Sad krajem decembra najavljuju iz Mup-a javni poziv za policajce bez akademije,ali tek sa V,VI i VII stepenom obrazovanja.
Sta kod nas u CG predstavlja V stepen obrazovanja?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Nije za mene.Ja kad bi povukao liniju sa 0,1 rapidografom,mislio bi da ne radi.
Za dijete,arhitektonsko crtanje,koristio je Štedlerove 3-4 mjeseca,ali su stali iako ih je održavao kako su mu neki savjetovali(pranje u vodi sa česme?!).Mojom logikom,nije ni čudo što su stali,tj što se vjerov.mastilo zapeklo u onu cjevčicu čiji je promjer 0.1mm,jer nijedna knjižara,da ja znam u PG,ne prodaje tečnost za čišćenje rapidografa.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sad krajem decembra najavljuju iz Mup-a javni poziv za policajce bez akademije,ali tek sa V,VI i VII stepenom obrazovanja.
Sta kod nas u CG predstavlja V stepen obrazovanja?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Visa strucna skola, 2 god. 120 kredita cspk-a, akademija je V nivo
Umoran sam od svega sto znam
Miral, Svikom, Gradska, Mamut, Okov?
Mozda ovo pomogne
https://forum.bug.hr/forum/topic/sko...-a/180845.aspx
Mada bih ja to u toplo vinsko sirce ili limontus potopio![]()
Ima li dje sanke za snijeg da se kupe? pisano pismo deda mrazu…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
znate li đe se mogu uzeti ovakva vrata?
Last edited by coldplay; 10-12-24 at 16:53.
Od ovoga samo ovaj crazy bob i springos, ovo prije toga je za baš malu đecu, a ostalo su podguznici.
Jesu li ovo sanke 100eura na popust ili sam ja blesav. Plasitcne aerodinamicne veli
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Prije jedno 12-13 godina su moji dobili od Milke na nagradnu igru ovakve sanke samo brendirane na milkin nacin(ljubicaste) https://www.intersport.me/khw-snow-fox-bob-sanke-584906 ovo cudo ne da leti no je haos, ako ko ima malo starije dijete (12-13 god) a da ga je strah borda/skija kupite mu ovo pa neka leti po brdima
ostecena pa da zamijenis? kod komsija kad ne gledaju :PPP
salu na stranu - ako je ovo zetagradnj na zabjelo (lice mi) onda su ta vrata bila iz uvoza za te zgrade - barem su tako rekli prijateljima
neka ih rastavi i ostavi u teglicu alkohola da prenoce - alkohol je meni pomogao par puta da ocistim godinama zapekle (mada je potrajalo nekolika dana uz mijenjanje)
ali cudi me da nijesu dosli za iglama za ciscenje - nekad je to bio dio seta
meni se cini da ovakve koriste na ZB i Ivanova korita za rentiranje
https://www.okov.me/mn/proizvodi/dje...e-prosperplast
inace - ako budete zeljeli drvene da kupite OBAVEZNO vodite racuna da nogice imaju unakrsna ojacanja - u protivnom ce da se razmaknu prvi dan
hvala na odgovorima. bih da zamijenim unutrašnia vrata u stanu. najviše mi se sviđa ovakav model a ne mogu niđe da ih nađem.
Ako imaš malu đecu sačekaj jedno 10-15 godina pa ih onda ugradi.
Daleko bilo od svakog,ali od brata mi dva sina se jurili po kući,ovaj drugi proletio rukama kroz staklo...milimetri su odlučili da mu je funkcija ruku spašena,ali svakako bili zavoji par mjeseci.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ako u Srbiji pjesmu puste na radiju, da li oni pjesme pustaju ili puštaju?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Moze li se ostvariti pravo na porvacaj ili kupovini druge robe bez fiskalog preko inspekcije?
Kupljen kaput u butiku,placen visom al racun smo isti bacili.
Kaput je poceo da ruta ili uceba na oba rukava posle 3-4 nosenja.
Gazdarica kaze da nije imala reklamaciju na isti i da ne prihvata zamjenu ili kupovinu drugog proizvoda za taj novac.
Znam da je tesko bez racuna,al izvjestaj iz banke radili posao?
Iskustva?
Upravo tako. Izvuci izvjestaj a oni su duzni da nadju racun u sistemu. Ja sam u Okovu dao okvirni datum,posle godinu i kusur, i izvukli su racun i odradili zamjenu. Bez inspekcije, a sa inspekcijom ti je laganica.
Nema nikakvog problema bez računa ako znaš kad si ga kupio. Lagano mogu da nađu račun.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks