Ne gradi gasovod lijep no uporan
Ne gradi gasovod lijep no uporan
Last edited by BAR; 10-12-24 at 13:23.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Države u Evropi prestale da izdaju azil državljanima Sirije, to još uvijek nije zvaničan stav EU, ali države pojedinačno donose takve odluke. Bašar el-Asad i njegova familija su dobili azil u Moskvi.
Muhamed al-Bašir je privremeni premijer Sirije (oročeno do 1. marta 2025 god.), policijski sat je ukinut tako da radnje, banke i sve ostale institucije ponovo rade.
Izrael je izveo udare na preko 480 ciljeva u Siriji, uništili su 15 brodova sirijske mornarice, gađani su sistemi protivvazdušne odbrane, skladišta municije, pogoni za proizvodnju oružja,... Osim toga ima potvrda da su izraelske snage došle na 25 km od Damaska (oko 10 km su ušli na teritoriju Sirije).
Na sjeveru Sirije još traju borbe (Kurdi)...
Sent from my moto e20 using Tapatalk
Sirijske Demokratske Snage (SDF) su Kurdi koji su na istoku Sirije proglasili svoj halifat, a na dobrom dijelu sirijske teritorije su porazili snage islamske drzave, te imaju podršku SAD. Sirijska nacionalna armija (SNA) je frakcija podržana od Turske i oni su se u ratu osim protiv Asadovoh snaga borile i protiv SDF-a. Poslije pada Asada borbe između SNA i SDF ubrzavaju tempo iz još izdašniju pomoć Turske snagama SNA.
Hi folks. Guess what. Postoji verovatnoca da je vodja sirijskih pobunjenika Al-JEWlani jevrej. Sto nije cudno, jer je dosta mosadovaca ulazilo u brak s arapkinjama da bi sakrili trag. Trololo
Tebe kvotovah jer si baš dosta faktografski napisao,pa ćeš možda najbolje znati i broj izbjeglica koji su tražili azil zbog Asadovog diktatorsko-tirjanskog režima.
O broju istih koji su zadnjih dana krenuli nazad u domovinu ili se pakuju za povratak, će bolje znati ovi što su pobrojali Ferarije,Mercedese...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
TakoE Joni.
Kako je čudna forumska zajednica kreneš odjednom da si saglasan sa onima sa kojima neđe nisi bio neđe na ove teme saglasan.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Istinomjer.Da te vidim sad Joni.
Ili si opet kratak u argumente ka obično jer ti je safra "jača" strana umjesto da je skontaš ka slabost.Biće da je tebi zabagova' indikator za sarkazam ono.
Kako je noćas lijep Mjesec iznad Podgorice no nema ko da mu pjesme spjeva.
Last edited by Bluemoon; 15-12-24 at 15:59.
kakav je Asad bio socijalista.
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...vijesti_prva_m
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tamo su plemena jel tako
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Azil i status raseljenog lica su dvije različite (pravne) stvari, ali se svodi na isto - izbjeglice koje su na neki nacin registrovane. Dakle, tih lica ima u Turskoj (najviše), Jordanu, Evropskoj Uniji,... i čine brojku od oko 8 miliona ljudi. Ti ljudi nisu odjednom napustili Siriju, vec ,,postepeno". Neka ih se pola vrati (a nema šanse) u godinu dana toliki priliv bi predstavljao problem i za neku puno sređeniju državu, a ne Siriju. Što se povratka izbjeglica tiče ovaj prvi talas su uglavnom činili oni iz Turske i Jordana koji su smješteni u (neuslovnim) izbjeglickom kampovima. Ostali? Pa, na sjeveru se još ,,krljaju", Izrael još reketira, Iran još preti, , Turska... Ne bih se kladio na mir i da ce svi da se vrate.
A mozda ce ih Turci malo pogurati...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako se ti pronađe u mom postu,nije mi jasno.Nisi pažljivo pročitao moj post,kao što to još neki ođe čine i onda iz neke ostrašćenosti i ličnog(koliko god to apsurdno izgledalo s obzirom da je ovo forum) animoziteta pokušavaš da započneš neku diskusiju da ne rečem prepirku.
Za sad toliko,a ako ne kapiraš ni sad što sam napisao kao što nisi ni pretposlednji moj post u kojem kvotovah wulfija a tebe ne pomenuh,moraću crtat u nekom sledećem postu.
Prođe mi život u "crtanju".Upravo završih objašnjavanje fizike mlađem sinu,koji misli da nastavnica ima nešto lično protiv njega a ne da on ne kapira fiziku,vratih se na forum,kad AsC ne umije da čita.
Last edited by joni; 15-12-24 at 21:27.
Kako si se samo prosuo.Kompleksi su čudo a ti ih ih imaš prema ASC-u očigledno.
Last edited by Bluemoon; 15-12-24 at 23:05.
Da, obraćaš se prvo wulfy-iju a onda iza toga pominješ "ove što su pobrojali ferarije i mercedese".
Budući da sam ja prvi postavio klip sa Asadovom garažom i prokomentarisao njen sadržaj na ovoj temi, ne znam koga smo to drugo trebali da pronađemo?
No ajde, neka bude da ja ne umijem da čitam.
Peace out.![]()
Ipak moram crtat:
1.Ti nisi brojao Asadove lux automobile,nego si samo bio u službi propagande i to prenio.Dakle nisam te pominjao,nego si se sam pronašao.
2.Ja nisam ni brojao lux kola vojno sposobnih Ukrajinaca niti prenosio info nekog ko ih broji,nego sam ih lično vidio a lako je bilo utvrditi da su skoro sva +40,50K€,tako da kvotovanje mojih postova nema veze sa onim što ti napisa.Takođe,to nisu bila kola Zelenskog,mada,tu računam na tebe da ćeš prenijeti vijest o njegovom voznom parku koju će neko već pustiti u etar po potrebi,tačnije kad ga puste niz vodu.To obično tako biva.Sjetimo se Libije,Iraka...Je li moguće da zapad sazna za Gadafijeve račune u njihovim bankama tek kad oni u sandale uđoše u Tripoli a ne kad ih je isti otvarao?
3.Ovaj post,logično,upućen je tebi,tako da, kako god da ga čitaš,pogrešno ili ispravno,moraš se prepoznati i možeš i odgovarati.Ali,razmisli je li vrijedno,jer,što reče drveni advokat, to je samo moja opsesija tobom i moji kompleksi zbog tebe.U prilog mojim kompleksima zbog tebe sad otvaram moj specijalni hard disk đe su pohranjeni tvoji postovi od postanka ovog foruma.Imam čak i sliku tvog avatara zakačenu na metu za pikado
Last edited by joni; 16-12-24 at 16:56.
Kolega semantičaru, ipak sam nešto i brojao, onako sa klipa koji mi je bio dostupan.
Pronašao, u skladu sa onim što je pisano na temi.
Nisi brojao, ali si bacao neke cifre, i navodio modele.
Dramatična razlika, zaista.
Pročitao tvoj post → search forum → advanced search → user name - "joni", keyword(s) "auto/auta/Zelenski"
3 minuta
Moglo je bit i da ne iskoči ništa, ali ovako kroz maglu sam se sjećao da ste pojedini ostavljali neke komentare na račun ukrajinskih auta, ispraćene nezdravom dozom cinizma.
Search engine odradio ostalo.
P.S.
Priče o kompleksima me poštedi. Odogovaram samo za ono što izađe iz moje tastature.
Last edited by ASC; 16-12-24 at 17:24.
Ako u search ukucaš "auto/auta/Zelenski" i izbaci ti te moje postove koje izbaci,to ne znači da u tim postovima piše da sam ja brojao Zelenskom auta.
Eto da nacrtam:nisam brojao,ni Zelenskom ni Zalužnom,no zapažao vlastitim organima čula vida auta UKR 'izbjeglica'.Dakle,manje koristu AI a više koristi NI.
Idem sad da kucam u search"Asad/Sirija/povratak izbjeglica/napokon slobodna demokratska sirija/al Bašir vozi golfa 3"
Last edited by joni; 16-12-24 at 18:00.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks