Koju je postavio za direktoricu direktorata, a ovamo pricaju o nepotizmu.
Inace jedna od srecnih dobitnika stambenog kredita Ljiljana Simović kćerki prepisala kuću, pa dobila 40.000 eura
Umoran sam od svega sto znam
Nemamo dovoljno nasih bolesnika pa uvozimo....
Turski državljanin osumnjičen za seksualno uznemiravanje dvije maloljetnice
https://www.cdm.me/hronika/turski-dr...-maloljetnice/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
To treba deportovati.No će EU da nam lupa poene.Samo čekam kad nam pošalju turu nekih migranata kad uđemo u klub.
Ja tvrdim da u koju god skolu udje prosvjetna inspekcija, da ce naci slicne nepravilnosti. Ne znam sto se uopste daje toliki znacaj ovom slucaju. Mislim da nije bilo neke namjere da se nesto zataska ili neko zastiti, nego jednostavno desio se propust. I da je razrijese i da ostane da radi i jedno i drugo je ok, nego politika...
Umoran sam od svega sto znam
To treba deportovati definitivno i zabranit ulazak u drzavu. Biće nažalost svega kako vrijeme bude prolazilo
Njemačka neoliberal ljevica je spriječila deportaciju nekog lika koji ima kriminalni dosije još je napravio ****** u metrou eto to nas čeka.
znači tebi je nasilje okej. dobro je to znati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo još jedan primjer idiotizma aka braka Vučurović.JBT i u jednom u drugom primjeru se tiče nečega između države i nekog na funkciji možeš braniti muža/ženu u druge situacije jesu ovi ljudi realni.
https://onogost.me/drustvo/ljiljana-...a-mog-supruga/
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Promijenice se vlast mirno, ali juce. Ne daju Srbi funkcije, beneficije, namjestanje tendera tako lako. Prizeljkivacete DPS i SDP, tek sad se vidi sto su oni bili za ove
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa to ne daju ni velji crnogorci, zato svi predjose u serbistanske stranke momentalno da bi sacuvali te benefite
Pusti ga on sve gleda kroz nacionalizam a nacionalizam je...Kakvi velji Crnogorci ovi su zakopali Crnogorce dok su se kitili crnogorštinom tako i ovi zakopavaju Srbe.
Koji god političar koristi nacije pojam nacije u političke svrhe je obična hulja.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Nisu oni bili Crnogorci nego isto sto i sad, jer dps-u nije bila bitna nacionalna pripadnost nego samo partijska. Zato su i izgubili 2020. jer im je clanstvo mislilo da je to udar na SPC. Da su zaposljavali samo Crnogorce i manjine nikad ne bi izgubili vlast
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hahahahahaha a stvarno brate nzm da l trolujes sad, pa DPS su najvise kostale te iste manjine, izgleda si zaboravio kolko su im BS i albanci naplacivali podrsku(a sve zaljubljenici u drzavu), pa kad DPS sa 45% ne moze da uzme ni 3 ministarska mjesta jer moraju sve ostalo da daju...
...tačnije jedan mandat HGI-a koji se podijelio na dvije partije na čuveni 30.avgust.Počinjem da vjerujem da se političari sve lijepo zdogovore nije malo 5 meleona za skupštinske troškove.
EDIT:
to dođe ka odnos kladionica i fer sporta ono kladionice ipak diktiraju ko će da da gol.
Last edited by Bluemoon; 13-12-24 at 16:23.
https://www.cdm.me/drustvo/profesori...li-prema-nama/
ako se iko pitao zašto je obrazovanje u CG na dnu, samo ovo pročitati. profesori, nekad vedete dpsa sad dfa, brane direktoricu samo jer joj je muž dfovac. ovo se isto dešava i u Srbiji. dje se brani vodja a napadaju svi ostali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks