jeste da je taj dio grada haotičan ali makar je kvadrat 2 hiljade
Napokon uvedena linija sa aerodroma do autobuske stanice
![]()
jeste da je taj dio grada haotičan ali makar je kvadrat 2 hiljade
Iza obucara Sloga , privatni parking advokata gospode pomiluj ih sa njihovim molitvama komunalonj da ucine isceljenje u vidu tiketa protiv onih koji jeres i haram prave na zelenoj povrsini da ne mogu rabi Bozji izaci...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Radovi na izgradnji bulevara Tivat-Jaz su pravo ogledalo države.
Rupčage od pola metra koje je apsolutno nemoguće zaobići a kad se napune vodom od kiše slabo se vide čak i preko dana, nanose ogromnu štetu vozilima svakodnevno za koju naravno niko neće odgovarati. O tempu izvođenja radova je više i suvišno pričati. Ne bih nikome preporučio da se mota ovamo, ko ne mora, jer ovo je pakao.
Pratim i podizem za "Put do Berana iz Mojkovca/Bijelog Polja"
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Prodjoh i ja danas,od Kotora do jaza 50 minuta..pakao..do Pg 2ure
O rupama je suvisno komentarisati
Često sam na relaciji Budva - Radanovići (sin mi trenira u FK Grbalj), o načinu izvođenja radova bi se dalo diskutovati (obezbeđenje gradilišta ili na koji se način ostavlja prolaz za vozila) ali, za sada, dinamika radova ide onako kako je definisano ugovorom.
Sent from my moto e20 using Tapatalk
ja, kao "stranac" na toj relaciji moram samo konstatovati da je sve OCAJNO obiljezeno signalizacijom bilo koje vrste - u dijelu toga da meni po noci kaze kuda ja da idem...
narocito iz pravca Budve
da nije bilo kolone oko mene, ukrkacio bih barem 2x dje ne treba...
mada i iz pravca TV nije pjesma - po noci narocito - 2-3 auta se kad sam nailazio se nasukalo na krivi put
Mora tako, ostavili su mu malo vise vremena jer sad vozi medjugradsku liniju, pa dok se snadje
Bulevar Pera Ćetkovića 710m nastavak radova.
5 mjeseci rok završetka.
U toku sledeće nedelje počinje asvaltiranje Bulevara Veljka Vlahovića
Kupio sam auto prije skoro 3 godine. Do prije 10 dana nije se desilo da vozim od moje kuce do Podgorice a da ne idem preko kratera i raznih jebenih makadama.
Prema tome, šta da ti kažem?
Dje ti odgovara, raskopacemo mi opet?![]()
Pricao sam o tome da po meni nije dovoljno oznaceno
https://forum.cdm.me/showthread.php?...98#post6123998
Kakve su ovo kamere?
Ovo mi liči na video nadzor...
Dahua.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ukrasi
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Evo ugasili semafore kod trgovinske i postavljaju kamere.
Znači biće da se snimaju sa srećom prekršaji.
Srbijanci provlace kablove .... nema nasih nikad ih ne bilo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da nisu tajmeri za pješ.semsfor? Skoro ih postaviše kod EI Niša.Jedan već ne radi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Idu na tom potezu pametni semafori da prate gustinu saobraćaja i tako ce držati zeleno kad je guzva.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks