Ja uzeh ovaj prije mjesec dana https://tehnoplanet.me/p/Hisense-D20...azivac--104059
za sad radi sve kako treba
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Hvala na savjetima, ovo mi se cini preveliko, mislim…ja sam to zamisljao kao velicine kao neki ruter, preciscivac vazduha…medjutim vidjeh dimenzije 50cm da je to ogromno.
Kolega kaze da njegov skupi 3l za 8h, ne znam koji je model.
xiaomi mi je i pao na pamet ali na sajtu nema nista, osim kad se ukuca model koji si dao izadje nas CG sajt ali nema cijene, vjerovatno u pripremi.
pa mozda sacekati malo, moze se izdrzati, sjutra je kisa pa je par dana suncano.
Ne moze to biti mali uredjaj, treba posuda, hladnjak, motor, svasta nesto. To se ne moze spakovat u kutiju od cipela a kamoli u kutiju rutera.
Neka preporuka za aparat za espresso?
Verzija sa kapsulama, tj koristio bih samo kapsule. Nije potrebno da melje i sl...
Vidim ima neki Kimbo, Lavazza, ti aparati budu do 80-100€ ali mi nešto jadno izgledaju, ima li neka kvalitetnija varijanta?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ja ovaj i doma i na poslu godinama
https://www.instagram.com/reel/CMwtY...RpNnl0dno2cWZi
nothing comes from violence and nothing ever could
Kupih prošle godine Lavazza aparat i žena se kune da je top kafa, ja je ne konzumiram...
Takođe par ljudi što je probalo pokupovali su istu skalameriju...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Najjeftiniji aparat je onaj "Lavazza Jolie" a sistem je "A modo mio".
Najveci izbor kapsula je "Nespresso".
Po meni najgora opcija "Dolce gusto".
Ostale ne preporucujem zbog prilicno ogranicenog izbora i prilicno visokih cijena kapsula.
Inace smo (po)dosta pisali o tome na temi o kafi pa ako nadjes vremena, prelistaj malo...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...253B-Caf%25E9/
--------------------------
Do Not Disturb.
I ja sam zeni kupio lawaza , ima sada akcija u tuto capsule. Ja i ne pijem kafu , ona svaki dan po 2 popije i oduševljena je . Prije toga smo ima li dolce gusto i nista spektakularno .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Taj lavazza je 70-80 eura a 16 kapsula je 8-9 eura, aparat kao aparat svaki dan na poslu napravi po 20 kafa i radi bez problema.
a kafa im je toliko dobra da je bolja od one sto se dobije u 95% kafica.
Mogu li ovi odvlaživači vazduha riješiti problem vlage i kondenzacije u kući?
Hvala vam. Vjerovatno cu onda Modo Mio.
Malecan je i plastikaner, ali radi posao i kapsule mozes svuda naci...
Htio sam nesto malo gabaritnije i kvalitetnije, ali svi ti aparati koji koriste kapsule su ista fora...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Pa nema tu neke ogromne razlike, skoro svi rade na istom principu... razlika je uglavnom u velicini/tezini, dizajnu, kapacitetu za vodu, iskoriscene kapsule i sl. Nista sto znacajno utice na samu kafu. Vise se aparat bira na osnovu neke estetike ili samo sistema radi kapsula koje ce se koristit'.
Sto se cijena tice "A modo mio" dodje jedno 50c kapsula, Nespresso kapsule se zamjenske mogu nac' i za 30c kod nas a u DBV recimo i za ispod 20c po kapsuli pa ko pravi ekonomsku racunicu da duze staze moze i to da uzme u obzir.
Do Not Disturb.
Preporuka za neki bojler od 80 litara i nekoga ko će da ukloni stari i montira novi?
Da li neko ima i koristi i kako mu se pokazao neki od parocistaca iz Karcher linije ?
Ocu malo sebi da olaksam ako valja i ako je dosta lakse sa tim odrzavati stakla.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Isto SC2, znam da mi Bit čini mi se tada reče da uzmem 2ku, jer 3ka ima manju posudu za vodu pa se mora dopunjati češće, tj ne može odjednom završiti posao ako se cijeli stan čisti.
#fakenews
Skoro se žalio na sc4 ili sc5![]()
Brat mi ima sc3 i nije zadovoljan jer kao sto rekoste mala posuda, ne moze ni 10min odradit posao i opet mora da ceka da se zagrije. On ga koristi za auto, a ja bi koristio za druge namjere.
Gledam i neke serije WV6 plus ima ih bas masu modela i oznaka. Jeftinija varijanta jer je samo kao usisivac vode. Malo se ocisti sa prskalicom i deterdzentom pa onda pokupi to sa aparatom.
Bas ludim od prozora (balkonskih vrata) a imam ih 10 na stan i prlja se bas brzo jer ne spustam roletne ni kad je kisa.
Pokvari se Beko ves masina u garanciji srecom , 3 elektronike su crkle kako vile ga znaju? Kupih neku Bosh masinu 9kg na akciju u tehnomax oko 550 eura , totalno drugi nivo kulture... mnogo tisa a i bolje pere. Oprala zeni neke stolnjake i makla fleke sto ni LG ni Beko nisu mogli..
Za sad pohvala za bosh za pranje i tisinu a i za Beko sto se tice popravke i garancije
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks