Bolton -Sefild jun.: 1
Napoli - Bari: 1
Areco - Bolonja: 2
Lion - Bordo: 1
Birmingem - Koventri: 1
Broj kombinacija: 1 Kvota..: 15.42
Uplata : 5.0 Moguci dobitak: 77.1 EUR
Eo brat Luximus javio iz BGD-a
Cibalija - SHibenik 2-1 (izDvauJEdan)
pa da vidimo , bachismo po 5-10keka..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Bolton -Sefild jun.: 1
Napoli - Bari: 1
Areco - Bolonja: 2
Lion - Bordo: 1
Birmingem - Koventri: 1
Broj kombinacija: 1 Kvota..: 15.42
Uplata : 5.0 Moguci dobitak: 77.1 EUR
stutgart je 1 za milion eura danas.
Your IQ is your fashion
Cristal Palace 1
West H. 1
Barnly 1
Stutgart 1
Reggina 1
Varengem 1
Kvota 50
Vode mi west hem i stutgart :P
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
@ perper ..ode napoli...
opet se niko ne hvali sa dobicima.igrah u subotu 2 tiketa po 10 jevrica
celsi,mancester,barsa,lion(on me bacio)
celsi,mancester,barsa,stutgart,juve,valensija 50 jevrica
juce:nisu mi se svidjele sigurice pa bacih 5 eura na inter,genk,twente,empoli,fenerbahce,partizan 33 eura
cak mi je i majka dobila 22 eura :P milije mi je nego da sam ja 200![]()
A ja sam dobio neku crkavicu, mogao sam i bolje proc ali nije mi se dalo
Dobitni: Mancester J, Celzi, Bolton, Stutgart, Barselona, sa 10e za 62e
Zamalo dobitni:Mancester J, Celzi, Bolton, Stutgart, Napoli (1:1), sa 10e za 70e
Jucerasnji zamalo dobitni:Hamburger, Totenhem, Birmingem, Atl. Madrid (1:1), Real Madrid, River Plate, sa 5e za 158e s tim sto je River odlozen, pa bi se dobitak smanjio za kvotu 1.9
Inace i meni je otac dobio sa 2e 50eIgrao je: Stutgart 1, Bajern 1, Mancester 1, Valensiju 1 i Liverpul 4+
![]()
Last edited by tricky_kid; 02-04-07 at 11:36.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
I ja sam bio blizu: Empoli iz 1 u 1, Birmingem isto, Santander 1 i Totenhem 3+
sa 3 eura - 78. Jbg.
Milan-Bayern 0-1
PSV - Liverpool 2
Chelsea - Valencia 1
Roma - Manchester United 1x
Milan - Bajern 1
Psv - Liverpul 2 (ako je istina da psv-u ne igra alex)
Roma-Man Utd 3+
Chelsea - Valencia xpp
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
meni ovo sve izgleda kao 0-2... mozda chak i 0-1 neku izabrat
a ovako fiksevima milan 1 celzi 1 psv x roma x ...
milan 1
liverpool 2
cska (-13) 1
panatanaikos (-13) 1
majami (-5) 1
tau (-9) 1
la lakers (-3) 1
kvota oko 100
a ****, ti si ovo maloprije postavio ( u 21:40 ) sad vidjeh.
ne no pirlo prvi daje gol![]()
I tako![]()
Ovaj Milan veze nema![]()
kakve su svabe qkala ti majka igraju u 90-om ko u prvom zato ih volim![]()
Apsolutno ne podrzavam.
Parma - Livorno 1 (2,10)
Sampdoria - Torino 1 (2.05)
Hertha - Bielefeld 1 (1,75)
Zaragoza - Barcelona X (3,00)
Reading - Liverpool 2 (1,90)
Blackburn - Aston Villa 1 (2,05)
Roda - Excelsior 1 (1.50)
Kvota: 132.05
Uplata: 5.00 EUR
DobitaK: 660.24 EUR
daće Bog!
@Parma - Livorno
Parma koja ove sezone igra zaista loše dočekuje Livorno koji je u padu forme. Parma, ukoliko uknjiži 3 boda protiv Livorna, automatski ide sa 22 na 25 i pravi veliki korak ka bježanju iz opasne zone, đe bi se izjednačila sa Ređinom čiji se poraz u duelu sa Interom svakako očekuje. Velika kvota (2,05) je sigurno nešto što uliva nesigurnost igračima, ali po meni je ovo jedan od sigurnijih fikseva ovog vikenda... A ovu Parmu spašavam skoro svako kolo, red je da mi dođe više!
@Sampdoria - Torino
Livorno je učvršćen na sredini tabele, i to je ono što ih, vjerujem, zadovoljava s obzirom da su doskorašnji drugoligaši, dok Sampdoria juri bodove, i ovo joj je jedna od ključnih utakmica ukoliko želi da ostane u trci sa Fiorentinom za mjesto u kupu UEFA sljedeće godine. Pobjedom im ostaje realna mogućnost da očekuju kiks Fiorentine u nekoj od narednih utakmica, jer ovog vikenda je pobjeda Fiorentine nad Askolijem nešto što se svakako očekuje, dok bi porazom, ili neriješenim rezultatom, šanse bile znatno umanjene.
@Hertha - Bielefeld
Bielefeld se bori za opstanak, ali mislim da svakako ne računaju na pobjedu protiv Herte koja juri plasman u kup UEFA. Nisam nešto čvrst što se tiče ovog para, ali Herta mi je jedan od srećnijih timova, tako da je igram. Bielefeld će vjerovatno igrati zatvoreno, pokušavajući da izvuče remi, tako da je ovo možda i jedna od onih utakmica za 0-2, ali vjerujem u pobjedu Herte, iako nemam neke jake argumente za to. Jednostavno je igram jer imam osjećaj.
@Saragosa - Barselona
Saragosa igra fenomenalno ove sezone, dok je Barselona na čelu Primere. Pobjedom, Saragosa ulazi u zonu Lige Šampiona (50 bodova) nadajući se eventualnom kiksu Valensije na gostovanju neugodnom Atletiku iz Bilbaoa koji se u Primeri bori za opstanak, ali to sigurno nije realna slika mogućnosti ovih fudbalera. Saragosa bi u slučaju 'iksa' Valensije prišla samo na bod, ali je nerealno ipak očekivati pobjedu protiv Barselone, tako da ću odigrati X, jer jednostavno mislim da može doći.
@Reading - Liverpool
Liverpul je u sjajnoj formi. Praktično je obezbijedio mjesto u polufinalu Lige Šampiona, pa može da se u potpunosti posveti mečevima Premier Lige. Pobjeda protiv Readinga ne bi trebala da se dovodi u pitanje, samim tim što Arsenal (na papiru) ima lagan posao protiv West Ham-a. Reading učvršćen u sredini tabele, iako ga samo 3 boda, vjerovali ili ne, dijele od zone Lige Šampiona, ali Liverpul je Liverpul...
@Blackburn - Aston Villa
Osjećaj!
@Roda - Excelsior
Roda se pobjedom primiče mjestu koje vodi u UEFA kup, dok Excelsior traži bodove spasa, ali ipak vjerujem u pobjedu Rode.
I znam da neću dobit' kad ovako sve proanaliziram, i ostavim tiket na forumu, ali nema veze... Srećno svima koji se odluče da uvrste u tiket nešto od ovih parova.
Pozdrav!
Last edited by Vlado; 06-04-07 at 17:24.
Trebala bi da Hertha vise da dodje! Nisu pobijedili ko zna od kad!
Za parmu i sampdoriju bih te podrzao.
I jos dodajem PSG koji je krenuo napokon!
Parma 1 i Bajern 2 za sjutra.
Još jedna pobeda i titula...
Zna li neko nesto sto ja ne znam, pa da mi objasni zasto je kvota na Zetu sjutra 3? Dobro je sto necu igrat 2...![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
evo gubi Hertha, pa jeHeboteeee....
Herti se povrijedio najbolji strijelac, ja sam je zbog toga izbacio sa tiketa.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks