Ja ne znam kako nekome dodje 12-13 eura , toliko meni dodje ako se nekad desi da skoro citav mjesec nisam kuci
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ja ne znam kako nekome dodje 12-13 eura , toliko meni dodje ako se nekad desi da skoro citav mjesec nisam kuci
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
33.64 eura... Skoro isti kao junski...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
25,92 €
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Meni tacno duplo veci racun nego za oktobar, a nije neke razlike u potrosnji bilo, eto zadnjih par dana klima
Nije. Ali imas u aplikaciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Stigao i na mail tek veceras, kasnije nego inace.
25e.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
ne radi aplikacija, ali zato stize mail.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
59e , klime pice na max …
Nije strasno s obzirom da je prosle godine bio racun ~40e plus smo izgoreli jedno 100e drva
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da li vam radi skidanje racuna u PDF sa EPCG sajta? Vrti do beskonacnosti i nista. Vidim sifru ali nece PDF.
Ne, svaki mjesec isto. Tek tamo od 15-og u mjesecu mogu da skinem račun.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
ja sam ga juce skinula
nothing comes from violence and nothing ever could
Probao sam juce i danas i ne mogu ga skinuti PDF. Isto i SMS aplikacija ne radi ni sad nije radilo ni prosli mjesec (kada se salje poruka na 067227000)
Prije je radilo i jedno i drugo.
Ni meni sms nije radio kad sam htio za poslovni prostor da platim. Kucni minstize uredno na mail, a sa sajta nisam ni ja juce mogao da skinem pdf, nisam vise ni probao jer je stigao na mail.
Sent from my S24 ultra tastature
Salju stanarima.
Gledamo koliko nas kradu kilovata
Salim se, racun za poslovni prostor saljem knjigovodji, jer ga placam sa racuna firme.
Sent from my Fold using Tapatalk
Radi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks