Sve vise mislim da su se ova hapsenja sluzila za skretanje paznje javnosti sa imenovanja ovog neznavenog lika na celo ANB, Simovic uhapsen, Simovic pusten, koliko puta smo ovaj igrokaz vidjeli zadnjih par godina.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zašto "najbolja zemlja za žene" nije savršena
https://www.vijesti.me/bbc/736221/za...-nije-savrsena
Najbolje je kad smo ispod radara...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A ipak nas uvode znači nešto smrdi u državi Danskoj.Znači mi nećemo tamo biti ni ka Hrvatska igrač na rezervnoj klupi no u magareći ćošak.Njemačka i Francuska (eventualno) će da donose odluke za cijelu EU a mi ćemo biti ono ka tu ste ali ne dirajte ništa.I ako veliš da ti se ne sviđa što u EU Berlin donosi sve odluke te pošalju u magareći ćošak ka ko vas šta pita.
I mi se tome radujemo.Blagoš.
Last edited by Bluemoon; 14-12-24 at 19:19.
Last edited by Caesar; 14-12-24 at 19:23.
γνῶθι σαὐτόν
Ada kad je mogao advokat MAFIJE moze i ovaj na 6 mjeseci nego mafijaski advokat i dalje aktuelan...
Što bi reka jedan inspektor za narkotike gledam sa ovima u ANB da budem krajnje rezervisan.![]()
https://www.cdm.me/politika/knezevic...rova-u-evropi/
čoek čiji su drugovi bombardovali Dubrovnik i Sarajevo. ubijali nedužne civile po Bosni, djecu po Sarajevu. njegovi idoli su počinili najveći zločin u Evropi od WW2 na ovamo. zamalo izazvali gradjanski rat u CG šaljući nekakve bataljone. čoek koji eo duže od deceniju radi za strane države a protiv one u kojoj je rodjen. čoek koji otvoreno navija da ginu ukrajinska djeca od februara 2022. na ovamo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovdje su pisali (mislim da ne i ti) kako će nam, kad je Milo pao, EU pokrit kredit za auto put, jer smo se demokratizovali.
Mi smo im bili važni da nas maknu od kineskog uticaja, a to je za EU sitan novac.
Ovo “unijeće” važilo je do jednoga momenta i to prilično realno. A taj momenat je prošao.
Kada dođe do članstva moraće da se usaglase sve članice. Bojim se da će se za par godina stiuacija vratiti na raniji skepticizam prema proširenju u dosta zemalja, posebno pomjeranjem političkog klana u desno na globalnom nivou, a i u EU.
Što se Hrvata tiče, nisu lupili full rampu kao Srbiji, jer bi time Srbi pobijedili kod nas.
A da će biti čupavo sa njima, oće. Oni su zbog Slovenaca kasnili godinu-dvije.
Tko leti, vrijedi...
A zamisli kad je meni u cijeloj priči gore što su zasrali sa Hrvatima ka prvim komšijama i drugarima tu odma do granice no što su zasrali da uđemo u EU ako to ima nekog uticaja.Da treba da nas je iznova sramota kad sa CG tablicama uđemo tamo.E to je možda bitnije no jebena EU.
No kako kome.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 14-12-24 at 20:32.
eo kako dfovci posmatraju stvari. treba napadati ministarku jer radi svoj posao. kakav glib od stranice:
A ko je njegos urbani
Ponavljaju ovu priču danima, svi "istaknuti predstavnici" ugnjetavanog naroda su se javili. Zamjena teza, na svom su terenu.
Aleksić: Vučurović sve radila po zakonu, vidjećemo ide li MPNI putem koji je trasirao DPS
Okle znaš da istu nije konstruirala UDBA da ložinja?Ajde mani se ćorave rabote.To samo pravi nemire u ovaj već dovoljno napaćeni narod.
I samome sebi kad pratiš te kanalizacije praviš nemir.Ja ti ovo velim što ti dobro mislim da se batališ jebenog Twittera.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
treba pratiti ovakve naloge, samo da se vidi šta ljudi misle o Crnoj Gori i Crnogorcima. jer te stavove sa ovakvima dijele mnogi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks