Ma to je najmanje u cijeloj priči bitno.Nego najbolji život dostojan čovjeka je u prirodi i na selu,ali sela više nema.
Nadimljeno i zadimljeno...Ka u sušnicu, blago nama...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ma to je najmanje u cijeloj priči bitno.Nego najbolji život dostojan čovjeka je u prirodi i na selu,ali sela više nema.
Blumun moze komotno dokumentarac da se snimi o tebi, baza znanja, ili da sama napises autobiografiju o sebi.
Ti bi moga isto o čizkejkovima kroz Nikšić.I kako vlažne ruke imaju problem sa streljaštvom,tu bi moga pasti jedan dobar dokumentarac.
Nema mnogo cizkejkova kroz Niksic a vlazne ruke, vlazan vazduh, sve oko mene vlazno je.
E JBG ti reče da je to zbog ljeta.Nešto ka nije lako ratovati ljeti.Znoje se ruke i to.
A što se tiče autobiografije nemam se čime pohvaliti sem da sam iznova i iznova ispala masu puta naivna budala.
Last edited by Bluemoon; 06-12-24 at 20:20.
Te su bestseleri slobodno.
A đe.![]()
Pricaj jos nesto, sta sam reka’.
To mi je bilo slikovito.
Blumun dolazim u NK za dva dana, da neces da vodis na cizkejk?
Đe to ima.U Fontanu?Na Trebjesu?Krupac?
Uh jedva čekam kad me podsjeti sjutra da vidim Nikšić.
Sami smo krivi za ono što nam se ne dešava.
Bolje da ste neki skup u neku kafanu organizovali
Al mi crce tapatalk
Veli,čašćavam te sa 50 metaka.I da ti pravo rečem jedini nikšićanin koji je meni gotiva na forumu je tehnikus,iskren momak.Ček ček i MedoJe i no-mercy.I Zedd.Vala i ovaj shakal.
Zen:
Last edited by Bluemoon; 06-12-24 at 21:13.
E pa nek’ te oni cascavaju sa mecima i cizkejkom.
Jel realno da ovi ljudi botuju sa više naloga i kako se to plaća uopšte?
Kriptokurencijama.
Muške priče...jao, pa gori ste nekad od ženturača. Super je kad pređete na fudbal i ostale sportove.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
"sportove"
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bez navodnika. To spada u ovaj prvi dio rečenice.
Mislim da muskarci alapace dok su mladji i kako prelaze u neko srednje i zrelo doba to gotovo da nestaje
Elem kod zena to samo napreduje kroz zivotna doba, kad obabite tad ste najjaci sampioni alapanja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Teško da vas možemo stić.
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks