https://etv.me/hronika/milutin-simov...ani-sa-slobode
ako je tačno, onda govori dovoljno. o svemu dje
smo.
https://x.com/DejanMilovac/status/1867818573801935332
jel ovo mans protiv Vlade?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 14-12-24 at 10:23.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Fokus je i dalje samo na ekonomskim temama
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...da-mitropoliji
"Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić smatra da bi ikonu Bogorodice Filermose trebalo predati Mitropoliji crnogorsko-primorskoj (MCP) Srpske pravoslavne crkve (SPC)."
Last edited by the Genius; 14-12-24 at 11:37.
Brzo ga pustise haha
Meni je jace ovaj pomorac i konobar koji je izabran za direktora anb
Zasto bi ga drzali, da ako su imali vremena da izuzmu i da prouce tu dokumentaciju koja im sluzi kao dokazna gradja a nije bas da mogu nastaviti ili ponoviti djelo.
Tako su i one iz Plantaza drzali u pritvoru godinu i po dana nakon sto su ih saslusali i izuzeli sve dokaze.
Optuzenje i dokazi se racunaju, zadrzavanje je predstava.
Uz to je izgleda je i partner nekog škaljarca. Ovo što radi Spajić nije normalno, da se IKO udostojio eo par dana od kad se zna da kaže šta je dotičnog preporučilo za šefa ANB-a, da reče čekajte ljudi...
A to što EU na ovo nema komentar ja mislim dovoljno govori koji smo odron od države i da smo vjerovatno pušteni niz vodu...
Odgovor Marku Kovačeviću
Gospođa nije radila svoj posao kako treba pa tražimo nekog ko će za platu koju dajemo (mi građani) svoj posao raditi kako treba.
Mete tu ne crtaju građani, svako crta svoju i sa (očiglednim) ponosom/sramom je nosi.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nezvanicno saznayemo da se Simke tereti za oko 8 k Eur.
Laka noc
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ruka pravde.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dobar pokusaj, ali moras vecu loptu da uzmes. Do tada ces da se prosipas.
Objektivnost ti bjezi svakako u kontinuitetu. Opet masis cijelu poentu price i naginjes da je najlakse bilo da prijavi profesora policiji da ga kazne, a prica je da je ona zeljela da zastiti ostale ucenice tako sto ce gospodin biti uklonjen iz skole.
A posto si rekao da ostalo ne znas, evo da te prosvijetlim - seksualno uznemiravanje je kao krivicno djelo evo godinu dana u zakonu identifikovano. Dakle, bio bi eventualno procesuiran i nastavio da radi u skoli.
Svakako, direktorica je napravila previse propusta. Nije posao direktorisanja za nju, neka se vrati maternjem i knjizevnosti u tome je svakako bila odlicna.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nije smijesno,nego tužno. Da vidimo oce li zadržati Ivanovića preko ta 72 sata,ne bi me čudilo i njega da puste da se brani sa slobode.
Možemo mi da se “radujemo” zatvaranjem nekih poglavlja,ali dok se ne usvoji zakon o porijeklu imovine nemamo ništa,osim osmijehe crnogorskih patriJota koji se hapse ovih dana,mjeseci,godina…
Ja i dalje mislim da je sve ovo farsa i da ta ruka pravde nikad nece stići one koji su oštetili ovu drzavu za više miliona ili koliko god. Pa kome je to smijesno neka se zapita voli li ovu drzavu ili samo kad trebaju džepovi da se napune ruku na srce dok svira himna.
Pa ako je zeljela da zastiti ostale ucenice, najbolje bi to uradila na nacin sto bi ga prijavila, sta pricas ti
Da me prosvijetlis, pa ja sam prvi napisao kad je uvedeno to kd.
Mogla je prosle godine da prijavi i sigurno bi odgovarao, pa bi to osiguralo adekvatno reagovanje prosvjete, ministarstva i sviih ostalih i naravno dovelo do prestanka radnog odnosa doticnog.
Takodje sama osuda za kd bi ga ucinila nedostojnim po zakonu za dalji rad
Umoran sam od svega sto znam
Znaci sudilo bi mu se po novom zakonu za djelo koje je uradio prije nego je zakon izmijenjen? Mora da si Vasilije Carapic licno ili neko slican. Jos da predlozis retroaktivnu primjenu zakona pa da bude sve kompletirano. Ono tipa ova izmjena vazi unazad 30 godina. Citas li ti sebe sto pises i zasto ne.
Ne blamiraj se.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Moguće i da griješim vezano za Bugarsku i Rumuniju u slučaju njihovog infiltriranja EU ali uzmi u obzir da je Bugarska bila ozbiljna prijetnja kao jako povezana za Moskvom ne kao ovi naši nego daleko jače.Iz bezbjedonosnih razloga su isprva ušli u NATO.Prisjetimo se kako smo mi ušli u NATO.
Što se tiče Hrvata evo jedan primjer đe je jedan u parlamentu digao glas protiv nečega đe bi svi u EU trebali dići glas.Ali,niko ga ne ferma ni 2%
Poenta je da EU ono što želim reći daleko drugačijeg izgleda od 2019. pa do dana današnjeg dosta se tu desilo turbulencija i nije nešto ka meka i medina.Što bi jedan Hrvat reka' jedina prednost za nas sa Balkana je što kad odeš u zemlje EU nisi više građanin drugog reda.No hajde,ovo su diskusije za neku drugu temu da ne opterećujemo ovu.Lijepo je na tu temu ozbiljno diskutovati bez onog iz krajnosti apsolutno da,ili apsolutno ne.
Last edited by Bluemoon; 14-12-24 at 15:05.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-sa-skaljarcem
haha cirkusa ovog.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks