A valjalo bi i neka medjunarodna eskurzija tu da bude ukljucena , da ima raznih nacija .. vec kad je bal nek bude pod maskama)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ček da probam.
Ovako ti i joni bi bili u jedan kupe.Vadili slanine i kobasice i listali fotke što postavlja outlajn iz drugog kupea.Gagarin bi bio u kupe broj šest i ponavljao smetaju vam otmeni Srbiii,uletio bi kondukter misleći da je u vaš kupe.On bi se otmeno izvukao.Jer pijucka neki Šardone i veli bok momci
.
P.S. ne viđeh tvoj post ladno hahaha.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
A valjalo bi i neka medjunarodna eskurzija tu da bude ukljucena , da ima raznih nacija .. vec kad je bal nek bude pod maskama)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne bi.Samo forumaši.Ne pretvaraj mi fabulu u indijsku seriju.
nothing comes from violence and nothing ever could
@Antares bi u onoj fabuli o vozu bio fluoroscentan kad nestane struja u voz.On onako ka' zajebava malo Srbe što Srbe što malo Crnogorce sa svojim svježe nalakiranim fluo noktima.Eno tema na pitanje o svem i svačem.Još je razbio u elektrotehniku.
Ko misli da je Antares naivan taj se vara.Zato on uči francuski na duo lingo ka mister Poarje i to.
Bloomoon sta pijes kad ne pijes pivo?
Viđi kako kad budeš nešto više zna o arhitekti koji je projektova Dom Revolucije umiesto što se vadiš na veš mašinu kako ti vrti peškir možda budeš sa mnom u dijalog do tada zbori sa veš mašinom što je muči umjesto što mučiš forumsku zajednicu sa tvojom veš mašinom.
Baj d vej Antares je drug shvatit će moju šalu.
Last edited by Bluemoon; 20-12-24 at 22:11.
Dzaba je on projektovao kad je to potonulo i nije realizovano.
Uostalom koliko ljudi zna da je tu nekad bila skola, ne mnogo.
Jeste.
Bila je škola.Nego,džaba da je bilo nije dobrano je koštalo.Bio je to jednostavno utopijski projekat.
Isti arhitekta je projektovao u Kolašin sličan projekat.Mislim,jugoslovenski arhitekti jednostavno nisu pripadali ovoj planeti.
Bloomoon jesi li razmisljala o tome da pocnes sah da igras?
Okle znaš da ga ne igram.
Upravo, zacudio bih se da ne igras.
sta mislite o nuklearnoj fuziji?
...što mi daje novu notu u ovoj storiji forumske priče u vozu.U jednom kupeu bi Solid i ja igrali šah on bi me pustio namjerno jer je džentlmen da mu konjem počistim topasamo ne znam đe bi smjestila tehnikusa i sa kime.Možda s outline-om.
Bugi bi bio sa Takumijem pod obavezno ali mora bi tu biti jedan još da prati njihove bitke jer bi im adrenalin opa'.
U stvari dva da jedan jednome,drugi drugome diže adrenalin.Ono ka texas holden.
@aLaPaCha s kim bi ti bila u kupe?![]()
Aaa ti oces da te pustaju jer si zensko, ok.
Neki ne bi čini mi se morali ali Solid nekako,bi, jači je od mene u šahu.
Uzmi vjezbaj.
Zao mi je da spavam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
3 dame koje vise nijesu na forumu![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
E onda ko u onaj vic no-mercy.
Kad je jedan naručio dva pića odjednom a pita ga konobar za koga je drugo,on veli za mog druga koji nije tu.
Ti naručiš triple.Sam pa crnjači sam sa tih triple kojih nema.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks