Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
nije ni mene brigano izadju ljudi u grad i samo bulje. dvije ture naruče a ostatak noći samo gledaju oko.
pa vide li sto?
nothing comes from violence and nothing ever could
prodoran pogled koji nidje ne vodi.
Ima li ishta gore od patoloshkih lažova?
Prije bih pristao da se družim sa bilo kojom vrstom kriminalaca,iskljuchujuci sexualne prestupnike,samo ne sa patoloshkim lažovima!
...
U susret 5. godišnjici
🟠 tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
@Solid jel ovo mačkica što si je oćerao?Znači za mene se mačke lijepe ka čičak iako gledam da iskuliram ali ne vrijedi.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ova mačka ti nikad ne bi sjela tako u krilo, jer je agresivna i prepanuta od ljudi.
Last edited by Bluemoon; 17-12-24 at 15:24.
Više nego ljude
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ljude mi je ža' cijelo čovječanstvo uključujući i samu sebe u kakvom se svijetu nalazimo đe čovječanstvo pati zbog šačice pokvarnenih pojedinaca.
Što bi rekla jedna u neurosajnsens da bi bio predsjenik Amerike moraš biti psihopata.Žao mi je što se čovjek toliko udaljio od prirode i pretvorio se u roba korporacija.
Ne znam nekad sam se nadala nečemu boljem ali mi živimo u 8ebenoj distopiji.
Do sa dno.
Ta ista mačka je ljetos bila trudna i posle se omacila, i kako je bilo mnogo vruće ja sam joj stavljao posudice sa vodom iza kuće da ne dehidrira ona i joj mladunčad.
I često tako kad sam išao iza kuće, ona se bukvalno kao divlje mačke koristila metodama distrakcije kao skače tamo u suprotnom smjeru od mladunčadi da mi skrene pažnju i kao vrti se i bježi pa se vrati, samo da me odvrati od mladunčadi. I tako jedan period sam joj davao da pije vodu po toj najvećoj vrućini i ona mi je, sjećam se, jedno jutro ulovila miša i mrtvog miša mi ostavila tu ispred vrata, kao ono zauzvrat mi ulovila miša, zamisli to![]()
Ahahaa pa to su ti mačke meni su donosile i miševe i guštere i šta sve ne u zahvalnost.
Neke bi moga' da pogledaš jedan dobar film od Mijazakija na tu temu.Znam da voliš animu.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Tridesete gazim, dobro mi je sasvim![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
rasprodato u Welder veli u subotu. puno kuvanija glava, dakle![]()
niko. ja sam gori od svih njih.
Outline nedje davno, tamo mozda sam imao 17 godina bio sam ocaran marijanom zlopasom. I ok je to sa 17 godina. Medjutim 40 godina panjat pisat o dzejli svaka dva dana je za jednu seansu.
Mada realno da je nisi pominjao ja nikad ne bih znao za nju, hvala ti na tome. Jes da je ne slusam nit gledam ali steta je ne znati
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks