Pjeske osvajamo ove sezone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inter
Juventus
Milan
Napoli
Roma
Lazio
Atalanta
Ovaj Damfris para vrijedi. Kao tenk.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pjeske osvajamo ove sezone.
Neće bit lako pored Napolija i Atalante ako budu izdržali do kraja ovim tempom,pogotovo Atalanta.
Sto se ovog nocas tiče,vrh je ispalo. Samo bih radije 6 utakmica po 1-0 no ovako odjednom,ali dobro,idemo meč po meč. Forza Inter![]()
Ma kakvi, provincijske ekipe.
To bi više trebalo da se odnosi na atalantu jer svake godine posustane,a znamo da često igraju najbolji fudbal u italijU.
Napoli je opet ozbiljniji,osvojio je makar jednom,ali mi se atalanta čini ove godine da može da gura i na duže staze,bas mi ne bi bilo krivo da oni osvoje ako već Inter ne uspije. Ali ima još puno do kraja,da vidimo![]()
Barella je u ovom momentu, ako ne najbolji, onda u top tri vezna igrač svijeta. momak je klasa. Real i City bi mogli na ljeto kamion para da ponude za njega. kolko je sjajan igrač dovoljno govori činjenica da Calhanoglu i Mkhitaryan izgledaju kao dobri fudbaleri kad on igra.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ti koje si pomenuo traze trenutno najboljeg spica na svijetu - Thurama. Samo ja ne bih njega nikad prodao ako zele da budu rame uz rame sa Realom, Bajernom, Psz... Prodati Lautara jer se moze vise para uzeti, a i gori je igrac od Francuza, u padu forme... Prodati ga dok neko to ne provali. A za te pare od Lautara mogu da investiraju u tim da dominiraju narednih 10 god. Samo Lautaro nece nidje da ide jer zna da je limitiran i ne ide mu se iz Milana, plus prima grdne milione godisnje...
Mikitarijan je vazda bio doktorica. Zaboravilo se sto je radio u Dortmund.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Thuram nastavlja da terorise. Valjalo bi malo da uspori jer ce Psz i Real ponudit milijardu za njega.
Inace, sramota kakva je podloga na Djuzepe Meaci, vidi se zemlja na svaki dio terena, lopta odskace na busene, pih. Ne zastide se kad vide podlogu na stadion Arsenala, Totenhema, Reala, Bajerna?
Kako im ga turi Turammogao je i morao Inter ovo ranije da završi,ali šta je tu je.
Dosta čudna utakmica,dosta nekih sitnih gresaka,a lautaro koliko god da ima ogromnu želju da daje golove morao je ona dva puta da doda Bareli,valjda bi jedna ušla. Aj sad kad bi se dobile sve do derbija sa milanom (02.02) bilo bi vrh,ja bih potpisao da imamo jedan kiks,samo ne više![]()
Ono sto me najviše ajde da kažem raduje(posto je pocetak sezone bio dosta lošiji) je sto je odbrana opet na nivou,od onog meča sa juventusom 4-4 mislim da smo primili svega 3 gola(leverkuzen,parma i napoli)
Ovaj Lazio da ima obraza pa da izgubi nocas, da Atalanta uzme calcio. Ali nadam se da ce Fiorentina zakinut ove mrznove od šIntera
Gille,ne funkcioniše to bas tako,i taj lacio se bori za nešto.
Drugo,ne razumijem zašto nazivanje Intera tako(inače je na forumu to jedno vrijeme bilo zabranjeno) kad su uz atalantu i napoli najbolji tim u italiji.
Možda ne igraju ove godine kao prošle i ne igraju lijep fudbal kao atalanta,ali bih samo da podsjetim da ih je Inter dobio 4-0 na početku sezone
Sve u svemu,još jedna bitna pobjeda za kraj godine.Iskreno,kako je Inter krenuo sezonu mislio sam da će skudeto bit nemoguća misija ove godine,ali su utegli odbranu dobro,nižu se clean sheet-ovi,a ni golova ne fali. Idemo u ovu 2025u sa optimizmomForza Inter
🔷⚫️
Last edited by AdO_pG; 28-12-24 at 21:16.
Prastaj Ado neke timove ne volim pa ih ponekad tako castim. Volio bi Atalanta da osvoji cisto radi promjene iako mi je Lacio najmiliji. Ali ne zaslužuju posle one blamaze 6 golova primit. Marusic za 2 gola kriv. Bez obzira što su bili oslabljeni, i fatalna greska pomjeranje Marusica na stopera. Uze Atalanta bod nocas, biće zanimljivo. Neka najbolji osvoji![]()
Ja napisah skoro,Atalanti svaka cast,ali da li će izdržati još 10,15 kola da pobjedjuje?ne svaki meč naravno,sad su imali seriju 11-0 koja je nocas prekinuta,Inter ih je jedva stigao posle malo lošijeg starta,ali tek smo na pola prvenstva,ja mislim da će se već do kraja februara vidjeti je li atalanta konacno zrela za skudeto ili će prosuti ovo sto je do sad napravila.
Naravno tu je i Napoli,koji bi mogao nekako na mišiće da gura isto,kažem na mišice jer mi nisu toliko ubjedljivi bas ove godine,iako su dobili dosta mečeva
Ne moze niko ni priblizno da gura kao Inter od Italijana. Inzagi ih drzi na power saving mode, stalno ih rotira, odmara, govori im da je sezona duga i tamo negdje od neke nedelje marta ce da im kaze momci 'gasimo power saving mode i palimo performance mode'
Atalanta igra super i uvjek sam simpatisao Gasperinija. Takodje, Atalanta je najbolja ekipa u ligi ove godine iz Inter. Napoli ako sto uhvati od 'letfovera' od lige sampiona, tj umora ove 2 ekipe kad krene tamo vatra, uhvati, no ih ne vidim bas nikako na tronu serie a ove god... Mislim da je Inter prvo zreliji, samim tim i jaci nego prosle god i da je medju 4 ili 5 najjacih ekipa evrope.
Inter jeste zreliji,to sam i htio napisati,ali će ove godine taj “performance mode” morati da uključe malo ranije,ako ga već nisu uključili,jer su počeli da dobijaju sve živo i ne primaju golove. Ne zaboravimo da je Inter prošle godine rano osvojio ligu,a ove godine njihovi konkurenti djeluju ozbiljnije,pogotovo atalanta. Zato rekoh vidjecemo nedje za 2 mjeseca oce li atalanta izdržati ovaj tempo,a tu je i napoli naravno. Rano je još rekao bih,ali možemo se nadati![]()
Jedino ako Inter i Atalanta odu duboko, duboko u LŠ moze Napoli da se nada, a ni tad...
Da ne bude zabune, meni je Napoli dosta mio klub, ne hejtujem. Samo sam realan![]()
Otpustanje trenera u toku utakmice sve govori o upravi Milana
Serhio Konseisao novi trener Milana.
Ljetos je bio opcija , ali je Fonseka dobio prednost.
Kakvi retardi vode klub.
I nabijem nosatog na *****.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zlatan je mr. Complex i nije za taj posa.
Od otpuštanja Polija je sve pošlo niz brdo.
Konseisao nije loš trener.
Parma u 98-om minutu pobjedi gadnu Moncu koja je bila bolji rival ali eto da nas sreća pogleda.
Biće čupavo za opstanak.
U 18 kola primili 34 gola.
Horor
Ibrahimović problem numero uno. živi u svom svijetu da zna sve, iako realno o vodjenju kluba pojma nema.
Pioli od Milana napravio šampionski tim i potpisujem da mu je Leao bio zdrav i finalistu lige šampiona. jer je gasio Inzgahia do tog polufinala plus se sprdao tamo sa Spallettiem. i ovaj ga oćera.
o Milanu ove sezone dovoljno govori činjenica da su PLATILI transfer Emerson Royala. momak je najgori fudbaler liga petica godinama unazad. on je bek ranga ove naše podrum lige.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ibra je kralj,i naravno da ce ako ostane tu na ljeto dovest vrhunskiog trenera.
...
Hoće kao što je i ovo ljeto.
Usrao je motku jer je postao korisni idiot da sprovede idiotske odluke retarda na čelu kluba.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ibra je direktor posta? Ahahah
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks