To će ti reći ovi što su pohađali podgoričku mi u nikšićku smo imali povlašćene siledžije u različitim odjeljenjima čiji je otac recimo upada pištoljem u zbornicu.Ili recimo sačekušu neko napravi nekoj profesorici i prijeti.Ili zove na telefon da će je jad naći ili njega.
A ovo za uniforme ozbiljno mislim vratiše mi se neke slike iz škole kako su mamini i tatini sinovi ponižavali neke đake iz siromašnih porodica jer su oni fešn,jer imaju sve.Iako pravo da ti rečem su nama roditelji usadili da nema veće bruke na svijet no da se ističeš nečim materijalnim i kad imaš a ne druge kroz to da gledaš.Da je to odraz najvećeg ljudskog dna.
Može bit da zbog toga pogrešnog vaspitanja vidim ovo takmičenje u te rabote u društvu odraslih a tek onda to prenose i na đecu.

Hipsteri veli ga napali.Ovo je plač i ajde da ne znam kakvih sve idiota ima među "intelektualce" ne bi me iznenadilo da je stvaran.I naknadno iz vaših postova skontah da lik na temi predaje književnost nešto najplemenitije na planeti.Ej književnost.

(majka rođena ga ne bi ovako ishvalila ka što je on samog sebe)
ljudi koji ne umiju grad da očiste i rade sve kao ovi prije njih.
Bookmarks