7.5 se kod nas zove Musko imenom Persa!!!![]()
![]()
7.5 se kod nas zove Musko imenom Persa!!!![]()
![]()
Što bi rekao Nikola Kojo:"Ti nazivi restajlinga(.5) kao i naziv najnovijeg golfa se u mom društvu ne izgovaraju"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Reparacija farova NK, BD, KO, BR, PG koga preporučujete? Puštaju vodu, treba unutrašnje čišćenje, poliranje i dihtovanje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
Glasservis na zabjelo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovu ne moze niko sanirat.
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo stiker neki preko da ne vide na tehničkom
Pa koliko traje nek traje
I ja mislim da nema šanse da se sanira.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
A obicno propustaju za zadnje staklo foliju zalijepis i to je to)) a prednje malo zeznuto
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Čuje mi se u auto kao tak tak tak tak i neko zujanje. Čuje se i kad ugasim auto. Mislio sam da sam poludio.Možda neki unutrašnji ventilator pa ostaje upaljen ili nešto?
Blend door.
Da li je ovo posao za električara ili za mehaničara
![]()
Zavisi od auta do auta.
Audi A4 2.0tdi, 2015god je u pitanju, mislio sam kod Edina na Stari da ga povedem
Ja sam prosle godine imao slican problem i na kraju poslije svih potraga zakljucak je bio da se to ne moze sanirati vec da mora da se mijenja sofersajbna. To sam odradio kod ovih https://maps.app.goo.gl/vx28Sig8HuMVAmpr7 i izaslo me je jedno 7-8 puta manje nego da sam to odradio u ovlastenom servisu.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
A koja je? Ima ih 15-20 unutra.
Najvjerovatnije se slomio granicnik od elektromotora ali kazem ti, ima ih masu.
Treba da odradis self test prvo.
Last edited by TAKUMI; 08-12-24 at 20:01.
Kako?
upalis motor i drzis off dugme 5-6 sekudni onda ides na test 3 i cekas da odradi test i javice ti gresku, npr 30 je kad je sve ok
Gasenje AdBlue sistema softverski, da ili ne?
Jel ko radio i ima informacije iz prve ruke?
Radi se to gore u CH i DE vise nego li ovdje samo nadji proverene kompanije uz fakturue i rechnungnumer....![]()
Na nekoliko vozila do sad, uglavnom Franuze.
Ne volim da diram nista sto radi, dok radi kako treba, ali taj Ad blue bi možda trebalo preventivno ugasiti dok jos i radi, jer se uvijek desi da crkne u najveću potrebu za autom i ostavi te u safe mode.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks