da me gleda kao milutin svoju zenu
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
...al' barem imam stila,
Jer, kako god okrenem, sve sam živo napravila...
Dobro, udala se nisam još... (i nemam neku želju jaaaaku)
....
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Podržavam te u tome makse brak je pakao.
Enivej.
Evo sam ti našla savršenu borilačku vještinu.Ja sam trenirala u Beograd nije agresivno,ne zadaješ bol nikome a pri tom dobijaš unutrašnju harmoniju.
https://youtube.com/shorts/Dy1pJe3xw6U?feature=shared
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Suvereno vladam teritorijEm,
Samostalna, držim sve u šaci,
Ne padam pred kolektivnom euforijoom...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kod braka je možda najgore što tvoja intima postaje državna stvar.A tek ako se udaš u crkvi.Holi šit.
Sijaju zvezpde kao oci konobaricee
Послато са 23043RP34G помоћу Тапатока
A što su ti emotivni Nikšićani na svijet ih nema.![]()
Što bi moja majka rekla, nema te u 9 država![]()
Forever young, i want to be forever young
Majka te najbolje zna.
Mala korekcija, vjerujem da više ništa ne vjerujem![]()
Forever young, i want to be forever young
Madre vazda vjeruj ostalima neVer.
Madre je Madre.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Jedem ti ja kolac, ovaj put od jabuke - naravno cimet je tu i kuglica sladoleda,
kad evo ti ga vrabac na sto…pa na moje koljeno. Ja sta cu, nahranih ga mrvicama,
opuva ih za sekund, ja jos, on opet za sekund. Dodje jos jedan, dadoh im veci komad.
buc, buc, opuvase i odose.
Mora se podvući crta i sa vrabcima.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Samo ne znam u šta bi držali pištolje, da li sa nogicama pa da prijete pištoljima u letu ili krilima, pa da mogu da slete dok prijete.
Ovo me posjeti na jednu staru dilemu, da konj počne da nosi pantalone, na koji od ova dva načina bi ih nosio?
![]()
Logičan je odgovor, pantalone su za dvije noge.
Znači druga slika.
Danas Rješavam probleme.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ali mi ljudi imamo 2 noge, da imamo 4 noge, onda bi bile pantalone za sve (4) noge.
Moj odgovor na ovu dilemu sa konjem bi bio mogao da bude zavisan od vremenskog parametra, tj. ako konj ima namjeru da jendog dana evoluira i da se uspravi kao što je to uradio svojevremeno naš daleki predak Home Erectus, onda njegove prednje noge treba posmatrati samo kao privremene noge, koje imaju tendenciju da postanu ruke, i da zbog toga treba da obuje ove pantalone samo za zadnje noge. Ali ako mu je baš zima i živi tamo neđe blizu arktičkog kruga, a pritom ne planira da se uspravlja onda neka fura ove prve pantalone za sve 4 noge. 🤣
Zamisli Mexican Standoff tebe i vrabaca, to bi dobra scena bila za neki komičan film.
Ja sam ovih dana tu jednu mačku što mi se mota oko kuće hranio bio, svaki dan joj kupovao onu neku piletinu u kesice i davao joj da jede. Da bi ti ona mene jedan dan nakon što sam joj dao da jede napala i malo izbockala sa onim kandžama, i reko mrš, ja te ovđe hranim svaki dan a ti me još napadaš, i nisam joj više kupovao xD. Mislim ne očekujem od životinje da može i da treba da razumije nas ljude, naravno da nema ona taj kapacitet, ali isto je ova mačka nešto bila divlja masu. Moguće da ju je neki čovjek ranije napadao i da se sad boji ljudi.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks