Page 650 of 682 FirstFirst ... 150550600640646647648649650651652653654660 ... LastLast
Results 16,226 to 16,250 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Ma jok, ma ne bi on to, ma ni slucajno

Radunovic zvani 'office centar'

Nego kako je Dalaj 'sveti pomiritelj' Mandic poceo posao sa livnicom aluminijuma davno, i koliko je 'zaradio' od istog. Ili to mozda nije bio on, nego njegov klon, ili on iz proslog zivota (prije reinKarnacije ha ha). Sada je ovo neo-Mandic, 'pomiritelj univerzuma'
    Quote Originally Posted by high View Post
    Tokom tog stečaja ostao je dužan pare jednom PG advokatu.
    Ovaj se zainatio i pribavio dokaze za krivičnu prijavu zbog Radunovićevih aktivnosti tokom stečaja.
    Prijavu je Katnić držao u fioci dok je Radunović u Skupštini vikao 'Milo lopove'.
    Eto kako je bio ugrožen za vrijeme DPS-a. Sve su se dogovarali i onda pravili predstavu.
    srbofobija čista vam je ovo momci Slaven je najbolji primjer kakva je Vlada CG. lično biran od strane Spajića za ministra. niko da pita Slavena jel ga tazbina mrzi jer je Srbin? pošto su oni elitni dpsovci i prema Slavenu spadaju u kategoriju - milogoraca, montenegrina etc.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    6,113
    Thanks Thanks Received 
    5,766
    Thanked in
    3,329 Posts

Ugrozen Srbin diskriminisan od strane Katnica koji nije htio optuznicu iz fioke da izvadi , uzas na svaku stranu diskriminacija ka (otmenim)Srbima

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

hahahaahahahah hahahaahahahah

Ja ne znam ko vjeruje toj tvrdnji, bez mozda ovi vlasnici trgovinskih lanaca.

Da, njima nikad profit nije bio veci, odrase kozu gradjanima na max.

Sto se tice zivota gradjana, ako smatras da je trosenje citave plate na hranu (i to na koju hranu, otpad) zivot, onda si u velikoj zabludi, ili nikad nisi iz CG izasao.

Dosta poznanika se zali da im nikad gore nije bilo, da ne mogu plate da im pokriju troskove zivota, tamo dje i dvoje radi, i da o normalnom zivotu nema ni govora (nije zivot samo da pojedes i popijes crkavicu).

Cak i ovi sto rade u inostranstvu komentarisu da puno vise para moraju da salju svojima u CG sad, i da je znacajno skuplje nego u Njemackoj, a Njemacka je imala osjetan porast cijena.
    Trgovine su pune, restorani i kafici takodje, kupuju se samo top end modeli telefona, skupa garderoba, putovanja, redovna zimovanja i ljetovanja
    Nekretnine se kupuju, vozila nova ili makar od 15k.
    Ocito je skocio standard, inace vecina gradjana je bila na granici siromastva, osim lopina na vlasti i njihovih pristalica
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Tokom tog stečaja ostao je dužan pare jednom PG advokatu.
    Ovaj se zainatio i pribavio dokaze za krivičnu prijavu zbog Radunovićevih aktivnosti tokom stečaja.
    Prijavu je Katnić držao u fioci dok je Radunović u Skupštini vikao 'Milo lopove'.
    Eto kako je bio ugrožen za vrijeme DPS-a. Sve su se dogovarali i onda pravili predstavu.
    Nije on bio ugrozen naravno, nego njegovi glasaci

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    893
    Thanked in
    373 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    A ako roditelji traze otkaz direktorici? Ako se 500 roditelja potpise da trazi smjenu direktora jel to jače od 60 potpisa profesora?
    Ili taj neki izmisljeni savjet roditelja mozda ?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Kod nas nažalost na svim nivoima ima užasno malo ljudi koji hoće javno da kažu šta misle.
    Imam dijete u Gimnaziji, pa sam na Viber grupu razreda dobio pismo Savjeta roditelja prije objavljivanja.
    Od svih roditelja iz razreda JEDINI sam napisao da se ne slažem sa bilo kakvom podrškom upravi škole u tom trenutku.
    Rekao sam i da je besmisleno tražiti da se nadležni organi bave Čečovićem jer su u tom trenutku oni to već radili.
    Tražio sam da se napiše da treba provjeriti šta je škola uardila prije 3 godine i je li tu bilo propusta.
    Pismo je pisano prije izvještaja iz inspekcije.
    I svi su se pravili mrtvi.

Par roditelja se šupkalo direktorici, a ogroman većina je samo ćutala. A privatno mi pisali da se slažu.

Pismo ovih profesora je dodatno pokazalo koliko je loše stanje u Gimnaziji.
    Ministarstvo bi trebalo da javno saopšti da nažalost Podgorička gimanazija trenutno nije nikakva elitna škola, nego je trenutno naša bruka i sramota.
    Da angažuje radni tim profesionalaca različitih struka koji će svim profesorima da održi obuku po pitanju seksualnog uznemiravanja i kako djecu učiti da misle svojom glavom.
    Nakon obuke, provjera stečenih znanja. Ko ne položi, napolje iz škole.
    Na kraju svake godine anonimna anketa među učenicima. Policija da provjeri eventualne prijave. I onda će se škola pročistiti od manijaka i debila.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

6. The Following 6 Users Say Thank You to high For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    kupuju se samo top end modeli telefona, skupa garderoba, putovanja, redovna zimovanja i ljetovanja
    ovo je bilo i za vrijeme dpsa i biće vazda. a ima samo sa činjenicom da su mnogi pripadnici ove plemenske zajednice puni kompleksa. pa zato kupuju najnoviji iPhone ili samsung na rate samo da bi se vidjelo. ili robu.

btw - ovo je država dje na redovno ljetovanje i sad ne ide više od 50% iste. jer nemaju para da plaćaju one lopove po Budvi i ostalim gradovima dje su ljeti cijene kao u sred Monte Carla.

pa što onda graju kako su lično oni bili ugroženi?

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Trgovine su pune, restorani i kafici takodje, kupuju se samo top end modeli telefona, skupa garderoba, putovanja, redovna zimovanja i ljetovanja
    Nekretnine se kupuju, vozila nova ili makar od 15k.
    Ocito je skocio standard, inace vecina gradjana je bila na granici siromastva, osim lopina na vlasti i njihovih pristalica
    hahahahaahahah jedno pitanje, koliko su od tih sto tvrdis da to rade bogati Ukrajinci, Rusi, i Turci, koji su donijeli pare u CG (iz kakvih izvora, u to necemo ulaziti).

Kad lupis zestoko si lupio. Vecina gradjana CG nema para ni da pokrije osnovne troskove za bioloski opstanak, a ne da vrsi ne znam kakvu extra kupovinu.

Kazes lopina na vlasti, tu si u pravu, sad su neo-lopine na vlasti, Spajic, Milatovic, Mandic & CO.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

svaka čast predsjedniku Opštine Kotor. u državi dje su na vlasti sve sluge snsa i koji podržavaju tu sjevernokorejsku politiku i ova gaženja ljudi koji izlaze na proteste, ipak ima neko ko misli svojom glavom.

10. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Koji od vas bi bio na vrh ANB-a države koja uvelike sa Srbijom transportuje kokain. I to sve EU žmuri a USA odobrava.

Ajde recite lijepo pa da se skontamo ono.
    Mislim jel bi imao ko od vas "moralista" bio u toj situaciji da je na čelu ANB-a?

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 15-12-24 at 16:13.

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    893
    Thanked in
    373 Posts

U našoj na oko prelijepoj zemlji su za vrijeme DPS, a nažalost i dalje ugroženi:
    -svi koji nešto znaju od političara koji pojma nemaju
    - svi koji hoće pošteno da posluju od povlašćenih koji se kroz stečaje lično napune a druge uvale u bijedu.
    - svi koji posao traže na osnovu znanja od ovih što ih zapošljavaju partije
    -svi koji misle svojom glavom i javno iznose mišljenje
    - svi mi skupa jer plaćamo nenormalno skupe lijekove i internet
    - svi skupa jer dišemo jako loš vazduh
    -svi skupa jer nam je zdravstvo i školstvo loše

Ni u jednoj od ovih kategorija ugroženih pripadnici bilo koje nacije nisu ugroženiji od drugih.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

13. The Following 13 Users Say Thank You to high For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ovo je bilo i za vrijeme dpsa i biće vazda. a ima samo sa činjenicom da su mnogi pripadnici ove plemenske zajednice puni kompleksa. pa zato kupuju najnoviji iPhone ili samsung na rate samo da bi se vidjelo. ili robu.

btw - ovo je država dje na redovno ljetovanje i sad ne ide više od 50% iste. jer nemaju para da plaćaju one lopove po Budvi i ostalim gradovima dje su ljeti cijene kao u sred Monte Carla.

Bilo za vrijeme dpsa i dostupno njihovom krugu ljudi, a ostali su radili za 300e. Dpsovci rade to i dalje jer su zadrzali kapital i poslove, a jedan novi dio gradjana je dosao do posla i plus su zarade i penzije porasle, tako da je normalan zivot sad dostupan vecem broju ljudi.

pa što onda graju kako su lično oni bili ugroženi?
    Odakle ja znam, pitaj ih

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Koji od vas bi bio na vrh ANB-a države koja uvelike sa Srbijom transportuje kokain. I to sve EU žmuri a USA odobrava.

Ajde recite lijepo pa da se skontamo ono.
    Mislim jel bi imao ko od vas "moralista" bio u toj situaciji da je na čelu ANB-a?

Onaj koji bi tebe odma’ priveo da im malo pricas o svercu kokaina.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

hahahahaahahah jedno pitanje, koliko su od tih sto tvrdis da to rade bogati Ukrajinci, Rusi, i Turci, koji su donijeli pare u CG (iz kakvih izvora, u to necemo ulaziti).

Kad lupis zestoko si lupio. Vecina gradjana CG nema para ni da pokrije osnovne troskove za bioloski opstanak, a ne da vrsi ne znam kakvu extra kupovinu.

Kazes lopina na vlasti, tu si u pravu, sad su neo-lopine na vlasti, Spajic, Milatovic, Mandic & CO.
    Ne znam dje zivis, ali danas ko bilo sta radi ima makar 600e i lakse mu je da prezivi nego sa 220

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Bilo za vrijeme dpsa i dostupno njihovom krugu ljudi, a ostali su radili za 300e. Dpsovci rade to i dalje jer su zadrzali kapital i poslove, a jedan novi dio gradjana je dosao do posla i plus su zarade i penzije porasle, tako da je normalan zivot sad dostupan vecem broju ljudi.
    jes dpsovci su kupovali telefone na rate ili robu. ili uzimali kredite da idu na ljetovanje samo da bi ispali cool. to je dobar dio ljudi odje vazda radio i radiće. radi gorepomenutog. momci zajmali pare da bi išli na Top Hill to je takva kultura. bolje imati najnoviji telefon ili jaknu a da je frižider prazan. eo i sad kad je stiga 'bolji život' i dalje veliki broj ljudi ne može da ode na ljetovanje npr. jel to radi dpsa ili možda nekih drugih faktora?

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Quote Originally Posted by Zhuangzi View Post
    Onaj koji bi tebe odma’ priveo da im malo pricas o svercu kokaina.
    Ajde ne budi vickast kako su rokali šverc kokaina za vrijeme korone što je objavio insajder iz Srbije. U emisiji Balkan Kartel.
    Bukvalno ali bukvalno pripadnici vojske,policije iz Srbije iz neke pizdematerine i to sa ovim našim pomorcima.Za vrijeme blokade cijelog svijeta oni su dilovali naveliko kokain.A bojim se da EU to savršeno podržava.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Odakle ja znam, pitaj ih
    Porasle su plate, i penzije, a troskovi zivota visestruko premasili taj rast, i samim tim sustinski opala platezna moc gradjana, odn. standard.

Ovu 'Spajic ekonomiju' sto vam diktiraju iz centrale najbolje ostaviti za IQ 50.

Zasto za cetiri god. ijedna nova fabrika nije otvorena, koja ce da proizvodi nesto konkretno, i to nesto konkretno da izvozi, i stvara novu vrijednost. Ove Mandic, i sl. sisnjar folirantske kombinacije sa Zeljezarom, solarnim sistemima (zasto iste CG ne uvozi direktno nego preko posrednika, ako su tu cista posla) ne racunam u to.

Kakve su to kombinacije nove vlasti sa ekoloskom rekonstrukcijom TE Pljevlja, ako kazu da ce da je zatvaraju poslije 2030-e. Znaci 'ulazes' silne pare (izgleda skoro 100 mil. EUR) u nesto sto ce na kraju za relativno kratko vrijeme da se zatvori. Pa nema, genijalci, odn. cista pronevjera drzavnih para. Valjda bi konkretna finansijska logika trebala da bude da se raskine ugovor koji sprecava TE Pljevlja da radi preko odredjenog broja sati, pa da onda radi do kraja zivotnog vijeka/dostupnosti sirovine, ako se vec ulazu pare u nju.

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ajde ne budi vickast kako su rokali šverc kokaina za vrijeme korone što je objavio insajder iz Srbije. U emisiji Balkan Kartel.
    Bukvalno ali bukvalno pripadnici vojske,policije iz Srbije iz neke pizdematerine i to sa ovim našim pomorcima.Za vrijeme blokade cijelog svijeta oni su dilovali naveliko kokain.A bojim se da EU to savršeno podržava.
    Ti znas kako se diluje kokain i ko ih podrzava. Tacno te treba prijaviti za informativni razgovor.

Thanks Thanks Given 
    1,471
    Thanks Thanks Received 
    1,583
    Thanked in
    1,290 Posts

Meni se sviđa kako ovaj Spajić priča, želim mu puno uspjeha u tim njegovim naumima, nadam se da će se pokazati kao uspješni.

Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Quote Originally Posted by Zhuangzi View Post
    Ti znas kako se diluje kokain i ko ih podrzava. Tacno te treba prijaviti za informativni razgovor.
    Ne znam no odgledah dokumentrac Od Loznice do Kariba na Insajder - đe uključena Crna Gora.

Te 2019.

Što je frka đe si se pronaša'?

Last edited by Bluemoon; 15-12-24 at 16:46.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Ne znam dje zivis, ali danas ko bilo sta radi ima makar 600e i lakse mu je da prezivi nego sa 220
    Da, ima 600 EUR, od kojih privatniku recimo vrati 150 (ili to ili dobije sut kartu), znaci ima 450 EUR. Ali ajde da kazemo da ima 600 EUR. Sta mu znaci 600 EUR, ako je sa 220 EUR prije mogao da kupi nesto hrane, a sad za 600 EUR moze da kupi isto ili u vecini slucajeva manje. Pored cijena hrane, sve ostale cijene porasle. Cudno neko 'lakse' prezivljavanje.
    Last edited by techlinkit; 15-12-24 at 16:45.

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

https://www.in4s.net/bitka-za-gornje...a-komunistima/

Profesionalni Srbi cčetnici vs profesionalni Srbi komunisti.

Dajko posle one predstave i lažnih suza nastavio sa šouom,ako je stvarno govorio ljudima da ce uzet mandat bosnjacima ako glasaju za njega,pa stvarno mora da je očajan.
    Na sve li su političari spremni samo da se uzmu glasovi.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Kod nas nažalost na svim nivoima ima užasno malo ljudi koji hoće javno da kažu šta misle.
    Imam dijete u Gimnaziji, pa sam na Viber grupu razreda dobio pismo Savjeta roditelja prije objavljivanja.
    Od svih roditelja iz razreda JEDINI sam napisao da se ne slažem sa bilo kakvom podrškom upravi škole u tom trenutku.
    Rekao sam i da je besmisleno tražiti da se nadležni organi bave Čečovićem jer su u tom trenutku oni to već radili.
    Tražio sam da se napiše da treba provjeriti šta je škola uardila prije 3 godine i je li tu bilo propusta.
    Pismo je pisano prije izvještaja iz inspekcije.
    I svi su se pravili mrtvi.

Par roditelja se šupkalo direktorici, a ogroman većina je samo ćutala. A privatno mi pisali da se slažu.

Pismo ovih profesora je dodatno pokazalo koliko je loše stanje u Gimnaziji.
    Ministarstvo bi trebalo da javno saopšti da nažalost Podgorička gimanazija trenutno nije nikakva elitna škola, nego je trenutno naša bruka i sramota.
    Da angažuje radni tim profesionalaca različitih struka koji će svim profesorima da održi obuku po pitanju seksualnog uznemiravanja i kako djecu učiti da misle svojom glavom.
    Nakon obuke, provjera stečenih znanja. Ko ne položi, napolje iz škole.
    Na kraju svake godine anonimna anketa među učenicima. Policija da provjeri eventualne prijave. I onda će se škola pročistiti od manijaka i debila.
    Pa to je to, ne zaboravi da u onom drugom slucaju u policiji roditelj izjavljuje da tu nista nije sporno.

Jedina je korist od ovoga sto ce se o tome.pricati, pa ce neki roditelji nauciti svoju djecu da ne cute i da reaguju koliko god znaju i umiju.

Bar polovina odraslih nije dostojna ni svoje profesije ni svoje đece, na žalost. Ako nam nijesam i malo rekla.

26. The Following User Says Thank You to NotRobot For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://www.cdm.me/drustvo/vranes-uk...ic-stojanovic/

javljaju se fašisti. jedan po jedan. ova saopštenja četnijade jasno govore da je ministarka ispravno postupila. bojim se da će direktoricu spasiti filijala dfa u vidu Spajića.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

svaka čast predsjedniku Opštine Kotor. u državi dje su na vlasti sve sluge snsa i koji podržavaju tu sjevernokorejsku politiku i ova gaženja ljudi koji izlaze na proteste, ipak ima neko ko misli svojom glavom.

Ovo ne valja qrca, odma da ti rečem.
    Ako se žalimo na to da se zvaničnici Srbije plekaju u politički sistem CG, onda ne bi smo trebali podržavati kontra-djelovanje
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Jokić je samo podržao studente. sa druge strane sns drži vlast ove države i naredjuje im šta i kako da rade i koje odluke da donose. drži televizije i portale. sa njihovih televizija svakodnevno dolaze poruke mržnje usmjerene ka ovoj državi i prije svega Crnogorcima i manjinama. tako da postoji razlika izmedju biti uz studente i uništavati susjednu državu.

Page 650 of 682 FirstFirst ... 150550600640646647648649650651652653654660 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)