Kad se sjetim dolaska na sjednicu vlade taksijem.
I da sve Vijesti slikaju. Multiple orgazmi bijahu na forum.
Sad malo drugačije. Ljaljaši uzjahali pa široko.
Moralno! Časti mi!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 06-12-24 at 16:27.
Tko leti, vrijedi...
Rusi ušli u forum
![]()
Love, peace and respect.
@mneonly Ili u savez sa Amerima (eng).
Outline ispade ruski spijun![]()
....čuvena taktika.
Aj sad bez zajebancije vezano za ulazak u EU mislim da nam je ovo najgori momenat jer je Ursula na čelu iste.Žena koja je izneverovala cijelu EU sa Fajzer malverzacijama kroji i oblači.EU parlament kao svi se pitaju samo se neki pitaju malo više.Njemačka se izgleda pita ponajviše.
Ne znam, ali svakako mu je to bolje da je idol nego maskota
Šalu na stranu, baš sarađujem masu sa Mesoprometom i stalno mi dolaze njihovi radnici, svi su maksimalno zadovoljni sa poslom i platama. I super što je tako.
Nego si mi nešto čudan i sumnjiv hm... Mora da si ti uzimao čim znaš koliko, đe i ko... a možda si i ti davao za neke pa si upoznat.
Čudno, veoma čudno...
Osim ako si iz demokrata pa mi je sve jasno![]()
Love, peace and respect.
Ti baš voliš da prozivaš. Što si nezadovoljan toliko?
Je li Bog dao da su svi zadovoljni kao ja. Treba da cijeniš to što imaš.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Last edited by hercules; 06-12-24 at 18:14.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Raspada se Zapadni svijet velite li? Pa ajmo da jurnemo u srpskoruski
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne postoji srpskoruski postoji samo srpskoamerički.I američkoruski.
Turskom državljaninu zadržavanje do 72 sata: Osumnjičen za iznudu i da je teško povrijedio zaposlenog podgoričke firme
Vjerovatno je Tripli već postavio, izvinjavam se ako je ponovljena vijest![]()
Evo neka stara vijest “IRF za 9 godina plasirao 170 miliona eura Voliju, Lakoviću, Franci, Carinama…” - Volim Podgoricu
Pa ti trazi izvjestaje ako hoces da provjeravas
Umoran sam od svega sto znam
Bolje bi bilo da odes kod dobrog i postenog Velizara (jedan od rijetko postenih u kravatasa to priznajem) da ti pojasni da je ovo baljezganje njegovih demoNkrata bila obicna budalastina koja nikad nije mogla da bude dokazana, pa evo ni 4 godine od osvjezenja.
Jer za demoNkratsku svitu Bogdanovica klipica i pisca saopstenja sa emotikonima i drugare pojam faktoring je previse kompleksan. A to nije isto sto i kredit.
Jos kad bih ti rekao da refinansiranje kredita je za njih hiperbola, iluzija onda bi prica bila previse dobra za neki film.
U CG nijedna banka ne moze da ima tako veliku izlozenost ka jednom klijentu zbog zakonodavnih kriterijuma bez obezbjedjenja garancije druve banke ili kes kolateralaa, a tek ne IRF koji nije ni banka. Ako neko ima kredit 3 miliona i odobri mu se novi od 4 miliona da zatvori stari onda je njemu dato 4 miliona a ne 7 kako demoNi sabiraju.
Meso Promet i Goranovic su jedine preostale mesne industrije koje su u pocetnoj fazi finansirane iz kredita koji je Vlada Crne Gore u aprilu 2006 godine uzela od Poljske. Otkrij koje su bile druge.
Toliko primjera promasenih investicija IRF imas na raspolaganju i zakacio si se za jednu od rijetkih koja se uredno otplacuje. Ako nista, jedan od malobrojnih izvoznika je u pitanju.
Da si pisao da je IRF finansirao butike Paradiso pa da svi razumijemo i kazemo da to jes lose jer je cisti uvoz i nema nikakvog boljitka za CG ekonomiju (a ima ali je smijesan) ali ne. Izabrao si Meso Promet jer je Hilmo bio u DPS.
Last edited by hercules; 06-12-24 at 19:36.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nije mogla biti dokazana, ono kao sky? Nista, onda je sve sigurno bilo u skladu sa zakonom, nasa postena mesna industrija i posteni dps preduzetnici![]()
Umoran sam od svega sto znam
OKG mesna industrija.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks