Danas je majstor zamijenio kvacilo na golfu 4 1.9 74kw. Kad dam gas krene klima da izduvava vazduh u kabinu, a turbina se ne pali uopste.
Danas je majstor zamijenio kvacilo na golfu 4 1.9 74kw. Kad dam gas krene klima da izduvava vazduh u kabinu, a turbina se ne pali uopste.
Sto ne pitas majstora?
Prema tome, šta da ti kažem?
Preglajzala mu iberzokna....
eto pitacu sjutra, nisam ja preuzimao auto
Ja sam pogriješio,izvinjavam se javno Injectionu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Jedno pitanje za forumase. Audi A4 B9 2019, bih da odradim zamjenju ulja u stronic ili servis stronica, nazovite kako je ispravno.
Ravenol mi je poslao ponudu u prilogu cu ostaviti, Roksped sam zvao i receno mi je da se mijenja samo ulje i da kosta 350e sa nekim popustim itd... (Ja koliko gledah po netu ovo se relativno brzo radi) Sta mi je cinjeti, uputite me na pravu adresu! Zahvaljujem unaprijed!
![]()
Last edited by skostic; 20-12-24 at 08:56.
Prevara.
Kakvih 5 sati?
Last edited by TAKUMI; 20-12-24 at 09:01.
Isto i mene zanima za Audi A4 s tronic , zasto je u roksped jedna prica a u ravenol druga ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
U roksped me ne bi zacudilo da ga ne zamijene…
Ravenol je ok, pustice te da sjedis tamo 5h u servisu slobodno i da gledaš što rade..
Ovlasteni je konkurentan ima licencu i pored konkurencije trudi da je zadrzi...
Drugi ravenol je nezavisni od prvog ima svoje kanale nabavke ulja i filtera i formira sebi posao i organizuje i sl..
Ako neko folije na sapunici lijepi za 80eura zasto bi neki servis rizikovao skup Stronik da radi jeftino?!
Izvlacim iz konteksta tu cijenu ruku i djelova za menjac...
Odvajanjem trapa ti uveca trosak za reglazu 25e...
Ako se dobro sjecam, mora dolje ono ispod kartera sto je kao X, od silen blokova pa put zadnjeg diffa?
Zadnji put sam radio prije vise od godinu dana. Znam da ima 3 filtera, jedan plasticni (koji se mijenja, ne pere se) i dva papirna, i magnete, i dihtunze i sve. Mislim da je ulje i svi djelovi oko 250 eura.
I onda kažu moderni automatik zakon
A nije zakon, nego glavobolja
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Sve sto je njemacko je komplikacija i glavobolja. I motori, i mjenjaci, i trapovi, i elektronika. Pa cak i metlice od brisaca.
Ima li mehaničara u CG da mi izmjeri kompresiju na Infinitija?
Ko god ima uredjaj za to.
Ko ima? Jer evo 5, 6 mehaničara što sam pitao nemaju.
Pa ne mora da bude za Infinitija.
Ja mislim da ovo imaju svi:
![]()
Pa ajde nađi vremena i izmjeri?
Đe ima da se kupi ovo? Ne može biti preskupo? Ja ću ga kupiti životami kad mi kažu nemamo čim da im samo izvadim ovo i kažem evo imam ja. Da čujem sledeći izgovor
Last edited by extravaganca; 20-12-24 at 10:23.
Na to mjerenje nemaju rabat iz prodavnice
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Đe da kupim?
A lakše ti je bilo da izmjeriš nego mene da učiš
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks