Ajmo ko je glavni da nas ubaci na viber grupu , 068 100 615
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Pisite i mene ako bude.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajmo ko je glavni da nas ubaci na viber grupu , 068 100 615
To jeste, ali morao sam kupiti. Ne mogu vise da slusam reklamu sa temua da li zelite da kupite alat za dva hiljada dinara.
Ako prodje ovo preko Indije javljaj, pa mozemo napraviti par grupa ako bude zainteresovanih sa foruma,a evo vec sad ima za jednu grupu.
Ja opet pitam, ima li kakve veze ovo sa Family Google?
Ili ovdje može druga Family?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ima veze, ne može druga familyKo koristi family google morao bi drugi mail koristiti za YT family grupe
Last edited by masster; 14-12-24 at 19:25.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Niko nista![]()
Sad sam uzeo iPad da se bavim sa tim pa javljam brzo što i kako...![]()
Super, javljaj da napravimo jednu famelju
Obnovio bez problema preko Indije, procedura je sledeća:
1. Napravite Indija Apple ID, generišite podatke ovdje i iste unesite pri kreiranju accounta (može i preko PC-a kroz web browser, za ovaj korak vam ne treba iphone ili ipad)
2. Nakon što ste kreirali ID, potrebno je kupiti Apple Gift karticu (Indija obavezno), to možete odraditi preko www.amazon.in (bez provizije) ili preko g2a.com ili slično uz neku njihovu proviziju, možda do dolar.
3. Nakon što ste kupili gift karticu, logujte se na AppStore na iPhone/iPad i provjerite da li su vam cijene izlistane u indijskim rupijima. Ako jesu kliknite na ikonicu accounta u gornjem desnom ćošku i kliknite "reedem gift card" gdje ćete unijeti broj gift kartice koji ste dobili preko amazona ili drugih servisa.
4. Otvorite aplikaciju Youtube na iPadu/iPhoneu i idite u manage subscription, trebalo bi da vam ponudi individual (195 rupija, tj. oko 2.2 EUR) i family (389 rupija, tj. oko 4,37 EUR) - mjesečno.
5. Odaberite plan koji vam odgovara (Family se definitivno mnogo više isplati, može da se dijeli sa još 5 osoba) i trebalo bi sam da vam povuče iznos iz walleta i to je to.
Meni je prošlo iz prve bez ikakvog VPN-a. Vidio sam par iskustava gdje vam na trećem koraku možda javi da gift karticu nije moguće iskoristiti zbog drugog regiona, upalite bilo kakav VPN koji nađete za Indiju, trebalo bi da prođe bez problema.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 16-12-24 at 12:23.
Mi koji nemamo apple koja je procedura ?
Mogu li ti uplatiti da me ubaciš ?
Ja sam već imao family grupu, tj. razdijelio slotove po familiji tako da sam full.![]()
Cika sa bencha kazd ovako:
Narode, Ukrajina radi. Family plan kod njih košta oko 390-400 dinara. Plus prvi mesec je besplatan. Upravo probao i uspeo sa Visa karticom iz inteze. Postupak je sledeci:
1. Sa VPN-om napravite novi gmail nalog, nakon toga idite na pay.google.com i dodajte način plaćanja uz OBAVEZNO random adresu od nekog mesta u ukrajini, restoran, hotel, bilo šta. Proguglajte bilo koji hotel i upišite te podatke, uz, naravno, ispravan poštanski broj.
2. Na istoj stranici imate sekciju "ljudi i deljenje", tu napravite tj pošaljete pozivnice za family, i naravno pre nego sto bilo šta dalje uradite bitno je da poslate pozivnice budu prihvaćene. OVO JE KLJUČAN DEO, NE MOŽETE DA NAPRAVITE FAMILY NAKON KUPOVINE PRETPLATE! Uverite se da su svi prihvatili zahtev i uspešno postali članovi porodice pre nego što pređete na korak 3.
3. Logujte se i na youtube, idete na kupovine i pretplate u meniju i izaberete youtube premium, ima 3 opcije, pojedinačni plan, family plan i student plan. Meni je prošao family bez problema. Potvrdite plaćanje.
Celu proceduru sam obavio sa upaljenim VPN-om, nije isključeno da pojedini neće raditi, ja koristim Nord i on radi.
Za nas bez apple uređaja i Turske, ovo je verujem trenutno najpovoljnije.
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Da, probajte tu opciju prvo mada vjerujem da je kratkog vijeka, baš kao i Nigerija (posle Turske koja je radila sigurno godinu ipo). Ovo kroz Apple mi djeluje da će trajati jer se pretplata ne plaća direktno karticom mada vidjećemo...
Ko kaže da ne radi 🇹🇷
Ako se smije okačit link da uploadujem VPN .apk koji treba i par instrukcija besplatno naravno
I ja uspjeh na stari metod sa hipotekarnom bankom . Vpn , google nalog kreiran kao turski i hipotekarna dodata kao payment metod . Nije proslo odmah al malo naprijed nazad prodje … do kad ce trajati vidjecemo
Mada sam uspio da dodam i virtuelnu visa karticu Wise . Ova Wise kartica radi bas na svasta nesto , radi mi na Playstation Store , radi mi za placanje premium biznis plana na office 365 …
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
jel raspolozen ko da kreira family grupu?
Ako je neko raspoložen da kreira platicu mu
I ja isto, da neko sve odradi a ja cu platiti clanarinu za 12 mjeseci odma![]()
Morate da shvatite da ovo može da se isključi iduci mjesec, desi se da promijene provjere i da ne ide bukvalno bez jedna uplata. Nije neko cimanje da to odradite, jer većina ljudi napuni slotove za sebe telefoni, Android tv i sl...
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
Poslao sam dvojici kolega sa foruma pozivnice za youtube. Promijenili su region na indiju ali i dalje nece da im prihvati.
I ja sam imao problem da objedinim porodicu za Youtube Premium.
Neophodan uslov je da svi Gmail nalozi budu registrovani na istu državu. Ja sam se neđe ranije prijavio na Grčku, da bih mogao da kupujem aplikacije. Supruga je na USA a đeca regularno na MNE. Nije bilo šanse da tako sastavim Google porodicu.
Ima li neko iskustva kako ovo riješiti? Svakako da se ne izgubi pristup plaćenim aplikacijama. Čini mi se da VPN nije dovoljan...
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks