Црногорце је одржало црногорско срце.
Послали су 2022. СНП у опозицију, и од тад нису могли да саставе нормалну власт.
Мандић још имао подршку СПЦ, и већ видјели Божовић за предсједницу општине, а оно мугабе.Мислим да је ноћас покајање у штаб ДФ-а код Чмарка, еле се ласно може десит да дијеле клупе са ДПС-ом.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Црногорце је одржало црногорско срце.
Žalosna je činjenica da ni dan danas žene ne znaju kako da stanu na put ovakvim muškarcima. Da i dalje očekuju da ih neko drugi zaštiti. Jednako žalosno kao što je i ovaj priznao svaštočinjstvo i nastavio da krcka umanjenu platu. Ali pred zakonom - ona tada nije dijete, nije ni učenica, svi šaljemo seksualno eksplicitne poruke, bez prijave uznemiravanja policiji, o čemu se ovdje radi?
dfu ide mjesto predsjednika skupštine Opštine. sve je već dogovoreno. zar ti stvarno misliš da smiju od mandića išta uraditi? makar bi ti trebalo to da vidiš malo bolje.
fino napisah da su isti. a manje više sistem vrijednosti prosječnog dpsovca i tebe je isti. samo što on graje kako je 'Crnogorac' a ti da si 'Srbin' i 'vjernik'. to su vam jedine razlike.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od DPS-a su, za Crnu Goru, svi drugi manje opasni. A jesu li i drugi manje ili više loši, jesu.
DPS koji je preša u druge partije ili DPS koji je osta DPS.
Ono DPS koji je preša u druge partije je pomazan.Kriminalno.Kakve su ovo muke sa DPS-om a svi znate koliko se DPS pretočio u druge partije ka preletač.
Hahahaha šta se radi
Pa kaže:
Demokrate i Dajko su prirodna koalicija
Zar nije ironija da je baš Ljaljo predložio Njegoševe dane?
https://www.instagram.com/reel/DDVTq...ZteTYycGpkdmtl
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Last edited by mneonly; 08-12-24 at 22:06.
Love, peace and respect.
Samo se uglavljuju, uzas, nema srece...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Sobzirom da nema poseban topic neka ovo odje.
https://bokanews.me/gracija-stjepcev...oogle_vignette
Cestitke nasim sportstima na istoriskom uspjehu i na 4 osvojene medalje.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Zalosno je jedino sto se ne promovisu ovakve stvari umjesto kojekavih budalastina. Kojih su nazalost svi portali puni. I normalno ocekuje se neki politicar da se slika sa njima radi jeftinih politickih poena I laznih obecanja.
Nego jos jednom cestitke momcima na osvojenim medaljama.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
A može biti što je uredniku istog portala prijećeno da isti ugasi najžalosnije od svega.
Pa da povežem sa krivičnim djelom, goni li se ovo uznemiravanje po službenoj dužnosti, može li se teretiti direktor što on nije umjesto žrtve prijavio uznemiravanje? Šta da je prijavio a žrtva odbila i stala na stranu ovog mamlaza? Nagledala sam se takvih slučajeva.
Bogami se za prosvjetne radnike ne trazi potvrda da je dostojan, koliko znam ni da nije kažnjavan. Treba li da bude, treba. Ali da saberemo dva i dva, evo mi razredna šalje djetetu poruke povodom školskih aktivnosti a meni neće da da broj telefona jer je takav stav škole, mogu li ja nju da optužim da je to gruming i da ona priprema teren za uznemiravanje i nasilje?
Ovaj slučaj pokazuje koliko smo malo kao društvo uradili da se postavimo prema uznemiravanju pored sve halabuke. No govorite šćerima da jasno i glasno kažu ne i mrš, a ako ne čuje da se ne ispovijedaju po portalima no u policiji i na sudu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks