Ne, i dalje ceka na kartici. Sto bi rekla cuvena scena, ako me se sete - sete, ako ne, nikom nista
Ne, i dalje ceka na kartici. Sto bi rekla cuvena scena, ako me se sete - sete, ako ne, nikom nista
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ista stvar i ovdje. :/
Dostavlja li ko pakete sa trackingom ECSC,ili se mora u postu ici za njih?
“Posiljka spakovana u vrecu” od 25.11. Evo 10 dana nista se ne desava.
Oko dvije sedmice je od ROOTP do nas.
\\OFL•GIC
Ako pratite paket preko webpostar na sajtu Pošte CG i pošiljka ima ovu oznaku sa 5 slova kao ova ROOTP, to vam je sigurno inostrana pošta.
Prva dva slova označavaju državu RO - Romania, zadnja 3 slova označavaju mjesto/grad OTP - Otopeni (mjesto đe je aerodrom kod Bukurešta).
Kad paket uđe u Crnu Goru tih 5 slova će se prebaciti na oznaku za našu lokalnu poštu, u većini slučajeva to će biti 81003 ili neka slična u koju stiže međunarodna pošta.
Ima li neko da se pita gdje je ovaj paket kroz CG evo mjesec dana...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Lažni tracking, poručio sam nešto 28.08, stiglo mi 10.10.
tracking bio na pošiljci u formatu UUxxxxCN
Kažem za ovaj orange connex tad, i ja se skoro prijatno iznenadih sa CN poštom, 11.11-03.12
Jel moguce da 10 dana transakcija na Amazon ne moze da prodje? Nedje sam ljetos uzeo nesto,odma je skinulo i proslo.
Hipotekarna je u pitanju
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
I meni ne tako bilo, pisao sam gore.
Odustao sam, naručio sa ebay i već je krenulo
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mnogima je tako... da li zbog velikog obima tokom 'Black Friday'-a i 'Cyber Monday'-a... da li zbog dolazecih praznika... da li zbog dolazecih promjena oko nasih uvoznih/carinskih zakona i dazbina... ili nesto sasvim deseto... bojim se da necemo ni saznat'.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Što je ovo i AliExpress počeo da daje neki ECSC broj za praćenje, nije više ono klasika RBxxxxxSG.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by SpellStealer; 07-12-24 at 23:47.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks