1:1 kraj...
[i mene baci]
Tačno će me bačit, još je Šimunić dobio crveni sad.. Ostalo je još 6 minuta.
1:1 kraj...
[i mene baci]
--------------------------
Do Not Disturb.
ja ufatih lacio, fiorentinu, bajern, salke i liverpul, baci me birmingem, kuci izgubi od barnlija.
Još jedna pobeda i titula...
još me blekburn oburda, dođe liverpul, dođe sampdoria, dođe parma.. pih..
a danas bih glavu dao da će Parma dobiti i ne stavih je na tiket, nego Birmingem glibavi.
Salke x-1
Roma 2-2
Lazio 1-1
Atalanta x-x (na kraju je bilo iz x-1)
za 180e :cry:
dobih 45 na milan,shalke,celzi,fiorentina,lacio
padoh na arsenal za 40 eurica
Koji sam baxuz proshlo kolo me baca reggina, napravili penal i dobili crveni u 20-om minutu,a ovo kolo palermo povede i onda naprave penal i crveni... Javicu vam sledece kolo ako budem igrao kakvog italijana da igrate protiv njega obavezno...:mad:
#fakenews
a kako danas očaraše kladioničare Ajax i Fejenord!
ja padoh na leverkuzen posrani
strefio unterhaching, greuther fruth, utrecht, real, werder i la korunju.. i fino me leverkuzen obali za 140e...
sad imam novi tiket
marsej 0-1
real 1 (prošao)
tenerife 1 (prošao)
viljareal 1
genk 2
teplice 1
viđećemoo.. ovaj je za 350meššš
marsej 2-1 poluvrijeme, nema leba tu!
Samo da zahvalim Sevilli shto me bachila.
Hvala ti.Zivjela.
:roll:
"what sick ridiculous puppets we are,
what stupid little stage we dance on,
what fun we have,
dancing,fucking not a care in the world,
not knowing who we are,
we are not what was intented....."
ispromašivali su se pošteno naročito Keržakov.
ja pogodih reala,depor,marsej,verder.
Promasih buducnost (x) i leverkuzen (1-1).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Leverkuzen si za malo pogodiostvarno se ta ekipa raspada u finišu sezone, kako ih je samo Osasuna razbila u Kupu UEFA.
Marsej je bila lijepa jedinica i za singl.
Ja padoh na Alavesa za 250eura...:mad:
Do Not Disturb.
Bolton-Everton 1, danas u 4 je utakmica.
E napokon sam u subotu dobio na kladionici. Mogu da pucam!!!
Sampdoria-Torino 1
Parma-Livorno 1
Schalke-M'gladbach 1
Middlesborough-Watford 1
PSG-Le Mans 1
Milan-Empoli 1
Sa 5 ulozenih 127 dobijenih i to u mrznu Lutriju dje su najmanje kvote
U nedjelju:
RKC-Ajax 2
Spartak M.-Energiya 1
Werder-Nurnberg 1
Real M.-Osasuna 1
Marseille-Lille 1
Sa 10 ulozenih, nesudjeni dobitak je bio 97.5 eura u LOB.
Dobar vikend, svi rezultati su bili dobri (skoro svi).
Strasni su rezultati biliOD favorita (po kvotama, posto neki nisu ni bili za igru) su kiksali: u Engleskoj Mancester i Arsenal, u Spaniji Barselona, Valensija i Sevilja, u Italiji Inter, Palermo... Ali da se moglo dobit, moglo je!
Ja igrah:
Werder - Nurnberg 1 1.6
Slavia - Most 1 1.4
Ml. Boleslav - Pribram 1 1.6
Spartak M. - Luch Energy 1 1.4
Sevilla - Santander 1 1.55 :mad: :mad: :mad: :mad:
Real M. - Osasuna 1 1.45
Uplata: 10e Moguci Dobitak: 112.8e
Gledao sam prvo poluvrijeme onaj multi prenos na IN i imala je Sevilja nekoliko dobrih sansi, pogotovo Sevanton... ali trt...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
A nemoj me zezat da su ti Arsenal (u ocajnoj formi, ne bori se ni zasta a West hemu gori po petama), Mancester (desetkovan, treba da igra revans sa Romom, u 16.00 casova bilo 5 dvojaka od 6 meceva), Valensija (docekuje Celzi i vjeruje u LS vise nego u osvajanje titule u primeri, znalo se da ce igrati kombinovani sastav), Barselona (vecina sajtova predlagala JEDINICU), Sevilja (veoma precijenjena ekipa, ako izbore evropu neka su zadovoljni, protiv sve boljem i u formi Santandera), Inter (koji je desetkovan isao na gostovanje odlicnoj redjini koja grcevito pokusava da izbori opstanak, da ne pricam koliko su igraci Intera motivisani) bili za igranje, posebno sa onako malim kvotama koje su kladionice odredile.
Za palermo sam se i ja razmisljao da ga igram jer sam mislio da mora visse prelomiti i dobiti neku utakmicu, ali srecom nisam.
sve sam te mečeve izbjegao, osim Saragose koju sam odigrao X na jedan ludi tiket, tako da to ne računam...
fin mi je bio ovaj tiket đe me Leverkuzen bačio... Računao sam da će nakon one katastrofe od Osasune probat da se iskupe u meču sa BOHUMOM, ali ih i ovi oprašiše.. žao mi je taj tiket, dobar je bio...
ovo sa marsejom 0-1 neću komentarisat, uopšte me ne interesuje i neću da razmišljam o tome kako su se desila 2 penala za 2 minuta u prvom poluvremenu, čir ću dobit'...
moglo se dobit, ali kad te neće - neće te...
Sad ti ispade strucnjak za kladionicu jer si dobio za vikend. Ako me quote-ujes barem procitaj sto sam napisao. Vidis li da sam u zagradi naglasio "favoriti PO KVOTAMA" bas zato sto nisu bili neki za igru iako su ih masu favorizovali bukmejkeri, ali i to je dosta ljudi igralo, zato ne mozes rec da su strasni rezultati bili. Rezultati su strasni kad dodju ti favoriti poput Mancestera, Barselone, Celzija itd, koje svako igra, a ne kad dodje MLADA BOLESLAV i neki takvi timovi koje smo mozda ispratili mi pojedinci.
Za vecinu ovih informacija koje si naveo se slazem i izbjegao sam ih skoro sve, ali sto se Sevilje tice, jedino je malo veca kvota trebala bit. Ali sto ti pokusavas da kazes, da Sevilja nije favorit protiv Santandera. Santander je odlican ali je Sevilja bolja, pogotovo na svom terenu. Po kvoti jeste precijenjena, ali je bila favorit.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks