Ispred Kioska u Baru najmanje 20 ljudi ceka jutros.
Sreca poznajem gazdu,pijem kafu i cekam paket
Kakve su sisice na Temu... Onaj kredit back kupon iskoristih kod poslednje kupovine, i to je 14-15 e kredita.
ALI, SVAKI DAN DA SE CLAIM 1.25. I to ne iskace podsjetnik, no se mora ici rucno na taj kupon, traziti u listi ostalih nebitnih kupona, pa ulaskom claim.
I tako 11 dana. Zaboravis ili ne znas, nista od kredita s kojim smarase.
A sinoc mi 200e kupon preko tocka, i jos 70 dodadose.
Valjda sat vremena imas da kupis nesto za aktivaciju toga.
Izadjoh.
Sto sam trosio, trosio sam. Te pecke fore u Burkinu Faso.
Honorarno daju 1e od uručene pošiljke nekom pojedincu koji raznosi pakete svojim autom. Radio sam to jedan dan, urucio samo 40 paketa jer niko nije kuci, svako je na drugoj adresi, svako zivi sam i niko nema drugi da preuzme paket. Odustao sam isti dan, urucio 40 paketa i pozdravio se sa njima. Inace, organizacija im je trop, tu se ne zna sto se čini..
Ne znam kako se ikome isplati da raznosi pakete za euro od pošiljke. 40e sam taj dan zaradio tako sto sam se, ama baš čitav dan vozio po gradu svojim kolima i svojim gorivom.
Pricam vam koja je ponuda meni bila za PG, mozda je nekome drugacije, ne znam..
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Zato su paketomati zakon.
Ne ceras se sa kurirom, a ni on sa narodom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja danas bila do poste i zena da ne ceka red pitala za temu pakete, kaze "poceli smo sa njima" 🤣 ne znam ceka li ko sta, ali da znate da su "poceli"
nothing comes from violence and nothing ever could
Poceo je haos a tek ce ludilo da bude nakon 01.01.
Nek' je sa srecom!
--------------------------
Do Not Disturb.
Koliko otprilike dana prodje od momenta kad na temu izbaci status da je posiljka kod kurira do same dostave?
I da li podgorica ima te kioske za preuzimanje?
Ne zna se.
Nema.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Iz mog iskustva ne prodje mnogo, makar kad je Bar u pitanju.
Posljednju narudzbu su dostavili dan nakon sto su je preuzeli sa carine.
Za sad izgleda je carina najveci cep gdje posiljke znaju da ostanu i po nedelju dana.
A s' obzirom da ce uskoro morat' mnogo vise i detaljnije da pregledavaju a (koliko ja znam) ostaju na istim kapacitetima... taj "cep" ce da bude i znatno gori.
Do Not Disturb.
Neke stvari se carine bez obzira na limit, recimo parfemi iznad odredjene mililitraze. Bio je spisak negdje na sajtu carine, ne mogu sad naci, mozda je poruceno nesto sa liste.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vjerovatno je porucila 150+, misleci da nema troskova,ako je sa Temu.
35e izgleda kao spedicija.
300e joj je vrijednost paketa, tačnije 7 paketa. Mislila je da zahebe sistem tako što će ih podijelit u pakete sa manjim iznosima i kako su paketi pristizali, nagomilalo se više njih na njeno ime. Carina ima diskreciono pravo da naplati carinu u tom slučaju, siguran sam da i dotična zna to ali jbg, bolje da se pravi naivna i da snimi video za TikTok, biće pregleda i komentara...
da ugrabi prije nove, zato je i traka i posta pretrpana
nothing comes from violence and nothing ever could
Sto znam, i ja i svi moji sam narucivadino do 75€, niko nam nista nije naplatio. E sad, mi smo cekali da se posiljke posalju pa obda sledeci paket.
Da li u tom ministarstvu ili upravi poreza/carina ima neko pismen da napravi kategoriju za online deklarisanje i/ili dostavu dokumentacije (order, listing, screenshot…) na https://eplacanje.gov.me/ pa da ovo od januara bude brze/lakse? Upisemo broj posiljke, broj telefona i da moze odmah da se plati…
Last edited by Sale; 22-12-24 at 13:11.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nakanih se i ja da narucim.. Bas sad nek budem prvi kom ce obracunat ovaj pdv![]()
ljudi, internet explorer se koristi i dalje za servise poreske uprave
znate li vi ko radi u PU, maksimalni domet je instalacija chroma ili neke slicne aplikacije na racunaru![]()
Isto tako se meni zali drugarica.. kao narucila nekoliko paketa, nisu kao preko 75e a narucila u isto vrijeme i naravno (skoro) svi stigli na carinu u istu vrijeme, na isto ime, ista adresa... i paf paf carina, PDV, spedicija...
Oce nase celjade da zayebe sistem pa oce... a onda kad pukne tikva kuka se po drustvenim mrezama.
Do Not Disturb.
E to u Srb ne moze da se desi. Kinezi dijele na manje pakete do 50 eur. A lokalna logistika onda salje iz nekoliko dana na carinu
Ja sam narucio preko 75 eura,oni mi podijelili na 5 paketa,poslali isti dan,stiglo na carinu isti dan,proslo carinuza dva dana... ali stoje kod kurira evo 7-8 dana
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks