Samo ako Jovovic bude zdrav eto nas prvi u ovu grupu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva sprdnja grupa, dako dodje Francuska da otrese sve iz grupe, i onda samo medjusobni sa Cesima da odluci, a valjda ce nakantat Farane i Gibraltar...
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Samo ako Jovovic bude zdrav eto nas prvi u ovu grupu
Satelitski resiveri/oprema
Idem u prag zaista, volio bih i na farska ali to je vjerovatno nemoguce
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Lagana invazija na prag bi mogla da bude. Bio sam na sjever kad je Čeh sve branio, nisu mi ostali u dobrom sjecanju
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
najbolje bi bilo da Hrvatska dobije Francusku pa Mbappe bude igra' protiv ovih naših štoperakad krenu sitno da vezu Janković & Bakić.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Volio bih da dijelim vaš optimizam, ali čak i u slučaju da budemo drugi teško ćemo dalje jer znate da je format "baraža" komplikovan, a samim tim i prostor za ispadanje veći?
Prag idealno gostovanje. Zna li ko kad se igra ?
Gibraltar odlicno ali viza UK treba u pm
Odlican zrijeb za hrabre sokole
Vec se spremam za mundijal
Sent from my SM-A356B using Tapatalk
Kod mene vec splasnuo entuzijazam jer sam se sjetio ko nam je predsjednik Saveza.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako dođe Francuska - nemamo se što maltretirat, neka se podmlađuje ekipa. Česi nas ne deru slučajno, to je disciplinovana ekipa sa kakvom ne znamo igrat.
Ako dođe Hrvatska biće haotičnih rezultata, ikseva na razne strane, sa selektorom kome okosnica igre nije Jovović (i koji na spisku ima Iliju Vukotića) uz malo sreće bi se šansa sigurno otvorila.
Hrvatska iz prvog, i Farska iz četvtog su realno gledano suludo srećan žrijeb za bilo koju ekipu iz trećeg šešira.
Savić u Trabzonu, Joveta u Omoniji, realno više nemaju druge ambicije u fudbalu nego da sa reprezentacijom urade nešto, pa neka se zadaju do kraja još jedan krug.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Jesi izasli termini?
f6
Crna Gora - Gibraltar, 22. mart
Crna Gora - Farska Ostrva, 25. mart
Češka - Crna Gora, 6. jun
Crna Gora - Češka, 5. septembar
Francuska/Hrvatska - Crna Gora, 8. septembar
Farska Ostrva - Crna Gora, 9. oktobar
Gibraltar - Crna Gora, 14. novembar
Crna Gora - Francuska/Hrvatska
Last edited by plovak; 14-12-24 at 15:55.
Prvo da osvijestimo činjenicu da je Savić bivši fudbaler i da treba prestanemo da računamo na njega.
Od prelazka u Trabzon ljetos odigrao je 149 minuta u ligi , zadnji nastup imao je 19-og septembra kada je upisao 14 minuta na terenu.
Znači , više je u bolnici nego što igra.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Aj neka neko od vas znalaca za karte avionske sklopi neko putovanje za farska ostrva. Posao bih da ih vidim makar 5 dana
Krstović u životnoj formi, Leće slavio nad Moncom
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...vio-nad-moncom
Jel' za Gibraltar treba klasicna viza za UK ?
Sto mislite, posto ce vjerovatno biti Hrvatska, moze li se poci tamo bez problema pogledati to ?
Zelim klince da uvedem u tu kulturu iako sam ja davno izgubio volju
Tako da za CRO necu ic sigurno jer dosta je jedan da napravi problem i djeca se prepadnu
Moze se sigurno nac karta jeftina od kopenhagena do farskih samo se treba malo iscimat
Isao bih i na Gibraltar
Jedinstvena prilika da se posjeti Gibraltar, samo da vidim ovo za vizu sto treba.
https://rtcg.me/sport/fudbal/644817/...romijenio.html
šteta što ga je fudbal manje zanimao no većinu od odredjenog momenta. za reprezentaciju uvijek ispoštovao.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jedan malo stariji igrač od Simona , Radomir Đalović , trenutno je vjerovatno jedino relevantno crnogorsko trenersko ime van naših granica.
Jesenji je šampion sa Rijekom u Hrvatskoj i nijesu izgubili nijednu utakmicu u ligi u ovoj polusezoni.
Nakon 18 kola Rijeka je osvojila 36 bodova uz 9 pobjeda i 9 remija i gol razliku 26:7.
Kad gledam Rijeku pod Đalovićem često me neodoljivo podsjećaju na Crnu Goru koju je vodio Cico Kranjčar.
Vraški teško im je dati gol , a naprijed , pa naprijed će već neko nešto napraviti i lopta će završiti u golu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Andrija Bulatović prešao u Lens. Milan Vukotić će izgleda u Partizan. Marko Perović dobija pomalo šansu u Almeriji koja je prva na tabeli u Segundi, kao i Adžić u koga Mota vjeruje.
Ima i nekolicine koja je standardna u jačim ligama od domaće, ima nade za nas sa ovom novom generacijom i talentima koji isplivavaju.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks