Vaga i Vaga
A ne vagam ništa
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bugi što si u horoskope,pušti druge da ti se odradi natalna.
Da vidim koji znak toliko voli druge da pod.ebava.![]()
Last edited by Bluemoon; 08-12-24 at 15:36.
Vaga i Vaga
A ne vagam ništa
Pa e ni'šićka vaga i to dupla ka cvjećarnica u Alan Ford.![]()
Ali,dupli vazdušni znak.JBT najzajebanija kombinacija ka helijumski balon.
Gledam da u to ne vjerujem ali ima zanimljivih momenata recimo meni su nekako uvijek u društvo najviše odgovarali zemljani znakovi (podznak).Znak me zeza (vazduh) sa vazdušnim znakovima ako se složimo napravimo neko ******.
ZaEbavam se a i tema je ono više zabava.Znam ljude koji su zavisni od tih natalnih karti,horoskopa i to neka hvala.Još kad krenu o planetama,retrogradnim merkurima i to.Lako li je vaditi se na Merkur.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-12-24 at 16:47.
Ja sam kao vazduh, sve prolazi kroz mene
Nisi kao vazduh nego Zeppelin bez kanapa da imaš u podznaku barem neku zemlju.
Zemlja i vatra. Više vatra nego zemlja.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Aww, kakav psiho
Vas nije nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Ova kombinacija Vašeg znaka i podznaka je brak između strasti i razuma. Kada sretnete neku od ovakvih osoba odmah shvatite, po "auri" koja je okružuje, da se ne radi o nekome ko je "kao drugi". U stvari, to su tajanstvene, tvrdokorne i teške osobe! Ovi obazrivci koji ne veruju nikom, pa ni sebi samom, kadri su da na poslu i u drugim obavezama podnesu nadljudske napore. To su fascinantne, rezervisane i napete, katkad zajedljive i zabrinjavajuće ličnosti, opsednute nekim svojim osećanjem krivice, zbog čega su često sumnjičave i oprezne u odnosima sa okolinom....Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoja osećanja i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrednostima.Hladnoća i ravnodušnost se aktivno bore protiv uzburkanog mora strasti kako bi omogućili organizatorskoj ambiciji da dodje do izraza.Skloni ste introspekciji - koju oštar i strpljiv um naglašava i sistematizuje omogućavajući mu da odgonetne svoje unutrašnje tajne i da ih ponekad poveže sa opštim uređenjem sveta. On je kadar da svojom jasnoćom, distancom, logikom i istrajnošću privede uspešnom kraju jedno dugotrajno istraživanje.Orijentisani ste na uspeh, autoritet, savesnost i osećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora - važno vam je da postignete uspeh na materijalnom planuBudući da ste u velikoj meri i egoista, konformista, okoreli nihilista, i da ste uvereni u ispravnost svojih mnogobrojnih potisnutih želja, skloni ste da tonete u intelektualnu i sentimentalnu samoću
The more things change, the more they stay the same.
Jeste da sam impulsivna, ali da volim da sam stalno u centru pažnje i ne baš.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kad ce retrogradni merkur?
Neđe sam sigurna da je moderator ASC jarac u horoskop baš sam neđe u to ubijeđena ali baš onaj pravi muškarac u taj znak.Ono,pozitivno.
Riječima opisat ne mogu kako mi na jebene nerve idu muškarci s ovog foruma naspram njega.
E ako te bas svi nerviraju, moze li, slucajno, da je do tebe?![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
AHahaha volim ljude koji mi idu na nerve.Ja to vidim ka izazov.
ASC mi je ka lad ispod starog oraha.
No aj @no-mercy što si ti u horoskope?
Last edited by Bluemoon; 15-12-24 at 19:36.
Lav
Oce biti neke analize?
Tu es mon héro!
Tačno sam znala da si lav.A što si u podznak ako nije nepristojno pitat?
Kengur
Mjesec je ozbiljno pun.![]()
Podznak zna baš da zejebava čovjeka.
Koji Q meni uvališe Djevicu u podznak.Iako sam Vodolija u znak.
Ono da analiziram sve i svašta baš mi je podznak blagi užas.
Daj natalnu da vidim.
Ma ne moraš samo te pitam drugarski.
Last edited by Bluemoon; 15-12-24 at 20:20.
Gugl kaze blizanci![]()
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks