Ali nisu fore, ti si sva seljacka.
Jesi primjetio da ja tebi takva glupa pitanja ne postavljam aj me poštedi sa idiotlucima da bi ka ispa faca.Veli što si zamijenila sa pivom greote...kakve seljačke fore.
@no-mercy dobro kapiram ali Gandalf bojim se u ovaj voz se više neće vraćati.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 20-12-24 at 23:21.
Ali nisu fore, ti si sva seljacka.
Blumun od kad si se pojavila na forumu svima koji citamo je IQ pao za 20-30%.
Napisah dva pasusa priče kako neki lik živi u smećarski dio grada ali to ne priznaje i zaglavih. Ima li ko kakvu ideju?
Ali prvo
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pušti @diVerso
Last edited by Bluemoon; 20-12-24 at 23:42.
Ukusi su različiti, ima interesantnih građevina iz doba poslije rata, ali uglavnom njihova ružnoća i besmisao daju tu dozu interesantnosti. Brutalizam i funkcionalizam (ili je to sve soc realizam, nek me ispravi ko se razumije) su zapravo ljepši i više gradski nego nova podgorička arhitektura sa onim zgradama đe dio fasade mora bit u boji drveta, ogromne zgrade kao nadgrobni spomenici od betona, privatne kuće (recimo na St.Aerodromu) koje su građene po gazdinoj zamisli sa spoljnim stepenicama (da bi bio odvojen stan), izobličenim potkrovljem da bi se ispoštovala norma, a da ne pominjemo razne nadogradnje, tipa onih na Pravnom i Ekonomskom fakultetu. Ideal bi bio bulevar Osman (tamo đe je Zolina Nana imala stan), malo Grinič Vilidža, malo budimpeštanskog art nuvoa i baroka, tu i tamo gotika, znači da se ne zna ko pije ko plaća. I soc. klasicizam za mase.![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Bogdan Bogdanović kad je pravio projekat spomenika Jasenovac I pitali su ga zašto ne nekog heroja,rekao je napravio sam cvijet da buduće generacije ne nose teret prošlosti.
Izvinjavam se mora da je zuganzi sad posta 20/30 posto gluplji na ovo.Bolja bi mu info došla kako da pojača centrifugu na veš mašinu dok bespomoćno od sinoć kuka umjesto da pozove lokalnog majstora.
Meni je uostalom forumska zajednica jednostavno sociološki eXperiment i to sam rekla i pri tome stojim i ni milimetar me od toga niko udaljiti neće koliko god da nisko udara'.
Jer meni je forum daleko iznad i moderatora i forumaša zapravo niste ni svjesni svi skupa šta ste u stanju da uništite a kad jednom saranite forum nije ni to neka šteta ostat će arhiva.
Vidim ja dobro što je ko što ođe postova i u histori ovaj se nije naročito nešto proslavio da bi mu se ka spušta IQ.Ka da je član Solid što je masu tema na podforum nauke otvorio ili funestis,ili starwalker što ima dobar opus na forum na neke teme.Ili..ili..da ne nabrajam.I aj ti si ozbiljno što ostavio u podforum književnost zato te cijenim koliko god koplja da nam se lome neđe ali ovaj,ovaj samo tu šeruje neke folkašice i svoj čiz kejk i to.JBT i taj daje sebi za pravo da nekome priča o inteligenciji.
Obavještava pri tom forumsku zajednicu kad se istušira ono - huuu keeers.I još se ljuti ka malo dijete.![]()
Last edited by Bluemoon; 21-12-24 at 01:09.
@Bluemoon
Ne znam,mozda momak nije uopshte losh,ali ovo je bilo nisko...jbg.
...
Mene on apsolutno nikad nije bio privlačan u postove ne znam ni što je pisa' inspirativno dok nije krenuo da proziva'.Jel @AL no1 nisko ne znam ali izvini ako se neko ne odbrani ođe niko ga braniti neće naročito ako je u ženskom rodu.
Ne ođe nego bilo đe tako ti je to.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 21-12-24 at 01:54.
Bravo, bravo, pravi ste dzentlmeni.
a moja masina jos vrti bez centrifuge, tacno joj treba zenska ruka.
Moracu da ga mjerim danas, IQ.
Pojede ga dosada, konstantno budali.
Volim da sam neutralan/objektivan/nepristrasan, vjerovatno zato i gotvim sivu boju.
Flegma sam, kuci kao i na poslu oTpusten, humor mi je na nivou Leslie Nielsena iz filmova Naked Gun i Airplane, dosta sam zaboravan pa ne tezinjam skoro nikom osim djeci, zeni, familiji, drustvu i ljudima koje poznajem. Znaci svima.
A za elsktroteniku sam, ono sto se kaze, vjecni student ili apsolvent, ne zato sto volim da se usavrsavam no zato sto me ne interesuje![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
drukanje špijanje naša stara zabava
komšiji si davno pod mjerama javnog nadzora
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks