Page 656 of 682 FirstFirst ... 156556606646652653654655656657658659660666 ... LastLast
Results 16,376 to 16,400 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

kakvi bolesnici udisu vazduh

"Da li je razlog prekida saradnje Pipovića i Mrkića taj što Aleksandar Mrkić nije mogao da prihvati intimne sklonosti ovog svjedoka“, pitala je advokatica Kristina Pavlović.

"Baš nisko i bezobrazno“, nadovezao se tužilac Vukotić.

https://libertaspress.me/single-news/3167
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    E to je onda drugo. Oslobadjajuca

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Pises gluposti samo da bi pokusao obesmisliti normalan post. I u EU ljudi-pojedinci svercuju kokain, ali ga ne svercuje dio drzavnog aparata. Ako je tebi to isto, uzivaj.

Sent from my phone

3. The Following 4 Users Say Thank You to nikolaf7 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,742
    Thanked in
    1,573 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Pises gluposti samo da bi pokusao obesmisliti normalan post. I u EU ljudi-pojedinci svercuju kokain, ali ga ne svercuje dio drzavnog aparata. Ako je tebi to isto, uzivaj.

Sent from my phone
    Pretpostavljam da zbog toga sto je srbin nisu mu dali da radi sa drzavom nego je morao da se muci sam.
    Opet nepravda

f6

5. The Following 6 Users Say Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Istine radi mala razlika ovaj iz DFa je to radio solo, sto bi rekli privatno, nije napravio drzavni posao od toga i ukljucio institucije u to ko DPS.

Sent from my phone
    Solo sa Zvicerom? Na kraju ce bit da nije Bozovic DFovac, no ubaceni element DPSa.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

7. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Goriš li nas to obraza ti? Vedre i oblače godinama na primorju, uvezani duboko sa korumpiranim policajcima, čoek je gradonačelnik Budve i ođe mi pričaš o privatnoj režiji i nezloupotrebi institucija?
    Unsubscribe sa ovog topika ionako je najveći KANCER ovog foruma, ovaj topic.

9. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Isto poredite 1 bozovica sa 1000 bozovica, nije bas legitimno
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Goriš li nas to obraza ti? Vedre i oblače godinama na primorju, uvezani duboko sa korumpiranim policajcima, čoek je gradonačelnik Budve i ođe mi pričaš o privatnoj režiji i nezloupotrebi institucija?
    Što bi starwalker reka - lakmus papir.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Sent from my phone
    Pojedinac švercovao kokain.
    Sasvim slučajno, taj pojedinac bio predsjednik Odbora za bezbjednost Skupštine i važeći je gradonačelnik Budve.
    Mada, na tim fukcijama je bio sasvim slučajno.
    Izvukli ga na nagradnoj igri.
    Osvježenje i ruka pravde tridesetog avgusta donijeli su novitete.
    Ranije ni jedan gradonačelnik ili predsjednik Odbora za bezbjednost nije naručivao gudru na veliko.

Tko leti, vrijedi...

14. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,678
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Vidim ja litije opet

Ovo je najveci brat na forum posle Karamazova. Nema posta da mu se ne presmijem

Crni Zuti, ja i ti cemo uvijek i svuda biti na suprotnim stranama. Jednostavno, pogled na zivot mi ne dozvoljava drugacije. Ne daj boze da se u necemu slazemo. A ti cim konstantno moras da pises o postenju i pravicnosti, nema nista od toga, pusti da tebe ili tvoju politicku opciju neko pohvali. A nema naznaka da ce se to desit

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Last edited by Tripleta; 17-12-24 at 22:58.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ajde malo manje ostrascenosti i izjednacavanja baba i zaba. Postao je predsjednik opstine 2022, ovo drugo je radio prije toga sudeci po optuznici. Bio poslanik prije toga od 2020 godine. U kojoj je to instituciji (policije, anb, carine itd) on imao zaposlenje/funkciju te ju je zloupotrebio za sverc droge? Pa jos sa DFom?! Imamo li jedan jedini dokaz, trag, hint makar da je bar mali dio DFa to radio sa njim? Nemamo, ali za ove druge sve to imamo.

Jbt jos spade da branim covjeka, stvarno kancer od teme.

Sent from my phone

17. The Following User Says Thank You to nikolaf7 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Pojedinac švercovao kokain.
    Sasvim slučajno, taj pojedinac bio predsjednik Odbora za bezbjednost Skupštine i važeći je gradonačelnik Budve.
    Mada, na tim fukcijama je bio sasvim slučajno.
    Izvukli ga na nagradnoj igri.
    Osvježenje i ruka pravde tridesetog avgusta donijeli su novitete.
    Ranije ni jedan gradonačelnik ili predsjednik Odbora za bezbjednost nije naručivao gudru na veliko.

Pipun je bio predsjednik odbora kralju, malo li smo ga se nagledali.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Ako postoje Crnogorci i ljudi koji vole Crnu Goru vise od druge drzave u trenutnoj Vladi, oburdace istu. Ako pak takvih nema, a vjerovatno nema izbori ce im jasno pokazati sve. DF radi ono sto se od njih ocekuje. Amfilohije je to znao, zato im nije ni dao da budu u vlasti.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

20. The Following 2 Users Say Thank You to Jakuza For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,613
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,626 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Crni Zuti, ja i ti cemo uvijek i svuda biti na suprotnim stranama. Jednostavno, pogled na zivot mi ne dozvoljava drugacije.
    Crni, ne znam koliko se ti i Tripi razlikujete, no cisto da znas da znamo da Tripleta voli zene...
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

22. The Following 2 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Pipun je bio predsjednik odbora kralju, malo li smo ga se nagledali.

Sent from my phone
    U pravu si. Napisah sam da je narko diler bio predsjednik Odbora za bezbjednost, a bio je samo član. To je zato što je narko dileru savjetnik bio sadašnji šef policijskog tima za borbu protiv organizovanog kriminala. Pa pomislim čim mu je sadašnji šef SPO bio savjetnik, mora da je bio predsjenik. Moja greška.
    Mada, vjerovatno nije on ništa dila. Ima i on old money. Ka svaki Budvanin. Budva je ogroman grad i niko nije znao da se bavi drogom i kamatom. Da su znali ljaljaši nikad ne bi sa njim.
    Tko leti, vrijedi...

24. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

Mozda su Budvani bili "navučeni" cijelo "selo"...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Vele vrijeme je majstorsko rešeto... kako svi progledaju jeee

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Ponovo srbifobi iz Vijesti napadaju otmenu Srpkinju!
    Sad ozbiljno. Jel realan ovaj nivo neprofesionalizma direktorice

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

Stigli smo u tačku preloma.

Bilo kojoj vlasti koja smijeni DPS, a istinska namjera joj je dobro i bolje Crne Gore, trebalo je 3-6 mjeseci da odradi KLJUČNU stvar.
    A ključna stvar su, nećete vjerovati, izmjene zakona.
    Promjene, izmjene, korekcije, dopune, dovršavanja, usavršavanja, ispravke, popravke.
    POPRAVKA SISTEMA koji dokazano nije valjao i ne valja. I zbog toga, po difoltu, ni u šta dobro nas ne može odvesti.

Umjesto toga, u svim iteracijama vlasti nakon DPS-a, dobili smo... Ahahahahaha, praktično jedine zakonske izmjene, koje su sve nove vlasti efikasno i efektno uspjele da sprovedu, odnose se na zapošljavanje, poslove, i plate državnih funkcionera. Odnosno, NJIH.

Rezultat je DRŽAVA koja ne može da sprovede izbore u jednoj lokalnoj samoupravi godinama.
    Koja ne može da sprovede odluke sudova, čak ni u jednom javnom servisu najogromnijeg značaja, kakav je RTCG.
    Koja ne može da spriječi da se jednom od finansijski najbitnijih lokalnih samouprava upravlja iz ZIKS-a.
    Koja ne može da sačuva sopstveni USTAV.
    Ovaj spisak već nema kraja, nisam ga ni načeo.
    Odnosno, dobija se država koja nije DRŽAVA.

Na kraju, dobili smo VLAST koja ne želi da popravi sistem, za dobro svih nas, svih nacija i političkih opredjeljenja, već vrhunski iskorištava sve rupe koje sistem ima, ISKLJUČIVO za svoje dobro, i ZA SVOJE CILJEVE.

Vrhunski odrađeno.
    Praktično se preuzimaju sve poluge vlasti, isključuje mogućnost uticaja bilo koga na bilo što, osim NJIHOVE VOLJE.
    Ovo se zove autokratija, i direktan je put u diktaturu, jasno je svakome sa bar zeru životnog iskustva.

Direktna i prva posledica ovog procesa, koji je juče imao svoj krešendo na Ustavnom odboru Skupštine CG, je isključivanje DUHA I SMISLA USTAVA CRNE GORE.
    Koji, kad za neke stvari tako jasno predviđa 2/3, ili 3/5, zapravo svima poručuje koliko su te stvari bitne, i, KOLIKO GRAĐANA CG TREBA DA STOJI IZA NJIH.

Ništa od toga nema. Umjesto toga, od juče realno imamo realnu i praktičnu situaciju da nam se u Otadžbini čak ni izbori više neće održati, ukoliko im rezultati, i sve ostalo, nisu po volji DF-a. Pod kojim se god imenom danas i shjutra skrivao.

I, par prozaičnih, priprostih i priglupih stvari.
    Zima je. Narod se teško izvodi na ulice.
    DPS je ključna opozicija, prepreka ovom naumu. DPS nikada nije, i vjerovatno nikada neće naučiti da izvodi narod na ulice. Dokazano u praksi, i sasvim očekivano od stranke koja je nastala u bezočnom salonskom uživanju povlastica.
    Sa druge strane, situacija je takva da se ovaj strmoglav u ambis konačno može zaustaviti samo ISKAZIVANJEM DOMINANTNE VOLJE GRAĐANA CG. Odnosno, naroda.
    A, kako smo na putu da nam se direktno onemogući da tu volju prebrojimo na izborima, ulica je jedino mjesto koje ostaje da se ona vidi.
    I kreator ove igranke to odlično zna. I računa na to da ni ovaj put ta volja neće imati prostora da se prikaže i kvantifikuje spram njegove, sasvim nebitno da li bi mu na kraju bila saglasna ili suprotstavljena. I to je poenta svega.

Na kraju, priprost jedan primjer sasvim, na kojem se ovđe može približiti tematika svima.
    Gandalf i ja, u to malo susreta što smo imali ovđe, 2020/21/22, smo bili totalno suprotstavljena gledišta. I beskonačno neslaganje i konflikt.
    Ne pratim mreže i ostala čuda, ali iz ovoga što prenosite tu... Danas ću mu potpisati sve što piše. I totalno me neće interesovati đe je ko bio 20-te, ili bilo kad. I ko koga eventualno politički simpatiše.
    Jer čoek misli o SISTEMU KOJI NAM SE DANAS O ŽIVOTIMA PITA identično ono što mislim i ja.
    I, najprostija stvar jedna.
    AKO SE NAS KOJI MISLIMO TAKO PREBROJI VIŠE OD 33,3%...
    NO PASSARAN

Porazmislite, svih vas se tiče. Treba li da vas pitaju, i treba li prebrojati volju svih građana CG o svemu ovome?
    I kako će, na kraju, to jedino biti moguće da se uradi.
    Ako vas je tako volja
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

29. The Following 10 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    U pravu si. Napisah sam da je narko diler bio predsjednik Odbora za bezbjednost, a bio je samo član. To je zato što je narko dileru savjetnik bio sadašnji šef policijskog tima za borbu protiv organizovanog kriminala. Pa pomislim čim mu je sadašnji šef SPO bio savjetnik, mora da je bio predsjenik. Moja greška.
    Mada, vjerovatno nije on ništa dila. Ima i on old money. Ka svaki Budvanin. Budva je ogroman grad i niko nije znao da se bavi drogom i kamatom. Da su znali ljaljaši nikad ne bi sa njim.
    Sve to je istina, ali u samo smislu kako je prvobitno pomenut jednostavno nije isti kao ovi drugi, nego je vjerovatno nastupao samostalno od DFa. I ponasanje jednih i drugih ukazuje za sada na to - DF ga je napustio (ghostovao) i za njih vise ne postoji, dok Dps ove svoje i dalje brani.

Da skratimo pricu - za DF se sa pravom ovdje svasta pise, ali da su cuvari kokaina (za sada) ipak se ne moze reci. Ja znam da bi to vama nekolicini strasno leglo ali jbg momci.

Pricalo se po malo da je umijesan u svasta, pa je izasao transkript dje ga pominju na Sky, ali vecina i dalje nije vjerovala u to jer je stvarno bio jedan od bogatijih Budvana samo racunajuci naslijedstvo, a masa ljudi je pricalo ma to je nemoguce smjestaju mu iz Dpsa

Sent from my phone

31. The Following User Says Thank You to nikolaf7 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,225
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Oće li mi neko objasniti šta je juče urađeno pa se digla ovolika buka? Mislim nisam pratio previše, a vidim poziva se na ulice čuda se čini. Jasno mi je da su penzionisane sudije ali koliko shvatih nije mimo zakona niti protiv njihove volje? Ili možda jeste? I koji su sledeći koraci da se izglasaju nove sudije?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Osilili su osvjezivaci masu, treba protestovati svaki dan

Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Oće li mi neko objasniti šta je juče urađeno pa se digla ovolika buka? Mislim nisam pratio previše, a vidim poziva se na ulice čuda se čini. Jasno mi je da su penzionisane sudije ali koliko shvatih nije mimo zakona niti protiv njihove volje? Ili možda jeste? I koji su sledeći koraci da se izglasaju nove sudije?

Od juče ti se država u kojoj živiš pretvorila sva u Šavnik. Protivno zakonu, nausput.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    26,225
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Odavno je ova država Šavnik nego objasni konkretno

Thanks Thanks Given 
    24,161
    Thanks Thanks Received 
    10,005
    Thanked in
    7,497 Posts

Čuh u vožnji na radio rtcg Perića neka emisija link đe sve može stati u te njegove par rečenica nešto ka..parafraziram kad neko lijepo zauzme vlast gleda da sve obesmisli u ovom slučaju DF ali naravno uz podršku ostalih.Onda klasična priča kako bi i što trebalo s tim da se ista mantra ponavlja pa vjerov i da ima i repriza na tjub.

E sad sve dok se bude ložinjalo na nacionalističke priče nema ođe sreće.Znači koji god političar za bilo koju naciju baca udice na nacionalizam treba jednostavno iskulirati taj idiotizam.Bataliti mimove.Bataliti Twitter otrove sa svih strana.Jer men se čini da se CG društvo "preselilo" na sve te toksične društvene mreže i samo ušlo u faking rijaliti.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

37. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Page 656 of 682 FirstFirst ... 156556606646652653654655656657658659660666 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)