obično dodatnih 10-20 eura na cijenu običnog).

Za Habdan pojma nemam, vidim da mu je cijena oko 150 eura na ovim parfemskim grupama/cjenovnicima iz Beograda.

Duro u Podgorici ti je ovlašćeni zastupnik za Parfums de Marly, pa možeš tamo da ih probaš.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    36 Posts

Pozdrav društvo. Može li samo jedna mala pomoć. Znate li kakav je ovaj I radi li sa org parfemima? Kuća mirisa

https://kucamirisa.me/?srsltid=AfmBO...uwi661uj76MLx1

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
    Špijuniro golubiro

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by GuGi View Post
    Unaprijed zahvaljujem...
    Koristim izmedju ostalih ovaj parfem,i kod njega je 100ml uvijek najpovoljnije...200-250, gore-dolje, davnije je bilo, ne bih znala da budem precizna sad
    Za preporuku imam prodavca,
    Ako ti znači,, naravno

Ne treba kredit za njega, koliko sam u toku
    Last edited by Alba; 11-02-25 at 20:01. Reason: dopis

17. The Following User Says Thank You to Alba For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    36 Posts

Quote Originally Posted by stefan123 View Post
    Zna li neko nesto o dekant.me na IG, tj kucamirisa.me stranica. Vidim imaju nekih parfema koje niko drugi nema u CG, recimo Le Labo...
    Da nisi sta probao od kuće mirisa?

Špijuniro golubiro

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by Bor1s View Post
    Ja volim oba Laytona.

Obični je dosta "nosiviji", kod njega dominiraju (zelena) jabuka, lavanda, biber, kremasta vanila. Još nijesam sreo pripadnicu nježnijeg pola kojoj se nije svidio. Može lagano za jesen, zimu, proljeće, za posla ili izlaska - potpuno je svejedno. Ne bih ga nikako preporučio za vrelih ljetnjih dana.
    Moj je star nekoliko godina, tako da mi pristojno traje - ako ga nosim preko dana na poslu, lagano mi izdrži tih 8+ sati dok se vratim doma (prvih 3-4 sata ima pristojnu projekciju na mojoj koži). Ovo napominjem jer su valjda novije verzije slabije zbog reformulacije, makar tako kažu ljudi koji su probali i uporedili.

Layton Exclusif je kompleksniji i "mračniji" jer ima sve te note plus dim i drvo, i te note su poprilično dominantne tokom cijelog trajanja parfema. To je zbog toga što Exclusif sadrži Oud, ja baš i nijesam ljubitelj te note, ali je ovdje veoma fino izbalansiran. Trajanje je malo duže nego kod običnog, projekcija manje više ista.
    Exclusif mi je više za uveče/izlaska i to samo kad malo zahladni, nikako za toplije dane.

E sad, ljudi koji imaju podosta niche parfema znaju da popljuvaju Parfums de Marly i običnog Laytona i da ga kritikuju da je "veoma skup dizajnerski miris".

Zavisno da li kupuješ od nekog iz CG ili poručuješ iz BG, obični možeš naći od 170 do 200 eura za 125 ml (Exclusif je obično dodatnih 10-20 eura na cijenu običnog).

Za Habdan pojma nemam, vidim da mu je cijena oko 150 eura na ovim parfemskim grupama/cjenovnicima iz Beograda.

Duro u Podgorici ti je ovlašćeni zastupnik za Parfums de Marly, pa možeš tamo da ih probaš.
    Probao sam Layton, Habdane, Althair i Percival, bas u Duro. Iz vise puta jer mogu samo dva parfema isprobati, nakon toga gubim svaki osjecaj za razlikovanje mirisa. Svi su mi dobri, jedino mi se cini da Percival najkrace traje. Nijesam neki ekspert, samo po osjecaju biram gdje mogu pogledati kod nasih prodavaca, ko je pouzdan i povoljan? U duro su oko 270.

two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    811
    Thanked in
    492 Posts

Quote Originally Posted by jakov_ct View Post
    Probao sam Layton, Habdane, Althair i Percival, bas u Duro. Iz vise puta jer mogu samo dva parfema isprobati, nakon toga gubim svaki osjecaj za razlikovanje mirisa. Svi su mi dobri, jedino mi se cini da Percival najkrace traje. Nijesam neki ekspert, samo po osjecaju biram gdje mogu pogledati kod nasih prodavaca, ko je pouzdan i povoljan? U duro su oko 270.

Svi ti svježiji (ljetnji) parfemi poput Percivala, Sedleya ili Greenleya su poprilično slabi kad je u pitanju trajanje. Najduže traju kad su baš topli dani, pa se koža zagrije plus čovjek malo oznoji pa on počne malo bolje da radi/isparava. Percival je tu čak i najbolji sa performansama, izdrži nekih 4-5 sati na podgoričko vrelo ljeto (ovaj novi Perseus nijesam probao, ali vidim da ga dosta ljudi poredi sa Terre d'Hermes Eau Givree - fino (dizajnerski) miriše, slabo traje). Naravno, ovo se sve podrazumjeva da ga prskaš na kožu, na odjeći će duže da traje.

Što se tiče drugih (muških) parfema iz PdM kuće, meni se sviđaju Herod, Oajan i Pegasus. Oajan i Herod su baš za hladnije dane i većinom za uveče, dok je Pegasus malo univerzalniji i mogao bi proći za sve osim za vrelog ljeta.

Herod je cimet, duvan/tamjan (dim), vanila i drvo, veoma lijep orijentalni sladunjavi gurmanac. U Belodore imaš Divine Vanile od Esential Parfums, veoma sličan parfem za oko 85 eura za 100 ml. Malo kraće traje od Heroda, ali su im mirisi veoma slični.

Oajan je isto gurmanac - cimet i med, plus tonka i vanila, baš onako gust i sladunjav, traje baš dosta, njega nemoj nikako da odjeću, jer ćeš ga baš teško oprati.

Pegasus je svjež, paljiv, sladunjav, uz veoma karakterističnu kombinaciju nota badema i vanile. Meni se on baš sviđa. Može po danu ili uveče za izlaska, mogao bi možda čak i ljeti po noći da ga koristiš ako je malo svježije, nije pretežak kad počne najjače da isparava.

E sad što se tiče preporuka za kupovinu, ranije sam uzimao sa instagram profila viki_lux_parfums (mislim da je iz Budve) i marlon_parfums (on je iz Podgorice). Oba provjereno prodaju originale.

Nekoliko poslednjih što sam uzimao je od jednog momka iz Podgorice (nema instagram profil), mogu ti poslati njegov kontakt na PP ako hoćeš. Mislim da svi oni uzimaju od istog prodavca iz Beograda, samo je pitanje koliko se koji ugradi na tu cijenu.

Iz Beograda ima par momaka koji šalju za Podgoricu/Crnu Goru, ali to ti je jurenje sa autobusima i kuririma, pa ne znam koliko ti je volja oko toga da se cimaš.

21. The Following User Says Thank You to Bor1s For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ivoc View Post
    Da nisi sta probao od kuće mirisa?

Trgovao Nishane i Byredo. Vrijeme isporuke ispostovano (2-4 dana), parfemi original (testirao sve meni poznate detalje po kojima se prepoznaju kopije), ponuda ogromna...tako da sto se mene tice imaju preporuku.
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Ima li nedje neka akcija na ove proizvode ?
    Svakako bih prije EDP od Valentina-Born in Roma

Thanks Thanks Given 
    3,595
    Thanks Thanks Received 
    6,855
    Thanked in
    3,587 Posts

Valentino se ne kupuje u Barkod-u, tj. skoro nista se ne kupuje u Barkod-u.

Za ove pare od 100e mozes nac' bocu od 100ml a ne 50ml koju Barkod prodaje po toj cijeni.

Najskuplja a najgore opremljena parfimerija kod nas, neazurni i ocajni sajt, neljubazno osoblje koje blage veze nema sa parfemima.

0/10 za Barkod od mene.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by Bor1s View Post
    Svi ti svježiji (ljetnji) parfemi poput Percivala, Sedleya ili Greenleya su poprilično slabi kad je u pitanju trajanje. Najduže traju kad su baš topli dani, pa se koža zagrije plus čovjek malo oznoji pa on počne malo bolje da radi/isparava. Percival je tu čak i najbolji sa performansama, izdrži nekih 4-5 sati na podgoričko vrelo ljeto (ovaj novi Perseus nijesam probao, ali vidim da ga dosta ljudi poredi sa Terre d'Hermes Eau Givree - fino (dizajnerski) miriše, slabo traje). Naravno, ovo se sve podrazumjeva da ga prskaš na kožu, na odjeći će duže da traje.

Što se tiče drugih (muških) parfema iz PdM kuće, meni se sviđaju Herod, Oajan i Pegasus. Oajan i Herod su baš za hladnije dane i većinom za uveče, dok je Pegasus malo univerzalniji i mogao bi proći za sve osim za vrelog ljeta.

Herod je cimet, duvan/tamjan (dim), vanila i drvo, veoma lijep orijentalni sladunjavi gurmanac. U Belodore imaš Divine Vanile od Esential Parfums, veoma sličan parfem za oko 85 eura za 100 ml. Malo kraće traje od Heroda, ali su im mirisi veoma slični.

Oajan je isto gurmanac - cimet i med, plus tonka i vanila, baš onako gust i sladunjav, traje baš dosta, njega nemoj nikako da odjeću, jer ćeš ga baš teško oprati.

Pegasus je svjež, paljiv, sladunjav, uz veoma karakterističnu kombinaciju nota badema i vanile. Meni se on baš sviđa. Može po danu ili uveče za izlaska, mogao bi možda čak i ljeti po noći da ga koristiš ako je malo svježije, nije pretežak kad počne najjače da isparava.

E sad što se tiče preporuka za kupovinu, ranije sam uzimao sa instagram profila viki_lux_parfums (mislim da je iz Budve) i marlon_parfums (on je iz Podgorice). Oba provjereno prodaju originale.

Nekoliko poslednjih što sam uzimao je od jednog momka iz Podgorice (nema instagram profil), mogu ti poslati njegov kontakt na PP ako hoćeš. Mislim da svi oni uzimaju od istog prodavca iz Beograda, samo je pitanje koliko se koji ugradi na tu cijenu.

Iz Beograda ima par momaka koji šalju za Podgoricu/Crnu Goru, ali to ti je jurenje sa autobusima i kuririma, pa ne znam koliko ti je volja oko toga da se cimaš.
    Hvala puno na detaljnim objasnjenjima! Nov sam u svemu ovome pa ni ne znam na sto jos treba obratiti paznju osim subjektivnoga osjecaja da ti se neki miris svidja. Mozes mi poslati kontakt i hvala jos jednom! Istestiracu par uzoraka i pokusati da zapazim ovo sto si rekao, koliko traje, kako se otvara i generalno kako sve to ide uz razlicite prilike i razlicite uslove/temperature.

two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Trgovao Nishane i Byredo. Vrijeme isporuke ispostovano (2-4 dana), parfemi original (testirao sve meni poznate detalje po kojima se prepoznaju kopije), ponuda ogromna...tako da sto se mene tice imaju preporuku.
    Znaci kuca mirisa je legit, original parfemi?

two things are infinite:

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    36 Posts

Dugotrajnost mirisa i kvalitet mirisa kako ti se čini jel onako kako bi trebalo da bude?

Špijuniro golubiro

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    811
    Thanked in
    492 Posts

Quote Originally Posted by jakov_ct View Post
    Hvala puno na detaljnim objasnjenjima! Nov sam u svemu ovome pa ni ne znam na sto jos treba obratiti paznju osim subjektivnoga osjecaja da ti se neki miris svidja. Mozes mi poslati kontakt i hvala jos jednom! Istestiracu par uzoraka i pokusati da zapazim ovo sto si rekao, koliko traje, kako se otvara i generalno kako sve to ide uz razlicite prilike i razlicite uslove/temperature.

Nemoj se puno opterećivati da i ti zapaziš ove note i detalje koje sam ja opisao, tako ih moj nos tako prepoznaje, tvoj će možda te iste note povezati sa nečim drugim.

Neke od tih nota bolje rade kad je hladnije, neke kad je toplije.

Isto tako, to što ja mislim da neki parfem nije baš za ljeta to mislim da nije za Podgoričkog ljeta kad je temperatura 40+ stepeni. Možda taj parfem sasvim fino/prijatno miriše na Cetinju ili Žabljaku, đe su ljetnje temperature niže i klima dosta drugačija u odnosu na Podgorički žaropek.

Evo brojevi telefona momaka koje sam pominjao. Mislim da dosta ljudi sa ovog foruma naručuje od njih, pogotovo od Marka, jedino je muka juriti se sa autobusima kad on pošalje.

Željko (Podgorica) +38267446622
    Marko (Beograd) +381649889775

29. The Following User Says Thank You to Bor1s For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Valentino se ne kupuje u Barkod-u, tj. skoro nista se ne kupuje u Barkod-u.

Za ove pare od 100e mozes nac' bocu od 100ml a ne 50ml koju Barkod prodaje po toj cijeni.

Najskuplja a najgore opremljena parfimerija kod nas, neazurni i ocajni sajt, neljubazno osoblje koje blage veze nema sa parfemima.

0/10 za Barkod od mene.
    Valentino nidje nisam ni gledao bez u barkod, mada se nisam nesto mnogo ni trudio.
    Bjese neki Marko iz BG sto salje za CG ?

Edit: evo sad vidjeh post dje se taj momak spominje.

Thanks Thanks Given 
    90
    Thanks Thanks Received 
    793
    Thanked in
    342 Posts

Meni je Paragon Initio paklenik. Morao sam da priđem jednoj ženi da je pitam koji je to parfem. Inače je uniseks, sledeći parfem koji ću da uzmem definitivno.

Page 36 of 45 FirstFirst ... 26323334353637383940 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)