Ne moze nikako da ostane Tucson/Sportage?
Tako je!
Prema tome, šta da ti kažem?
Može,ako mu u gepek staviš Yarisa
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
brate ti si mislio da ti treba SUV ali tebi zapravo treba Yaris 2007 1.33
Osim Yarisa na onom spisku jedino što vrijedi je Јарис
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ali samo Yaris od 2012 godine ako sam dobro shvatio ispravljene su greske na prethodne modele...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Momci, prica vam ne valja nista. Poyyy
Kakvi su Yaris-i 1.5HSD? Vidjeh jedan na oglase u Švici, 2013 god, 66 'ljada prešao. Frish MFK. Koliko im košta nova baterija i na vr' koliko se mjenja?
Oko hiljadarke a zivotni vijek zavisi kako je auto odrzavan i vozen.
Dzabe...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo je odlicna cijena.
Jedini problem je ispod haune - 3 cilindra.
Deal braker onda a ponadah se![]()
Vidji, nemoj zbog mene.
Mislis na Yarisa Cross hibrid?
ja vozim službenu corollu 2023 god 1.5 tri cilindra, i taj auto baš "slatko" ide. naravno, ne treba očekivati previše, posebno ako pored toga imaš neke dizelače sa 400 Nm itd. ali u sferi realnih očekivanja, ovaj auto baš ide OK, komotan je i preudoban.
mi smo sad u fazi traženja nekog SUV porodičnog, za sad sve što smo probali nije ni primaći udobnosti ove corolle
Ljudi đe da kupim i koje dimenzije lanaca za gumu 225/55/19?
Imas sigurno u svaku radnju, na kutiji lanaca bi trebalo da pisu dimenzije OD-DO..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kupih lance za 15tice dok sam nekog forda vozio..nikad koristeni...poslije opet nove za 16''
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Malo duzi post..
Gubitak antifriza passat b8 2.0 tdi 110kw,na 10000km je izgubio nekih 300-350ml,ne gubi konstantno nego povremeno provjeravam stalno. Trenutno u njemu g12+,u boci nema silikatne kese
Ne curi nigdje ispod auta,ne curi na crijeva,ne curi oko vodene stavljena nova (veliki servis prije 10k odradjen)
Ne dimi,ne gubi snagu itd..
Odradjen test sa pritiskom kad se napumpa isto ne curi nigdje,ali opada pritisak malo.
Sumnja se na hladnjak egr-a
Da li da probam zamjenit bocu za antfriz kompletnu,nekome i sama boca/čep boce problem i da naspem g12evo pa da pratim.
Ako jes hladnjak egr-a,da li ce egr off,dpf off srediti to curenje? Da se premosti hladnjak?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
I ja mislim da je hladnjak EGR-a ali ne iskljucujem dihtung glave/pucanje glave-bloka ili cep od boce. Takodje treba vidjeti i da li curi iz radijatora za grijanje unutra.
Tu bi trebalo skinuti dizne u ubaciti kameru kad je rashladni sistem pod pritiskom, na taj nacin se moze vidjeti da li je pukao blok ili je los dihtung.
Anyway, za pocetak bih premostio EGR pa da pratis situaciju.
EGR/DPF OFF nece pomoci u ovom slucaju.
20tdi motor Euro6 i slicna platforma ima vise problema sa curenjem antifriza ali nije za siroke mase i za forumske/lovacke diskusije![]()
![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks