Kod Paše se ne ośeća, slobodno udri.
Ja luk smislit ne mogu, kad ga pojedem taj dan mi je gotov, podrigujem dok ne zaspem. Bukvalno sam ga zvao prije no je iźedoh prvi put, da pitam ima li smjesu bez luka, reče da ga kuva ne znam koliko sati i da se ne ośeća. Na moju odgovornost probaj.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Imaju instagram, imaju bas veliki izbor jela a i hrana je dobra.
https://www.instagram.com/nasa__kuhinjica/?hl=en
I cijene ka' u restoran
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Stari je profil , odavno nije azuriran. Ali svakako pošto mi je blizu uzimam često i sve je dobro i nisu skupi , evo danas sam uzeo dvije becke snicle i to pofine , pilecu corbu i malo pire krompira za 4.50 eura
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Mi smo zadnji put uzeli dvije porcije piletine u bijelom sosu sa sampinjonima , malo pekarskog krompira i malo grilovanog povrca … 17.50e
Nije skupo ali nije ni jeftino . Dobro je za neke brze kombinacije rucka
Sto se tice kuvanih jela ne znam jesam li ja jedini ali pasulj, boraniju, rastan i slicna jela nikad nisam nidje narucio … nekako su mi kuvana jela da se spremaju kuci a i smatram da ga nikad po restorana ne mogu napravit kao mi kuci sto se tice mesa i kvaliteta. Kralj kuvanih jela sareni pasulj gusti na koljenicu i kobaju uhhh voda mi ode na usta
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mogu bogme pasulj u Radovče sa naprave
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Slažem se,mada i kuvana jela će napravit bez problema u reatoran ako ne i bolje no mi kući,samo ako se potrude oko namirnica.Ko je zakačio JNA zna o čemu pričam
E sad,i ja u restoran naručujem samo ono što u stan je teško ili nemoguće napravit.
Ne znam,meni je i dalje kvantna fizika,kako neko može da plati za poparu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 07-12-24 at 16:23.
Raštan u ,, Katunsku trpezu" prije nekoliko dana je bio, što se ono kaže ,,kao kod kuće"
Sent from my moto e20 using Tapatalk
E nema rastana bez jakog mesa .... mada sad bi doktori rekli da su sva narodna tradicionalna jela nezdrava....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uh, raštan! Obožavam ga! Taman majki da dam predlog za ručak.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Mi smo kuci vazda imali kuvano za rucak , kome se nije jelo onda neka przanija na brzaka … kao manji i nisam nesto previse gotivio kuvana jela a sad mi je vecinu puta veci merak pojesti tanjir pasulja i nesto uz njega nego ista …
A sto pomnenu kolega za poparu … sad se od popare napravio brend , a u nase vrijeme kad ostane starog leba i ne zna se sto ce se sa njim sjutra dan za dorucak te ceka ili przenice ili popara … a sad po restorana popara specijalitet
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pizza kod Jokica bas razocarenje, nekako bezukusna, na parce dodje tacno 1 kolut kulena, bace jednu feferonku veliku na sred nje i to je to.
Bas zbog toga sto im je rostilj odlican pruzih sansu i pici, ali vracem se na gurmansku.
OT: Gulas u restoran Kod zofa odlican
Ima li ko iskustva sa hranom u konobu kad se prođu Bogetići, ka manastiru Ostrogu? Uzbrdo kad se ide, sa lijeve strane, ima veliki parking i zeleni je krov?
Sa krštenja idemo na ručak, tu smo mislili porodično da svratimo....
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Bez greške slobodno.
A evo šta se desi kad se koristi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
pa? svaki post a nema ih previse je vezan za bogetici/bogetice, za nepunih minut se pročitaju svi komentari. Ja baš često koristim tako pretragu prije nego što pitam za neki lokal![]()
Zamisli radis do 18:30h pa uzmes da kuvas u 20h, e to su domacice.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks