Đaci gimnazije dijele poruku:
U čemu je razlika između Bilje i Čeča?
Pa Čečo ustvari voli đecu.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Đaci gimnazije dijele poruku:
U čemu je razlika između Bilje i Čeča?
Pa Čečo ustvari voli đecu.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ne no Slaven to radi da bi narodu omogucio jeftine stanove a ne neku vrstu domaceg Beograda na vodi dje bi se ekipe utalile
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
slaven je medju tri dobrotvora u državi. no ga napadaju ovi dukljanski separatisti jer je Srbin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta pricas ti
Traze da profesor odgovara za seksualno uznemiravanje, a zrtva nece da podnese prijavu nadleznim organima, sto je trebalo da bude jedini normalan sled dogadjaja i epilog ove situacije, a ne da se pravi cirkus. To bi znacilo i automatski prestanak radnog odnosa profesora.
Sta to fali premijeru, izgleda da tvoje drustvene i moralne vrijednosti vise favorizuju dps premijere cije rezultate rada citamo po novinama svaki dan
Umoran sam od svega sto znam
To su gluposti BAR odma da ti rečem ako nekom zaposlenom u OEBS vele da 2028. traži drugi posa' jer te godine isti napušta Crnu Goru,to znači samo jedno da ulazimo te godine u EU kako su zacrtali.
Na osnovu ovoga vezano za OEBS mogu samo doći do zaključka da ćemo zbilja te godine ući u EU.Samo što se meni toliko toga vezano za istu dobrano ne sviđa.
Last edited by Bluemoon; 13-12-24 at 19:20.
Prije samo nekoliko dana pipunče izjavi da je Božja pravda to sto oni uvesti Crnu Goru u porodicu evropskih naroda.
A malo prije toga Koljenica reče da je skupstina garant da će Crna Gora biti naredna clanica EU.
Uopste me ne bi čudilo da je istina da oni oce po nalogu Vucica da miniraju put Crne Gore u EU,jer ovaj sa Srbijom neće uci u skorije vrijeme i to bi za njega bio veliki neuspjeh,kako to narodu objasniti.
Mogu oni da se vade na dRps i koga god oce,ali bi veliku uslugu napravili narodu ove države kad bi se sklonili da konacno pocinemo i od jednih i od drugih,ali nismo te sreće.
Pa E.
Kad bi se zezali,ne mogu oni da miniraju put CG u EU.Završeno je to BRT ka sa NATO.
Last edited by Bluemoon; 13-12-24 at 19:42.
Nema vise da se gubi u regionu, ni vlast ni zemlja.
A i Tramp se vratija.
Хоће ли Трамп сасећи репове дубоке државе и у Приштини!?
https://www.in4s.net/hoce-li-tramp-s...-i-u-pristini/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vidi Jola prasice što je opasan, e me jedino strah da ne mogne cijelo prase sa ražnja izjes od stresa koji je doživio
Forever young, i want to be forever young
E'o trči postavio na vrh CIA Albanca.
Tačno mi se povraća od srbendi koji se seru po Srbiji nesvjesni što čine dok je ovaj cio Beograd dao na tacnu Trampovom zetu.
I što bi neko reka koja je razlika između Srba u CG i Srba u Srbiji što ovi prvi podržavaju Vučića.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Na javnoj raspravi ka na mitingu, ne mogu da nadju salu koja moze da primi naroda koji zainteresovan da ih isprosipa, nego salje Slaven ove nesrecnike od njegovih cata da njih peglaju.A o murici premijeru da ne pricamo njemu je ispod casti da ucestvuje, on ce samo da obezbijedi te dvije tri milijarde da se to zavrsi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...svih-profesora
kako bilja drži fotelju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa to ćeš da daš šta se žališ nisi Vito Nikolić koji je spjeva pjesmu nad Dubrovnikom ili Bogdan Bogdanović što je proćeran iz Beograda u Beč - no taj napad na Dubrovnik odobravaš.
Što kukaš?Kako tebe i tebi slične nije sramota devedesetih?
Ali,non-paper.Samo ime mu ga daje.
MLS kuka tu nešto za Hrvatsku sva sreća pa moj niko tamo nije rovario za vrijeme devedesetih ali dostina jeste e sad što ćemo svi taj dug da platimo JBG.
Meni iako mi niko tamo rovario nije je to sasvim legitimno.
Last edited by Bluemoon; 13-12-24 at 20:56.
Daje ga i ko si i sta si kad podrzavas blokadu svoje zemlje u eu integracijama![]()
Umoran sam od svega sto znam
Ovo neka nova moda da se iskeziš dok te murija privodi.
Tu bi mora' biti jedno sa Hrvatima ali da im platiš dug iz prošlosti devedesetih što ti nije jasno?Treba li da ti se crta?
A tebi je inače do EU stalo samo zbog donacija i keša.Nemaš veze s vezom kakva im je trenutna agenda i plan.
Jaki ste mi vi ka ono do juče ne bi za spas u EU ali sad su ka naprasno EU apologete.
Last edited by Bluemoon; 13-12-24 at 21:16.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks