Nije toliki problem sala, problem je radna snaga i organizacija svega. Što nije ni malo jednostavno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Možda planira na otvoreno.
Znam jedne što organizuju momačka/djevojačka, rođendane i proslave ispred kuće. Popločali su fino i organizuju redovno i non stop ima nekog. Ubacili stolove stolice, dekoraciju i rade.
Doduše samo kad je vrijeme fino, ali ubira se fino tu para...
Nije toliki problem sala, problem je radna snaga i organizacija svega. Što nije ni malo jednostavno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
On je više za pripovjedačku industriju...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja bi ga spojio sa Milanom no ne znam jel zainteresovan?
Ne znam jel' zajebancija ali ja sam o ovome razmisljao vec.
Trenutno ko zeli da se kremira (ili kremira nekog svog) mora to da radi u Beogradu.
Nego bi to kod nas zahtijevalo toliko papirologije i cuda da je potrebna ogromna volja da se to pokrene uopste.
Da ne pominjem 'pitanja i komentare publike' koja me svakako ne bi interesovala.
--------------------------
Do Not Disturb.
Vec bi to pokrenule ove nase pogrebne firme, kojih ima milion, da su vidjele isplativost u tome. Nece nas narod da se kremira
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Fabrika toalet papira je vrhunska ideja jer narod mora da kenja. A i da se obrise. Da pravi svadbu ne mora.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Mnogima je bitnija svadba od brisanja dupeta.
A kad bi se pocelo sa kremiranjem i pravilnom prezentacijom iste... bilo bi tu mnogo vise "klijenata".
Jeftinije je sto je nasem narodu dosta bitno.
Uz to bi se mogle ponudit' i druge opcije poput 'komposta', bacanja u more i sl.
Do Not Disturb.
Ideja: Čuvaj.me
Aplikacija za upoznavanje, kao Tinder, koja ce povezati starije ljude kojima je potrebna kucna njega sa odgovarajucim ljudskim resursima.
Velika potreba u CG. Starackih domova nema dovoljno, a svejedno kod starijih generacija u nas ovo je jos uvijek vecinom neprihvatljivo rjesenje. "Sta ce narod rec?"
Plus, kad pitas - ajde da nadjemo nekoga majko ili tata. Ne moze se vise ovako.
"Ne mogu ja da mi bilo ko udje u kucu."
Cuvaj.me![]()
Last edited by avet; 22-08-24 at 22:19.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kremiranje kod nasih ljudi, tesko...
Ali zato, kremiranje kucnih ljubimaca!!
Stvarno, sto rade ljudi kad im krepa pasce? Mi smo ih npr sahranili, ali kako to ovi iz zgrada obave?
Zna li iko nekog agronoma da ga na selo povedem da covjek rece to i to voce te i te biljke su ti za ovo zemljiste i podneblje?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Na trajekt otvoriti štand sa hladnim sokovima,pivom...plus neko domaće vino,med,rakija...
Mislim da bi se razvalio 2-3 mjeseca od posla
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Aj ovako PRODAVNICA U ZIKS
VOLI promet
2021 : 881 000 eura
2022 : 1 199 450 eura
2023: 1 534 034 eura
Tabacco S press promet
2021 : 534 000 eura
2022: 660 040 eura
2023: 843 381 eura
Rent-a-car na primorju, kapital 100K, 6-7 novijih auta tipa Klio, nekoliko K za reklamu, ima parking, poslovni prostor ako treba za firmu i radnika da razvozi i izdaje auta, itd (supruga i ja). Ima li leba od toga?
Prvo pogledaj cijenu novog Clia, i za 5 komada si izasao iz budzeta. A dje su propratni troskovi.
Trebace ti par godina da razradis posao, kao i za svaki, da bi te "teren prepoznao".
Provjeri koliko kosta reklamiranje za kljucne rijeci u toj bransi, pa da vidis koliki ti tek budzet treba za reklamiranje.
Trece, posao se odavno ne desava na "primorju", liše Tivta zarad blizine aerdoroma.
Konkurencija je trenutno ogromna, a u sivoj zoni lezi jedan ozbiljan procenat prometa u bransi koji nije opterecen realnim troskovima poslovanja kao oni koji bi radili legalno, pa to otezava cio proces.
S kojim iznosom profita na godisnjem nivou bi bio zadovoljan na ulozenih 100k, da li bi posao radio sam, ili bi angazovao nekoga za operativu?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Gledao sam polovna vozila iz uvoza, 3 god starosti, benzinci, do 50.000 km, sa povratom PDV, uklapa se u računicu. Za reklame se nisam raspitivao i nemam predstavu o cijeni
Tivat je u pitanju....prezadovoljan bi bio sa 10.000 zarade godisnje, mada mislim da je to nerealno.
Naravno, ako bi postojao neki sposoban menadzer, rado bi mu prepustio upravljanje nakon razrade posla.
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks