Sviđa mi se što u Nikšić sve više kafića rispektuje čaj jer kad vidim one filter kesice sa prašinom sve mi govori o mjestu.Atrijum je recimo krenuo da nabavlja od ovog proizvođača odličan je.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Aoooo,a znači tebi je rođ.Platiše mi neki momci da dođem da pjevam.Nudili su mi i da svirku započnem iskačući iz torte sa samo tangama na sebi.Odustaše kad rekoh koliko je doplata za to.Stipse.Svakako vidimo se u utorak.Imaš 4 pjesme gratis po želji od mene.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 18-12-24 at 15:08.
Hahahah moji drugovi nisu stipse. Nikad bili niti će biti. A sto se muzičkih želja tiče, pjevaću ja moje.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Oni mi platiše unaprijed.Pare ne vrćem.
Što ćeš mi pjevat' joni?
Pjevat' ćemo što nam srce zna
pjesmu sa svih strana planinaaaa
Čujte meee, ljubavi sam žeeedna, jer je pjesma jeeeedna....
Već danima mi se dešava da ne bi mogla naručiti pivo nikako.Baš neka odbojnost.I ne bi mi to bilo čudno nego WTF toliko "staža" i zaljubljenosti prije svega.Cio gugl photos da ukucam beer mjesto do mjesta uspomene i pivo iz tog grada.Šta da kažem društvu pivopija.JBT toliko drugarstava će da mi "pukne."I ajde to nego kad vidim sve te fotke mislim se koja si ti budala.
E'o jutarnja jadikovka.
A da budem u temi šta sve ovi južni Amerikanci stavljaju u vino sjemenke od marakuje eeej.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Znači dereš rakiju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hahahah, nikad.
Ozbiljno baš se osjećam čudno jer od 2019. naročito đe sam se povezala sa dosta kraftveraca,i đe smo toliko proveli dana po njihovim pivarama.Korona đe se ka' u doba prohibicije naručivalo paketima i to jer su kafane bile zatvorene.Onda ulazak u sav taj svijet od ejla do lagera sad čini mi se znam tačno kako koji funkcioniše a neki su se i u NK naložili da imaju svoje pivo.Kao nešto da se prelomi u čovjeku da ima odbojnost meni se to nekad u životu dešavalo da naprosto okrenem leđa,ali čudno mi je jer mi je pivo ljubav još od studija.To se nije moglo zamisliti veče bez piva.
Najveći će mi test biti arka barka u Beograd na lijepom plavom Dunavu đe nisam mogla zamisliti da gledam ratno ostrvo bez Dogme.
Na kraju krajeva možda pivo odista pošaljem u histori.Nije to meni bilo samo ono ka napiješ se nego ljubav,izučavanje mirisa i ukusa i ljudi iz tog svijeta tako da ne gledam ka ostavih neko piće i to.
![]()
Last edited by Bluemoon; 19-12-24 at 12:15.
E popi se sinoć na Van Gogha na trg junački, bješe super atmosfera. Izazov je bilo pravolinijski doći pješke do kuće...![]()
A snađosmo se nekako ali ipak pomjerismo za uveče![]()
Mi u firmu krenuli lagano...
![]()
Bogami i ja
Ima li ko da nije danas
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
pa da počnemo, veli. neka Vam je svima srećna nova, da budete zdravi to je najbitnije. i da pijete redovno i puno kao i tokom ove.
živjeli!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tako je! Zivjeli Bjelopavlici!
nothing comes from violence and nothing ever could
Dobro vam učinjelo...
Odavde -------->
Dovde
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Srećna nova godina svima, zdravlja prije svega i da se kvalitetno pije i u novoj.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Popih par piva ovdje danas
Prije nekih 50 godina pio je i Michael Corleone
Uzivajte nocas, pa cemo najjace poruke kad se dokusurimo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks