Ne rade oni nista. Nekulturni gradjani bacaju i odlazu smece gdje im je volja. Nema kaznjavanja.
Komunalna policija i komunalna inspekcija
dakle, treba da obezbijedi bolji rad gradskih organa i očuvanje gradskih dobara, kao i da grańanima
omogući da imaju svoj mir i da žive u čistijem i urednijem gradu. Ukratko, svrha komunalne
policije jeste da služi gradu i grańanima tako što će obezbijediti da se dosledno poštuju zakoni i
gradski propisi o komunalnom i drugom redu.
Svojim uspješnim radom komunalna policija pruža važan doprinos vladavini prava, jer vladavina
prava postoji kada se poštuju zakoni i drugi propisi. Pošto je komunalni red utvrńen zakonom i
gradskim propisima, komunalna policija njegovim održavanjem, tj. sprečavanjem i suzbijanjem
kršenja komunalnog reda, daje važan doprinos suzbijanju nezakonitih i drugih protivpravnih
djelovanja. Da bi taj rezultat bio i doprinos vladavini prava, potrebno je da komunalni policajci
uvijek djeluju u skladu sa zakonom i pravilima o svom radu i da dosledno poštuju ljudska prava i
slobode. Vladavina prava obavezuje, prema tome, i one koji su zaduženi da obezbjeńuju poštovanje
zakona.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne rade oni nista. Nekulturni gradjani bacaju i odlazu smece gdje im je volja. Nema kaznjavanja.
Prekretnica ka "nema nazad" se desila kada su svi ti predstavnici nadleznih organa i oni koji kaznjavaju poceli da i sami prave sve te prekrsaje, u mnogim slucajevima i gore/cesce nego oni koje kaznjavaju.
Tako imas policiju koja ne postuje saobracajne propise, prolazi kroz crveno, ne dajuci zmigavac i ne propustajuci pjesaka dok vozac prica na telefon bez pojasa.
Komunalna ti zvoni da pomjeris auto i pise kazne a isti taj sluzbenik komunalne policije na sva 4 zmigavca kupuje kiflu u pekari.
Primjera sve vise, besmisao sistema sve veci.
Last edited by Fidel Castro; 07-12-24 at 12:11.
--------------------------
Do Not Disturb.
Parkirao na mjesto invalida? Koje je od ova dva mjesta za invalide? Zasto je znak po sredini dva mjesta da se ne zna da li je jedno od njih i koje ili oba? I zasto nije adekvatno obiljezeno i zutom horizontalnom signalizacijom sa znakom za invalide na sredini?
Ne mozemo ovako divlje 'postavljat pravila' a onda ocekivat' da narod postuje.
Ovdje se apsolutno svi parkiraju, svakog dana. Ukljucujuci vozila Opstine Bar, Policije, Doma Zdravlja i ostalih 'nadleznih organa'.
Do Not Disturb.
E kako je ova kiša pogodna za degenerike, bolje izlaze iz zemlje n'o pečurke!
Ako budem imao živaca mogu poslat' bilo neke slike ili snimke ali na 500-600m puta (od stana do stana) degenerika ne znam im se broj.
Od ćelavog magarca parkiranog na sred kružnog do gospodjetine koja blokira kompletnu ulicu da bi skoknula do apoteke..
Kakva dijagnoza od naroda, po$erem se na najnesposobniji policiju (i sudstvo) ikad!
Sent from my HD1900 using Tapatalk
Do Not Disturb.
Čorlija: Vozači da ne pretiču snjegočistače na auto-putu, kad je magla da uključe sva četiri žmigavca…
https://www.cdm.me/drustvo/corlija-v...tiri-zmigavca/
Sent from my iPhone using Tapatalk
E kakvi su, trkaju se sa snjegocistacima.
Prema tome, šta da ti kažem?
Debili retardirani. Mene je jedan jutros pretekao da bi poslije 2 metra stao ispred mene na semafor, na punu. Idiot. Pritom, baš nisam neko ko vozi sporo.
Last edited by aLaPaCha; 10-12-24 at 08:59.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sporo i ti ne idu zajedno, tako da je taj baš debil
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Eto vidiš kako znaš.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne vidim, ja znam... Da znam
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
dovoljno je da dodjete u krug bolnice i da stanete ispred 3-4minuta, ne vise... da ukapirate kakav smo mi narod, kad neko mora da nam objasni da ne mozemo tu da parkiramo jer ako naidje hitna ne moze proci od parkiranog auta
o jadu zabavise onoga covjeka onamo koji mora svima jednu istu stvar da objasni
i sto je fora, ne dira nikoga ko se parkirao tako da ne smeta nego bas one kretene koje boli ona stvar
Juce sam bio, oko 9. Ono nije realno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sent from my HD1900 using Tapatalk
Do Not Disturb.
Uh kako bi mi valjao ovakav za kampera a i magacin
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ode Pirke.
![]()
jedan pirke je morao biti dignut
nothing comes from violence and nothing ever could
https://www.instagram.com/reel/DDuu-...ExZzQ0Y3FsdA==
Digni ako smiješ
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ođe bi upotreba biber spreja i lisica bile u njenu korist.Dobro joj auto ne pade na glavu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Rekao bih ruskinja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks